4
Portatif Soğutucu kategorisinde
en çok satılan 4. ürün

KABELMOBİL Kabel Mini Rest Evaporatif Soğutucu Sulu Klima

8.200 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.950 TL9.555 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.000 TL

Ürün Bilgileri

KABELMOBİL Kabel Mini Rest Evaporatif Soğutucu Sulu Klima

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yürekler Dayanıklı Tüketim Malları Satıcı Ünvanı: YÜREKLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT TEKSTİL İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0995106444100001 Vergi Kimlik Numarası: 9951064441
    Bu ürün Yürekler Dayanıklı Tüketim Malları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüzdeyüz Türk Malı, Vestel Servis garantisiyle.. Kabel Mini Rest Evaporatif Soğutucu Kumandalı ve 130 Watt Gücünde Sessiz Çalışma Moduyla Keyifle Serinleyin. Ürünler direk stoktan gönderim yapılmaktadır. Bu soğutucu SAĞLIKLIDIR. %100 yüksek verimli ve çevreci greenpadler sayesinde ortamda ki havayı temizler, partikülleri tutar, çalışması esnasında suyun buharlaşması ile havada ki oksijen miktarı artar. Kullanılan ortamın havasını yumuşatarak serinletir.- Mobil soğutucu olup istenilen alana rahatlıkla taşınabilir.- Dış ünitesi yoktur. Kurulum ve kullanıma başlamada servis ihtiyacı duyulmaz.- Çalışması esnasında bulunduğu ortamın havadar olması önem arzetmektedir bulunduğu ortamda kapı veyahut pencere açılması verimliliğini arttıracaktır. Tamamen açık alanda da kullanılabilir.- Bu soğutucu (air cooler) suyu buharlaştırarak ısıyı düşürür.- Soğutma özelliği dışında havayı sadece sirküle ederek, rahatlama sağlar,ortamda ki partikülleri toz filtersi sayesinde etkin olarak bünyesinde tutar.- Saatte 2500 m3 hava üfler.- Ürünümüz 25 litrelik su deposuna sahiptir.- 220 Wolt Elektirik prizine takılır.- Günlük su ile elektrik tüketimi 4 TL dir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver