Kahramanlar Enza 60 Parça Çatal Bıçak Kaşık Seti

1.999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Kahramanlar Enza 60 Parça Çatal Bıçak Kaşık Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MUTFAKCI Satıcı Ünvanı: İMDAT YÜKSEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9940250976
    Bu ürün MUTFAKCI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zarif tasarımıyla yemeklerinin yıldızı... Şık tasarımlı kaşık çatal set ile göz alıcı sofralar kurmak artık mümkün... Içerik 12 yemek kaşığı 12 yemek çatalı 12 tatlı kaşığı 12 tatlı çatalı 12 çay kaşığı Ürün özellikleri ~18/10 cr/ni. Den üretilmiştir. ~kararma ve paslanmaya karşı 50 yıl garantilidir. ~2,5mm-3mm kalınlığındadır. ~dilediğiniz şekilde yıkamaya uygundur.Ürünlerimizin Tamamı Sıfırdır. Ürünleriniz Faturanız İle Birlikte Gönderilecektir. Zarif tasarımıyla yemeklerinin yıldızı... Şık tasarımlı kaşık çatal set ile göz alıcı sofralar kurmak artık mümkün... İçerik: 12 yemek kaşığı 12 yemek çatalı 12 tatlı kaşığı 12 tatlı çatalı 12 çay kaşığı Ürün özellikleri ~18/10 cr/ni. den üretilmiştir. Kararma ve paslanmaya karşı 50 yıl garantilidir. 2,5mm-3mm kalınlığındadır. Dilediğiniz şekilde yıkamaya uygundur.
Geri Bildirim Ver

Kahramanlar Enza 60 Parça Çatal Bıçak Kaşık Seti

Kahramanlar Enza 60 parça çatal bıçak kaşık seti etkileyici bir sofrada oluşabilecek ihtiyaçlar düşünülerek tasarlanan özel bir takım olarak size sunulur. Setin içerisinde her kaşık ve çatal çeşidinden 12’şer adet bulunur. Set içerisinde yemek, tatlı ve çay kaşığı yer alır. Bu parçalar parlak ve şık bir görünümüyle göz alıcıdır. Günlük hayatta sıklıkla ihtiyaç duyduğunuz bu ürünlerin kaliteli ve dayanıklı olması oldukça önemlidir. Kahramanlar Enza seti şıklık ve dayanıklılığa önem vererek hazırlar. Set içerisinde bulunan yemek ve tatlı çatalları sofralarınızın güzel görünmesine katkı sağlar. Siz de sofranın temel mutfak eşyaları olan parçaları içeren bu çatal kaşık seti sayesinde etkileyici bir akşam yemeğinin istediğiniz gibi göz alıcı görünmesini kolaylıkla sağlayabilirsiniz.

  • Paslanmaz ve kararma yapmaz
  • Göz alıcı tasarım
  • Kullanışlı zarif yapı

Zarif Hatlarıyla Kahramanlar Enza Çatal Bıçak Kaşık Seti

Zarif Hatlarıyla Kahramanlar Enza Çatal Bıçak Kaşık Seti

Sofrada bulunan her bir parça dekorasyona katkı sağlar. Sofranızın şık ve etkileyici görünmesi yemeklerin lezzetiyle birleştiğinde yemekler ziyafete dönüşür. Kahramanlar kaşık takımı zarif hatlarıyla şıklığın ve estetiğin sofranıza yansımasını sağlar. Ürünün tasarımı, kullanım kolaylığı, ergonomi ve şık kullanım düşünülerek yapılır. Bu ürün sayesinde sevdikleriniz ve misafirleriniz için göz alıcı sofralar hazırlamak mümkün olur. Seti kullanırken diğer ürünleri uyumlu parçalardan seçmeniz sofranızdaki ahengi artırır. Takım içerisinde yer alan 12 adet yemek kaşığı 20,5 cm ölçüsündeyken tatlı kaşıkları 16,2 cm ölçüdedir. Parlaklığı ve şıklığı sayesinde müşterilerin tercih ettiği bir set olan bu ürün sofraların vazgeçilmezi haline gelir. Siz de kullanım rahatlığı, zarif tasarımı ile sofranıza renk katacak bu ürün sayesinde dikkat çekici ve estetik sunumlar hazırlayabilirsiniz.

Kahramanlar Enza 60 Parça Çatal Bıçak Kaşık Seti Yorumları

Kahramanlar Enza 60 Parça Çatal Bıçak Kaşık Seti Yorumları

Kahramanlar çatal kaşık seti içerisinde yer alan yemek çatalları 21 cm boyutlarında iken tatlı çatalları 16,2 cm ölçülere sahiptir. Bunun yanında sette 12 adet bulunan çay kaşıklarının standart boyutu 11,5 cm olarak karşınıza çıkar. Parçaların üretiminde kullanılan malzeme 18/20 paslanmaz çeliktir. Paslanmaz çelikten üretilen bu parçalar dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreli kullanıma uygundur. Mutfakta her gün kullandığınız çatal kaşıkların dayanıklı ve kaliteli olması avantaj sağlar. Kahramanlar Enza 60 parça çatal bıçak kaşık seti yorum bölümündeki görüşleri inceleyerek ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerine ulaşabilirsiniz. Böylece ürünün dayanıklılığı ve kullanışlı yapısı hakkında daha fazla bilgi öğrenmeniz mümkün olur. Siz de paslanmaz çelikten üretilen ve kararma yapmayan dayanıklı yapısıyla öne çıkan bu özel sete ulaşarak uzun süreli rahat kullanım sağlayabilirsiniz.

Kahramanlar Enza 60 Parça Çatal Bıçak Kaşık Seti Fiyatları

Kahramanlar Enza 60 Parça Çatal Bıçak Kaşık Seti Fiyatları

Sofrada kullanılan yardımcı araç gereçlerin kaliteli ve şık olması önemlidir. Kullanılan parçalar görünümleriyle sofra dekorunu etkiler. Bunun yanında bu gereçlerin kaliteli yapıda olması ürünlerin uzun süre verimli kullanılmasını sağlar. Kahramanlar Enza 60 parça çatal bıçak kaşık seti kullananlar ürünün kalitesi ve şıklığından memnun kalırlar. Bu set güzel görünümüyle dikkat çekerken kaliteli yapısıyla beğeni toplar. Aynı zamanda parçaların rahatlıkla temizlenmesi ve her türlü yıkama şekline uyum göstermesi de avantaj sağlar. Çelikten üretilen ürün sağlam yapılıdır ve kararma yapmayan özelliği sayesinde memnuniyeti artırır. Kahramanlar Enza 60 parça çatal bıçak kaşık seti fiyatları ürünün dikkat çekici kalitesi sayesinde merak edilir. Trendyol fırsatlarıyla bu çatal kaşık setine avantajlı şekilde ulaşmanız mümkün olur. Bu fırsatları takip ederek siz de şık sofralara ve kaliteli ürüne uygun fiyat seçenekleriyle ulaşabilirsiniz.