Kahramanlar Flora 90 Parça Ç.k.b Seti

4.766,77 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Kahramanlar Flora 90 Parça Ç.k.b Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hepsievinize Satıcı Ünvanı: SAFA GİRİŞKEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5334700312800028 Vergi Kimlik Numarası: 3960035513
    Bu ürün Hepsievinize tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zarif tasarımıyla yemeklerinin yıldızı... Şık tasarımlı kaşık çatal set ile göz alıcı sofralar kurmak artık mümkün... İçerik 12 Yemek kaşığı 12 Yemek çatalı 12 yemek bıçağı 12 Tatlı kaşığı 12 Tatlı çatalı 12 Pasta bıçağı 12 Çay kaşığı 1 Servis kepçesi 1 Servis kevgiri 1 Servis kaşığı 1 Servis spatulası 1 Servis maşası Ürün Özellikleri ~18/10 cr/ni. Den üretilmiştir. ~Kararma ve paslanmaya karşı 50 yıl garantilidir. ~2,5mm-3mm kalınlığındadır. ~Dilediğiniz şekilde yıkamaya uygundur.
Geri Bildirim Ver

Kahramanlar Flora 90 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti

Şık sofraların vazgeçilmez parçalarından biri çatal kaşık bıçak setleridir. Seçeceğiniz çatal kaşık bıçak setleri ile göz dolduran sofralar hazırlayabilirsiniz. Kahramanlar Flora 90 parça çatal kaşık bıçak seti 4008-KM ile kalabalık misafirlerinizi rahatça ağırlayabilirsiniz. Zarif tasarımıyla 90 parçadan oluşan set mutfakta bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir takımdır. Setin içinde servis gereçleri de mevcuttur. Kaliteli çelik malzemeden üretilen Kahramanlar Flora 90 parça çatal kaşık bıçak seti kararma ve paslanmaya karşı 50 yıl dirençlidir. Bu model çatal kaşık bıçak setiyle ailenize ve dostlarınıza göz alıcı sofralar kurabilirsiniz. Hem günlük hem de misafir davetlerinde kullanıma uygun olarak tasarlanan set içindeki bütün parçaları bulaşık makinesinde gönül rahatlığıyla yıkayabilir, dayanıklı malzemeden üretildiği için istediğiniz yıkama programını kullanabilirsiniz.

  • Şık ve zarif tasarım
  • Kaliteli malzeme
  • Uzun ömürlü kullanım

Kahramanlar Flora 90 Parça Çatal Kaşık Seti Özellikleri

Kahramanlar Flora 90 Parça Çatal Kaşık Seti Özellikleri

Kahramanlar Flora 90 parça Ç.K.B seti 4008-KM içinde 12 adet yemek çatalı, 12 adet yemek kaşığı, 12 adet yemek bıçağı, 12 adet tatlı çatalı, 12 adet tatlı kaşığı, 12 adet tatlı bıçağı, 12 adet çay kaşığı bulunur. Ayrıca 1 servis kepçesi, 1 servis kevgiri, 1 servis kaşığı, 1 servis spatulası, 1 servis maşası vardır. Bu model estetik tasarımı ve kaliteli malzemesiyle çeyiziniz için de kullanışlı bir tercih olabilir. Model, el yormayan ergonomik tasarımı sayesinde rahat kullanım imkanı tanır. 18/10 değerinde krom nikel malzemeden üretilen sette sağlığa zararlı hiçbir madde bulunmaz. Kahramanlar kaşık çatal işlevsel parçalarıyla mutfağınızın ve sofralarınızın vazgeçilmez bir ürünü haline gelir. Kahramanlar çatal kaşık bıçak setiyle sevdiklerinize ve ailenize şık sofralar kurabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlı Kahramanlar Flora Çatal Kaşık Bıçak Seti

Avantajlı Fiyatlı Kahramanlar Flora Çatal Kaşık Bıçak Seti

Çatal kaşık ve bıçak setlerinin fiyatını, öncelikli olarak ürünün kalitesi belirler. Setteki parça sayısı da fiyatlandırmada önemli bir kriter olarak görülür. Uzun ömürlü kullanım için yüksek kaliteli, kararmayan ve paslanmaz çelikten üretilen setleri tercih etmeniz tavsiye edilir. Kahramanlar Flora 90 parça çatal kaşık bıçak seti fiyatları her bütçeye uygun olmasıyla müşterilerin beğenisini kazanır. Belirli dönemlerde uygulanan kampanyalar ile indirimli fırsatlardan da yararlanabilirsiniz. Ürün, şık ve zarif tasarımıyla hem çeyiziniz için hem de hediyelik için doğru bir seçim olabilir. Yüksek teknolojiyle üretilen model, günlük kullanım için de idealdir. Kararmaz özelliği sayesinde bulaşık makinesinde istediğiniz sıklıkta yıkayabilir, uzun yıllar deforme olmadan kullanabilirsiniz. Kahramanlar bıçak seti estetik ve kullanışlı parçalarıyla yoğun talep gören bir modeldir. Siz de bu zarif seti zevkle kullanmaya başlayabilirsiniz.

Şık Tasarımı ile Kahramanlar Flora 90 Parça Set

Şık Tasarımı ile Kahramanlar Flora 90 Parça Set

Mutfak gereçleri içinde olmazsa olmaz parçalardan biri çatal kaşık setleridir. Flora set, hem yemek yaparken hem de yemek servisi yaparken kullanılan parçaları içinde bulundurur. Modeli kendi ailenizle kullanabileceğiniz gibi dostlarınıza hazırladığınız yemek ziyafetlerinde de keyifle kullanabilirsiniz. Model, sahip olduğu 90 parça ürünle misafirlerinizi sorunsuz ağırlamanıza yardımcı olur. Kahramanlar flora 90 parça çatal kaşık bıçak seti kullananlar, ürün yorumlarında memnuniyetlerini dile getirirler. Yüksek kaliteli çelik malzemeden üretilen takım parlaklığıyla masanıza şıklık katar. Hem elde hem de bulaşık makinesinde kolayca yıkanabilir. Bu özelliğiyle müşterilere pratik kullanım imkanı tanır. Flora model, ister günlük ister davet sofralarında kullanıma uygun olmasıyla çok tercih edilen bir settir. Trendyol’da bulunan Kahramanlar flora 90 parça çatal kaşık bıçak seti yorumları sayesinde bilgi sahibi olup ürünü güvenle satın alabilirsiniz.