Kafa Dengi Yayınları Tyt Geometri Temel Ve Orta Düzey Süper Öğreten Soru Bankası | Cih

167 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kurumsal Fatura
147,99 TL
Kurumsal Fatura
155,55 TL
Kurumsal Fatura
153,53 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
203,60 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kafa Dengi Yayınları Tyt Geometri Temel Ve Orta Düzey Süper Öğreten Soru Bankası | Cih

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GKM Kitabevi Satıcı Ünvanı: HANİFE BİNİCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3300294118
    Bu ürün GKM Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün, Kafa Dengi Yayınlarının temel ve orta düzey sorularla oluşturulmuş TYT Geometri SÜPER ÖĞRETEN SORU BANKASI kitabıdır. Kitaptaki soruların tamamı video çözümlüdür. Kitapta ÖSYM tarzı sorular bulunmaktadır. Kitap 2022 yılında basılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 1-25
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Tüm Dersler
Geri Bildirim Ver

KafaDengi TYT Geometri Soru Bankası ile Sınava Hazırlık

KafaDengi Yayınları TYT geometri temel ve orta düzey süper öğreten soru bankası kitabı sayesinde pek çok üniversite öğrencisi istediği seviyeye ulaşım sağlamaktadır. Başarı düzeyi ile birlikte hem kaliteli bir soru çözümü oluşturmakta hem de çözemediği sorular üzerinde uzun süreler kaybetmeden pratik bir şekilde öğrenim sağlamaktadır. Üniversite sınavına hazırlık yapan öğrenciler için eğitime büyük faydası olan geniş kapsamlı bir soru bankasıdır. TYT geometri temel ve orta düzey soru bankası, içeriğinde bulunan özel teknik ve takip sistemi sayesinde pek çok farklı uzman tarafından derlenmektedir. Birbirinden çeşitli soru tarzını bir araya getiren bu soru bankası, öğrencinin bulunduğu başarı düzeyine bağlı olarak uygun bir formda sunulmaktadır. Eşsiz soru tarzları sayesinde sınav için her soru tarzını bilmek adına pratik yöntemler oluşturulmaktadır. Kolay ancak karmaşık olarak sunulan sorulan pek çok farklı sistemi sayesinde bu soru bankası, öğrencilerin kolaylıkla çözüm oluşturmasına yardımcı olmaktadır.

  • Üstün Başarı
  • Eğitici Özellikler
  • Pratik Kullanım

KafaDengi Yayınları TYT Geometri Soru Bankası ile Üstün Başarı

Oldukça geniş bir hazırlık sunan KafaDengi TYT geometri temel ve orta düzey süper öğreten soru bankası,öğrenciye özel olarak tüm başarı seviyeleri ile üretilmekte ve içeriğinde bulunan sorular ile karşılaştırma olanağı sunularak öğrenci ile kapasite düzeyi ölçülmektedir. Öğrencinin aynı doğrultuda bir kapasite oluşturmasını sağlayan TYT geometri temel ve orta düzey süper öğreten soru bankası, özel içeriği ve teknik yardımı ile anlaşılır bir yapı oluşturmaktadır. Kitap çeşidine ve öğrenci düzeyine bağlı olarak farklı kapasite düzeyi bulunmaktadır. Başarı düzeyinin değişmesi ile öğrencinin kaliteli bir eğitim alması bu soru bankaları aracılığı ile sunulmaktadır. KafaDengi TYT geometri temel ve orta düzey süper öğreten soru bankası, farklı yollar deneyerek öğrenciye özel seviye sunmaktadır.

Temel ve Orta Düzey Süper Öğreten Soru Bankası ile Eğitici Özellikler

Öğretici ve geliştirici özelliği ile üstün bir başarı oluşmasına yardımcı olan TYT geometri temel ve orta düzey süper öğreten soru bankası, pratik bir öğrenme sistemi ile istikrarlı bir çalışma sonrasında üstün başarı oluşması açısından zemin hazırlamaktadır. KafaDengi Yayınları, TYT geometri kitabı, özel içeriği ve eğitim düzeni ile özenle hazırlanmaktadır. Üniversite sınavına yönelik çıkabilecek tüm soru çeşitleri ile öğrencilerin pek çok farklı soru tarzına alıştırılması bu kitaplar aracılığı sağlanmaktadır. Bununla birlikte kolaylık sağlanarak bu eğitim kitapları, pratik kullanım oluşturmakta ve öğrenme konusunda kolaylık sağlayarak çeşitli çözüm videoları yayınlamaktadır. Teknoloji ile birlikte farklı uygulamalar üzerinde sunulan bu çözümler, öğrencilere zaman açısından kolaylık sunmaktadır. Kolay ulaşılabilirliği ve pratik kullanımı sayesinde öğrencileri sıkmadan eğitime katkı sunmaktadır.

KafaDengi Yayınları TYT Geometri Soru Bankası ile Pratik Kullanım

Özel içeriği ve zengin bilgi aktarımını sağlayan bu TYT soru bankası, temel ve orta düzey seviyesi ile baştan öğreten bir form yansıtmaktadır. Öğrencilerin vazgeçilmezleri arasında yer alan KafaDengi TYT geometri temel ve orta düzey süper öğreten soru bankası, pratik bilgi sistemi ve zengin içeriği ile bilgilerin kavranması ve tekrar edilmesi açısından pek çok öğrenciye katkı sağlamaktadır. TYT geometri temel ve orta düzey süper öğreten soru bankası kitabı, dış tasarımı ve kolay taşınabilirliği ile pratik kullanım imkanı sunmaktadır. Bununla birlikte öğrencinin başarı düzeyine bağlı olarak tek bir soru bankası yardımı ile büyük etki oluşturulmaktadır. Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin çözdüğü sorulara bağlı olarak başarı seviyesi analiz edilmekte olup bu kitap türü ile her tarzda öğrenciye yol gösterici özellik sergilenmektedir. Soru bankası sayesinde üzerinde durulması gereken sorular ile doğru bir sistem oluşturularak öğrenci eğitilmektedir.