Kadıoğlu Cks80d Hassas Devir Ayarlı Ev Tipi Ceviz Soyma Makinası Pratiko 80 Litre

36.167,50 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Kadıoğlu Cks80d Hassas Devir Ayarlı Ev Tipi Ceviz Soyma Makinası Pratiko 80 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zentra Satıcı Ünvanı: ZENTRA ELEKTRONİK DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0997187717000001 Vergi Kimlik Numarası: 9971877170
    Bu ürün Zentra tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "* HASSAS DEVİR AYARLI - ÇELİK RENDELİ TİP MAKİNELER * Tüm ceviz cinslerine uygun makinelerdir. Yılmaz marka yerli sürücü, Arçelik WAT Motor kullanılmıştır." İdeal boyutlarıyla, ev tipi pratik ceviz soyma makinesi Kadıoğlu CKS80 ile kendi cevizinizi soyabilirsiniz. Günlük 600 - 900 kg ceviz soyacak olanlar için oldukça ideal ebatlarda tasarlanmıştır. Kazanındaki tam kapalı yeşil kabuklu cevizleri ort. 9 dakikada, yeşil kabuğu çatlamış cevizleri 5-6 dakika gibi bir sürede soyar, tertemiz çıkarır... Öne Çıkan Özellikler: Kolay taşıma tekerlekleri ve elciği CKS80 Model Kadıoğlu Ceviz Soyma Makinesi'nin yerini değiştirmek ve kullanmak rahattır. Her yaştan kullanıcı zahmetsizce çalıştırabilir. Kompakt, kolay temizlenen tasarım Her noktasına ulaşılabilir yapısı sayesinde Kadıoğlu CKS80 Ev Tipi Pratik Ceviz Soyma Makinesi kolayca temizlenir. 80 Litre Hacminde Kazan (50-70 kg Tek İşlem Kapasitesi) Küçük, orta ölçekli üretim yapan çiftçiler ya da işletmeler için oldukça ideal ölçülere ve fiyata sahiptir. Cevizleri serbest bırakan, cevize darbe yapmayan, ortası boş ve direksiz tasarımı cevizi nazikçe soymayı sağlar. Hızlı soyma için en ideal ölçülerdedir. Kayış değil, Şanzıman aktarmalı Makina imalatında Türk Malı redüktör kullanılmıştır. Redüktörü 2 yıl garantilidir.
Geri Bildirim Ver