Kairos Organik, Soğuk Sıkım, Erken Hasat Zeytinyağ

1.460 TL
(730 TL / lt)
Son 3 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kairos Organik, Soğuk Sıkım, Erken Hasat Zeytinyağ

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAİROS ZEYTİN LTD ŞTİ Satıcı Ünvanı: KAİROS TARIM GIDA TURİZM KOZMETİK ÜRETİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0489048679700001 Vergi Kimlik Numarası: 4890486797
    Bu ürün KAİROS ZEYTİN LTD ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Organik, Erken Hasat, Soğuk Sıkım,Tek bahçe zeytinyağı. Yüksek polifenol (609). ve 0,4 asit. 2 lt

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Kairos Organik Soğuk Sıkım Zeytinyağ 2 lt Teneke

Zeytinyağı salata, yemek ve soslarda sıklıkla tercih edilir. Sağlığa faydaları ile bilinen bu ürün mutfakların vazgeçilmezleri arasında yer alır. Farklı kategorilere ayrılan zeytinyağı çeşitleri arasından Kairos organik soğuk sıkım zeytinyağ 2 lt teneke yüksek kalitesiyle beğeni toplar. Sadece yemeklerde değil, cilt ve saç bakımı rutinlerinde de yer alan bu zeytinyağı 2 litrelik teneke ile uzun süreli kullanım sunar. Doymamış yağ asitleri içeren ve vücut için faydaları saymakla bitmeyen besinlerden olan zeytinyağı çeşitleri, kötü kolesterolü yükseltmediği gibi iyi kolesterolün de dengeli bir biçimde yükselmesini sağlar. Bazı rahatsızlıklara sahip olanlar için de iyi bir tercih olabilecek zeytinyağları sağlıklı ve dengeli beslenmede önemli bir yer tutar. Yaz yemeklerinde de sıklıkla kullanılarak hafif bir tat sağlar.

  • Soğuk sıkım
  • Geniş kullanım alanı
  • Yüksek kalite

Kairos Organik Soğuk Sıkım 2 lt Zeytinyağ Özellikleri

Kairos Organik Soğuk Sıkım 2 Lt Zeytinyağ Özellikleri

Sağlıklı bir hayat için pek çok kişi zeytinyağına yönelir. Soğuk sıkım olarak üretilen ve müşterilere sunulan ürün çeşitleri bulunur. Bu seçenekler arasından damak zevkinize uygun bir lezzet seçerek yemeklerinize hafif bir tat katabilirsiniz. Gıda yönetmeliklerine uygun olarak kalite standartlarında üretimi yapılan Kairos zeytinyağı bir zeytinyağına yönelik tüm beklentilerinizi karşılayabilir. Eklendiği her yemeği lezzetli kılan Kairos organik zeytinyağı özellikle sebze ve salatalarınızın tadını zirveye çıkarır. Yemek için kullanım amacının dışında, içerisine ekleyeceğiniz toz şeker ile peeling yapımında kullanabilir, ölü derinin atılmasına yardımcı olurken aynı zamanda vücudunuzun ihtiyacı olan nemi elde edebilirsiniz. Kurumuş el ve ayaklarda, kırılan tırnaklarda da güçlendirici etkisi olan ürün, saç bakım ürünlerinde sıklıkla kullanılır. Kurumuş saçların ihtiyacı olan nemi, gücü ve yumuşaklığı da geri kazanmasına yardımcı olur.

Kairos Organik Soğuk Sıkım Zeytinyağ 2 lt Teneke Yorumları

Kairos Organik Soğuk Sıkım Zeytinyağ 2 Lt Teneke Yorumları

Kairos organik soğuk sıkım zeytinyağ 2 lt teneke yorumları ve değerlendirmeleri ürünü satın almak isteyen müşteriler için yol gösterici niteliktedir. Geniş ürün seçenekleri arasından kullanım amacınıza uyacak bir ürün arıyorsanız ve kaliteye önem veriyorsanız, bu ürün sizin için ideal bir tercih olabilir. Bebeklerin beslenmesinde de güvenle kullanabileceğiniz bu ürün tenekede oluşu ile avantaj sağlar. Uzun süre bozulmadan saklamanıza imkan tanıyan 2 litrelik teneke sayesinde ilk günkü tadını korur. Bu yağı salata ve soğuk yemeklerin yanı sıra sıcak tencere yemeklerinde ve kızartmalarda da kullanabilirsiniz. Cildinize de kullanabileceğiniz zeytinyağı ışıltılı ve genç görünüme sahip olmanızı sağlayabilir. Vitaminler açısından son derece zengin olan hakiki zeytinyağı sindirim ve dolaşım sistemi, kemik gelişimi gibi vücuda pek çok farklı alanda katkı sunarak sağlıklı olmanızı destekler.

Kairos Organik Soğuk Sıkım Zeytinyağ 2 lt Teneke Fiyatı

Kairos Organik Soğuk Sıkım Zeytinyağ 2 Lt Teneke Fiyatı

Zeytinyağları geniş çeşitleriyle farklı mutfaklara hitap eder. Ürünlerin fiyatları da sunduğu özelliklere göre değişkenlik gösterir. Malzeme, boyut, üretim koşulları, paketleme gibi birçok özellik ürünün fiyatını belirlemede etkili rol oynar. Yüksek kaliteli organik soğuk sıkım zeytinyağı size birçok avantaj sağlar. Beslenmenizin yanı sıra cilt bakımı ve masaj gibi farklı amaçlarla da kullanabileceğiniz bu yağ, tenekesi sayesinde bozulmadan kullanmanıza imkan tanır. Kairos organik soğuk sıkım zeytinyağ 2 lt teneke fiyatı kalitesi ve avantajlı özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Fonksiyonel özellikler barındıran bu ürünün öne çıkan özelliği yemeklerin lezzetini artırması ve yemek haricinde cilt ve vücut için de kullanılabiliyor olmasıdır. Her yemeğe yakışması, uzun süreli kullanıma uygun ambalajı, sağlığa zararsız ve doğal oluşu ile bu avantajlı ürüne Trendyol’dan uygun fiyatıyla sahip olabilirsiniz.