KAISER Tart Kalıbı - 28 Cm

249 TL

Ürün Bilgileri

KAISER Tart Kalıbı - 28 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gallery Crystal Satıcı Ünvanı: PSL İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733046960400001 Vergi Kimlik Numarası: 7330469604
    Bu ürün Gallery Crystal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Ölçü: 28 cm • Renk: Siyah • Malzeme: Metal

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Kaiser Tart Kalıbı - 28 cm

Tatlılar insanlar için çok özel ve ayrıcalıklı lezzetlerdir. Bu lezzetler içinden bazılarının hazırlığı için özel ekipmanlar gerekir. Ekipmanların kalitesi ve özellikleri, pişirme sürecinin sorunsuz şekilde tamamlanması için çok önemlidir. Her dönem popüler tatlılarından biri olan tart, farklı çeşitleri ve leziz sunumları ile özel bir ikramlıktır. Siz de tart hazırlamayı seviyorsanız sahip olmanız gereken ürün kaliteli bir kalıptır. Kaiser tart kalıbı 28 cm boyutu ile ideal bir modeldir. Bu ürün, sahip olduğu özellik sayesinde tartınızın şekli bozulmadan kalıptan kolaylıkla çıkmasını sağlar. Kaliteli malzemelerden üretilen bu yapışmaz tart kalıbı sayesinde dilediğiniz seçenekte tatlı yapma imkanına sahip olabilirsiniz. Siz de lezzetli ve şık görünümlü tartlar yapmak için bu ürünü değerlendirmenize alabilir, taze lezzetler üretebilirsiniz.

  • Kaliteli materyal
  • Yapışmaz taban
  • Uygun fiyat

Kaiser’den Yapışmaz Özelliği ile 28 cm Tart Kalıbı

Kaiser’den Yapışmaz Özelliği ile 28 cm Tart Kalıbı

Tart, tadı ve görselliği ile insanların ilgisini çeken bir besindir. Tatlı olarak bilinen bu besinin tuzlu olarak hazırlandığı tarifler de vardır. Bu tarifleri denemek istediğinizde Kaiser tart kalıbı kullanarak harcınızdan istediğiniz formu elde edebilirsiniz. Tart yapılırken hamurun kıvamı ya da arasına konacak olan malzemelerin oranı lezzeti belirlemede önemli hususlardır. Tart, özgün şekliyle bilinen bir besindir. Görsel olarak bu şeklin sağlanması için pişen harcın kalıptan kırılmadan çıkması gerekir. Bu noktada Kaiser 28 cm tart kalıbı hamuru bir bütün olarak yanmadan pişirir ve müşterilerin tam da beklediği şekilde kalıptan ayrılmasını sağlar. Harç hamurunuz ister tatlı ister tuzlu olsun, aynı kıvamda pişmiş hamuru kalıptan rahat bir şekilde ayırabilirsiniz. Siz de tadı kadar görsel açıdan da doyurucu yiyecekler hazırlamak için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Kolay Temizlenebilir Kaiser Tart Kalıbı 28 Cm Yorumları

Kolay Temizlenebilir Kaiser Tart Kalıbı 28 Cm Yorumları

Mutfakta kullanılan ürünlerin hangi malzemelerden üretildiği önemlidir. Sağlığı tehdit eden malzemelerin kullanılmaması o ürünün tercih edilmesinde etkili bir faktördür. Kaiser tart kalıbı 28 cm kullananlar ürünün sağlıklı materyallerden üretildiğinin altını çizerler. Bu açıdan kalıbı satın alan müşteriler gönül rahatlığı ile ürünü kullanabilirler. Mutfakta önemli bir diğer nokta da kullanılacak gereçlerin nasıl temizlendiğidir. Kolay şekilde temizlenen mutfak malzemeleri size hem zaman hem efor kazandırır. Kaiser tart kalıbı 28 cm yorumları incelendiğinde ürünün kolay temizlenebilir olduğu fark edilir. Kalıp kıvrımlı bir yapıya sahip olmasına rağmen yapışmaz özellikte olduğu için kolay şekilde temizlenebilir. Kaiser marka model, müşterilerine bekledikleri üst seviye hijyeni sunarken bunu çok pratik bir şekilde gerçekleştirir. Siz de sağlıklı ve pratik bir kalıp kullanmak isterseniz bu modeli inceleyerek sipariş edebilirsiniz.

Uygun Kaiser Tart Kalıbı 28 Cm Fiyatları

Uygun Kaiser Tart Kalıbı 28 Cm Fiyatları

Tatlı yapmak mutfak sanatı içinde ayrıcalıklı bir yere sahiptir. Tatlı yaparken kullanılan malzemeler kadar bu işlemi gerçekleştirdiğiniz gereçler de lezzeti belirlemede önemli bir ayrıntıdır. Kaiser tatlı kalıbı ile istediğiniz oranda istediğiniz kalitede bir ürünü elde etmeniz mümkündür. Yapışmaz yapısı sayesinde lezzetli tatlınız şık görünümünden hiçbir şey kaybetmeden kalıbından rahatça çıkar. Ürün sahip olduğu kalınlık sayesinde müşterilerine uygun oranda pişirme lüksünü sağlar. Bu model kapsamlı ve kaliteli yapısıyla müşterilerinin beklentisini üst düzeyde karşılayacak niteliklere sahiptir. Kullanışlı ve kaliteli özelliklerine karşın Kaiser tart kalıbı 28 cm fiyat olarak oldukça uygun bir aralıktadır. Eğer siz de kaliteli malzemelerden üretilmiş kapsamlı ve uygun fiyatlı bir tart kalıbına sahip olmak isterseniz bu ürünü inceleyebilirsiniz. İncelemenizi gerçekleştirdikten sonra güvenli ödeme seçeneği ile ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.