Kahve Dünyası French Press

300 TL

Ürün Bilgileri

Kahve Dünyası French Press

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kahve Dünyası Satıcı Ünvanı: ALTINKILIÇLAR KAHVE KAKAO ÜRÜNLERİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0063023629000012 Vergi Kimlik Numarası: 0630236290
    Bu ürün Kahve Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kahve Dünya’sında Kolombiya, Guatemala, Kosta Rika, Kenya, Santos bölgelerinde yetişen, kendine ait aroması ve karakteristik özellikleri olan yöresel kahveleri evinde denemek isteyenler için ideal
  • Biz kahveyi topraktan size ulaştırana kadar en özel araçları kullanıyoruz. Siz de kahvenizi hazırlarken kaliteden vazgeçmeyin
  • French press, en sevilen ve en kolay kahve hazırlama aparatlarından biridir
  • Kahvenizi hazırlamak için sadece sıcak su ve Kahve Dünyası french press yeterli olacaktır.
  • Kahve Dünyası french press 350 ml hacminde, kolay temizlenebilir paslanmaz çelik süzgeç, hijyenik cam gövde ve el yakmayan silikon sapa sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Hacim 350 - 599 ml
Geri Bildirim Ver

Kahve Dünyası French Press

Kahve tropikal iklimlerde yetişen bir ağacın meyve çekirdeklerinden üretilir. Lezzetli ve sık tüketilen bu içecek rahatlatıcı kokusuyla sizi kendine hayran bırakır. Kahve dünyası french press kaliteli bir içecek hazırlama aparatıdır. Bu ürün sayesinde dilediğiniz zaman kolay bir şekilde kahve hazırlamanız mümkün olur. Aromasıyla oldukça ilgi çekici olan birçok kahveyi evde kendiniz bu aparat ile hazırlayabilirsiniz. Kolombiya, Guatemala, Kenya, Kosta Rika ve Santos bölgelerinde yetişen kendine has bir tada ve dokuya sahip olan kahve çeşitlerini evde hazırlayarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Yakınlarınıza ve arkadaşlarınıza da bu aparatı kullanarak lezzetli demleme yapmanız mümkündür. Hem kendinizi hem de sevdiklerinizi bu ürünle hazırlayacağınız enfes kahvelerle mutlu edebilirsiniz. Bu hazırlama aparatına kolaylıkla ulaşarak evde aradığınız lezzete sahip kahveler tüketebilirsiniz.

  • Kolay hazırlama
  • Paslanmaz çelik süzgeç
  • Hijyenik cam gövde

Hızlı ve Pratik Kahve Dünyası French Press

Hızlı ve Pratik Kahve Dünyası French Press

Sevdiğiniz lezzetleri evde kolay ve hızlı bir şekilde hazırlamanız mümkün olabilir. Bunun için doğru hazırlama ekipmanları kullanmanız işlerinizi kolaylaştırır. French press kahve dünyası özel kahveler hazırlayabileceğiniz kaliteli ekipmanlardan biridir. Hacmi 350 ml olarak kullanıma sunulan ürün rahat bir şekilde demleme yapmanıza yardımcı olur. Sadece sıcak su ve french press kullanarak dilediğiniz aromaya sahip kahveyi yapabilirsiniz. Eğer sütlü içim tercih ediyorsanız demleme yaptıktan sonra kahvenize süt eklemeniz yeterli olur. Ders çalışırken veya işlerinizi hallederken evde kendinize bu ürün sayesinde enfes kahveler hazırlayabilirsiniz. Sabahları güne başlarken sevdiğiniz içeceği kendinize demlemek size iyi gelir. Böylece güne güzel başlayabilirsiniz. Kitap okurken kendinize hazırlayacağınız dumanı tüten taze bir kahve keyfinizi yerine getirir. Siz de bu aparat sayesinde keyifli ve güzel vakit geçirmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Kahve Dünyası French Press Kullananlar

Kahve Dünyası French Press Kullananlar

Kullanışlı hazırlama ürünleri pratik yapıları sayesinde öne çıkar. Kolay ve hızlı kullanılabilen aparatlar hazırlamak istediğiniz şeylere kolay ulaşmanızı sağlar. Kahve dünyası french press hızlı ve kolay bir şekilde arzu ettiğiniz aroma ve lezzete ulaşmanızı kolaylaştırır. Kahve dünyası french press kullananlar sevdikleri ve kendileri için güzel lezzetler üretmenin keyfini yaşarlar. Evde kaliteli bir kahve eşliğinde yakınlarınızla sosyal ortam oluşturmanız bu aparatla mümkün olur. Ürün taneleri filtre eden özel bir süzgece sahiptir. Kolay temizlenebilir yapıda olan bu süzgeci rahatlıkla kullanmanız mümkün olur. Süzgeç paslanmaz çelik malzemeden üretilen yapısıyla oldukça kalitelidir. Kaliteli ve kullanışlı olan bu hazırlama aparatı oldukça avantajlıdır. Bu ürün sayesinde kısa bir sürede kaliteden ödün vermeden aradığınız lezzete ulaşabilirsiniz. Siz de bu kaliteli ve dayanıklı hazırlama aparatına kolaylıkla ulaşarak lezzetin keyfini çıkarabilirsiniz.

Uygun Kahve Dünyası French Press Fiyatları ve Yorumları

Uygun Kahve Dünyası French Press Fiyatları ve Yorumları

Kahve kokusu, tadı ve uyarıcı etkisiyle oldukça özel bir içecektir. Farklı çekirdek türlerinden çeşitli demleme yöntemleri ile bu içeceği yapmanız mümkündür. Su, kahve ve french press ile evde harika lezzetler oluşturmanız mümkün olur. Kendiniz için her seferinde farklı bir bölgenin aromasına sahip içecek hazırlayabilirsiniz. Demleme yapmanızı sağlayan french press pratik bir ürün olmasıyla size yararlı olur. Kahve dünyası french press yorumlarından bu hazırlama aparatının kullanışlı yapısı hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. Bu ürün hijyenik cam gövdesi ve el yakmayan silikon sapı sayesinde müşterilerin beğenisini kazanır. Oldukça kullanışlı ve pratik yapısıyla öne çıkan bu hazırlama aparatının fiyatları değişiklik gösterebilir. Kahve dünyası french press fiyatlarına indirimli seçeneklerle ulaşmanız bütçenizi rahatlatır. Trendyol’un özel fırsatlarını ve indirimlerini inceleyerek bu demleme aletine kolaylıkla ulaşmanız mümkün olur.