kalecraft3d BABY YODA GROGU BUST/FİGÜR 10CM

159,90 TL

Ürün Bilgileri

kalecraft3d BABY YODA GROGU BUST/FİGÜR 10CM

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KaleCraft3D Satıcı Ünvanı: EMRULLAH KASIM KALEBAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4910465644
    Bu ürün KaleCraft3D tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sevimli Yol Arkadaşı: Baby Yoda 3D Figürü! The Mandalorian dizisinin efsanevi karakteri Baby Yoda, şimdi gerçekçi bir 3D figür olarak karşınızda! Bu figür, sevimliliğin, gizemin ve Star Wars evreninin büyüsünü evinizde veya koleksiyonunuzda hissetmenizi sağlayacak. Ürün Özellikleri: - Üstün kaliteli 3D baskı ile Baby Yoda'nın karakteristik özellikleri, büyük yeşil gözleri, sevimli kulakları ve minik cüppesi vurgulanmıştır. - Dayanıklı ve gerçekçi malzemeler kullanılarak üretilmiştir. - Orijinal The Mandalorian dizisinin atmosferini ve detaylarını sadık bir şekilde yansıtır. - Boyutlar: [Boyut Bilgisi Eklenecek] - Star Wars evrenine özgü özel tasarımlar içerir. Neden Bu Figürü Seçmelisiniz? Eğer Star Wars evreninin bir hayranıysanız ve Baby Yoda'nın sevimliliğine, gizemine hayran iseniz, Baby Yoda 3D figür baskısı koleksiyonunuzun en tatlı ve eğlenceli parçalarından biri olacaktır. Aynı zamanda bilim kurgu, uzay operaları ve sevimli karakterlere duyulan ilgiyi paylaşanlar için harika bir hediye seçeneği sunar.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Mini
Geri Bildirim Ver