KAJAL Hint Kınası Geçici Dövme Kırmızı Renk

124 TL

Ürün Bilgileri

KAJAL Hint Kınası Geçici Dövme Kırmızı Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: emodon Satıcı Ünvanı: ÜMMÜGÜLSÜM BAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1340422313
    Bu ürün emodon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kajal henna Kırmızı renk Dünyanın en iyi markası kajal"dan doğal hint kınası Özellikler: Ağırlık: 30gr (1 koni). Renk: Siyah renk. Üretim: Hindistan. Ürün ağırlığı:Ortalama 30 gr. Not:Konilerin üretimi manuel yapıldığı için +/- Gr. Farklılıkları olabilir. Uygulanışı: A)öncelikle kınayı uygulayacağınız yüzeyin tam olarak kuru olmasına dikkat ediniz. B)koninin ucunu makasla kesiniz.Ne kadar uçtan keserseniz o kadar ince uçlu olacaktır.Ardından, ambalaja hafifçe bastırarak uygulayacağınız yüzeye dilediğiniz şekli veriniz. C)uygulama işleminden sonra yaklaşık 25-35 dakika kurumasını bekleyiniz.Kınanız kuruduktan sonra, üzerinden oluşan tortuyu eliniz ile soyunuz, yıkayarak temizlemeyiniz.Bununla birlikte kınanızı ne kadar uzun süre bekletirseniz o kadar iyi kurur ve bu da rengi daha iyi göstermesine olur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Kajal Hint Kınası Geçici Dövme Kırmızı Renk Trendyol'da

Kajal hint kınası geçici dövme kırmızı renk vücuduna geçici olarak dövme yapmak isteyenlerin tercih edebileceği üründür. Hindistan’da üretilen tamamen doğal bir kınadır. Klasik hint kınalarından farklı olarak siyah değil kırmızı renge sahiptir. Bu şekilde Türk kınasına da benzerdir. Farklı desenlerde uygulama yapılabildiği için dövme niteliği de gören hint kınası, özellikle düğün ve kına gecelerinde tercih edilir.

 
  • Kolay uygulama
  • Yüksek kalıcılık
  • Doğal renk

KAJAL Hint Kınası Geçici Dövme Kırmızı Renk Özellikleri

KAJAL Hint Kınası Geçici Dövme Kırmızı Renk Özellikleri

Kajal hint kınası geçici dövme kırmızı renk özellikleri sayesinde kalıcılığı yüksek kına çeşitleri arasındadır. Genel olarak geçici dövme yapma amacıyla tercih edilir. Klasik hint kınaları siyah renkte iken bu kına çeşidinin kırmızı olduğu görülür. Bu özelliği hem farklı olmasını ve hem normal kınaya benzemesini sağlamıştır. 30 gram olarak koni içerisinde satışa sunulmuştur. Hint kınasının koni içinde satışa sunulması uygulamasını çok daha pratik hale getirmektedir. Bu şekilde farklı çizgiler, şekiller oluşturulabilir. Hint kınası, adından da anlaşılacağı üzere Hindistan geleneklerinde hala oldukça önemli bir yere sahiptir. Hint kınası, Hindistan’da yetişen kına ağacı yaprakları kurutularak ortaya çıkarılmaktadır. Yaprakların kurutulması ve öğütülmesi sonucunda kına elde edilir. Siyah, kırmızı ve yeşil gibi renkleri vardır. KAJAL hint kınası kırmızı renge sahiptir. Kırmızı renkli kınalar son dönemde dudak rengini belirginleştirmek için de kullanılmaktadır. Bunun dışında en yaygın kullanımı geçici dövme içindir. Türkiye’de de pek çok yerde geçici dövme için bu kına kullanılır.

 

KAJAL Hint Kınası Geçici Dövme Kırmızı Renk Kullanımı

KAJAL Hint Kınası Geçici Dövme Kırmızı Renk Kullanımı

KAJAL hint kınası kullanımı oldukça kolay olduğundan herkes tarafından uygulanabilir. İçeriğinde zararlı kimyasallar yer almaz. Geçici dövme kullanımı sunar. Hint kınası uygulandığı alana bağlı olarak farklı kullanım süresine sahiptir. Örneğin, el veya ayak bölgesine yapılan geçici dövmenin kullanım süresi farklıdır. Eller sık yıkandığı ve devamlı kullanıldığı için Hint kınası çok daha kısa sürede çıkar. Ancak tekrar uygulama yapabilmek mümkündür. Hint kınası kullanarak dövme yapmak da oldukça kolaydır. İlk olarak uygulama yapılacak olan alanın temiz ve kuru olmasına dikkat edilmelidir. Daha sonra kına konisinin ucu makas kullanarak kesilmelidir. İnce çizgiler kullanabilmek için yeterince uç kısmında kesildiğine emin olunmalıdır. Bu aşamadan sonra uygulama yapılacak olan alana kına sıkılara şekil verilmelidir. Şekil tamamlandıktan sonra ortalama yarım saat beklenmeli ve kına yüzeyinde görülen tabaka soyulmalıdır. Bekleme süresine dikkat edildiği takdirde doğal kırmızı rengi ile estetik bir dövme ortaya çıkar.

 

KAJAL Hint Kınası Geçici Dövme Kırmızı Renk Fiyatı

KAJAL Hint Kınası Geçici Dövme Kırmızı Renk Fiyatı

Hint kınası, kına ürünleriyle tanınan KAJAL markası tarafından üretilmiş bir üründür. Kırmızı renk seçeneğiyle sunulmuştur. Kalıcılığı yüksek olan bir Hint kınası olması da yine farklı fiyatlara sahip olmasını sağlamıştır. 30 gram miktarı ile birkaç kez uygulama yapmaya da uygundur. Birden fazla kez yenileme yapabilmeyi mümkün kılar. Geçici dövme, yalnızca bir süre kalıcılığa sahip olan dövmeye verilen isimdir. Hint kınası bazı konulara da bağlı olarak 2 hafta ile 2 ay içerisinde kalıcılığa sahiptir. Farklı desenlerin uygulanabilir olmasından dolayı pek çok kişi tarafından tercih edilir. Estetik ve şık bir tasarım yapıldığında gerçek dövme imajı sergilenir. Kajal hint kınası geçici dövme kırmızı yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün uygulaması hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Kajal hint kınası geçici dövme kırmızı fiyatı için Trendyol’u inceleyebilirsiniz. Dilerseniz ürünü hemen buradan sipariş edebilirsiniz.