2
Laboratuvar Malzemeleri kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

JWIN Jm-452m Beyaz Mobil Uyumlu Mikroskop Seti

1.290 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

JWIN Jm-452m Beyaz Mobil Uyumlu Mikroskop Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oyuncak Bayim Satıcı Ünvanı: KAMİLE SIRBUDAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7700630773
    Bu ürün Oyuncak Bayim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jwin JM-452M Mobil Uyumlu Mikroskop Seti Jwin JM-452M Mobil Uyumlu Mikroskop Seti Jwin JM-452M mobil uyumlu mikroskop seti ile mikro dünyanın sırlarını keşfedebilirsiniz. Örn: Su damlası - Kan damlası - Yaprak - Soğan Zarı - Un - Tuz vs.. Üstelik mobil aparatı sayesinde görüntüleri kayıt alabilirsiniz. Böylelikle görüntülerinizi dilediğiniz gibi paylaşabilirsiniz. Not: "Basit kullanım için tasarlanmıştır." Özellikler 3 kademeli büyütme özelliği (100x/400x/1200x)
  • 10 farklı deney malzemesi ilaveli aydınlatma üntesi ile kolay görüntü alma
  • İnce ve kaba ayar ile netleştirme
  • Mobil aparatı ile telefona aktarım
  • Cisimleri 1200 kata kadar büyütür.
  • Kutu İçeriği Mikroskop Mobil Tutucu Aparat (1 Adet)
  • Hazır Slayt (1 Adet)
  • Boş Slayt (4 Adet)
  • Sıvı Kabı (1 Adet)
  • Numune Kabı (1 Adet)
  • Denek Kabı (1 Adet)
  • Koruma Kapağı (1 Adet)
  • Cımbız (1 Adet)
  • Garanti Süresi (Ay)24
Geri Bildirim Ver

JWIN Mobil Uyumlu Mikroskop Seti Ürünleri Trendyol'da!

Jwin JM-452M mobil uyumlu 3 kademeli beyaz mikroskop seti ile küçük maddeleri gözlemlemek mümkündür. İnsan gözüyle görülemeyen canlıları görebilmek için kullanılan Jwin JM-452M mobil uyumlu mikroskop seti, görüntüleri kayıt altına alma ve internet ortamından paylaşma imkânı verir. Ürünü kullanılarak nesneler, 100x 400x 1200x oranında büyütülüp incelenebilir. Çocuklara merak duygusu aşılamak için dizayn edilen üründe ince ve kalın olmak üzere iki farklı netlik ayarı bulunur. Elde edilen görüntü kolaylıkla telefon ekranına aktarılır. Kullanıcısı için basit fakat etkili bir deneyim sunar. Çocukların fen bilimlerine ilgisinin artması için üretilir. Jwin JM-452M mobil uyumlu 3 kademeli beyaz mikroskop seti, çocukların etkili öğrenmesini kolaylaştırır.

  • Etkili bir öğrenme aracıdır.
  • Çocukların fen konularına ilgisini yükseltir.
  • Basit deneylere uygundur.

JWIN JM-452M Mobil Uyumlu Mikroskop Setinin Özellikleri Nelerdir?

JWIN JM-452M Mobil Uyumlu Mikroskop Setinin Özellikleri Nelerdir?

Jwin JM-452M mobil uyumlu 3 kademeli beyaz mikroskop seti, 1200 kata kadar cisimleri büyütür. Setin içinde bulunan parçalardan biri Jwin JM-452M mobil tutucu aparat olur. Bu aparat kullanılarak elde edilen görüntüler telefona yüklenir. Jwin JM-452M hazır slayt sunum yapmayı kolaylaştırır. Ayrıca Jwin JM-452M 4 adet boş slayt da sete dâhildir. Hazır slayt ürünün kullanımını kavramak için incelenebilir. Boş slaytlar ise kullanıcı tarafından doldurulur. Jwin JM-452M sıvı kabı sete dâhil olan bir başka parçadır. Sıvı ürünlerin incelenmesi için kullanılır. Jwin JM-452M numune kabı, incelenen nesnenin saklanması içindir. Ürün lensinin tozlanmasını önlemek için Jwin JM-452M koruma kapağı da sette yer alır. Nesneleri dokunmadan incelemek için Jwin JM-452M cımbız kullanılır. Sete dâhil olan son parça Jwin JM-452M denek kabıdır.

JWIN JM-452M Mobil Uyumlu Mikroskop Seti Çocuklar İçin Uygun mudur?

JWIN JM-452M Mobil Uyumlu Mikroskop Seti Çocuklar İçin Uygun mudur?

Jwin JM-452M mobil uyumlu 3 kademeli beyaz mikroskop seti, çocukların fen bilimlerine ilgi duyması amacıyla üretilir. Çocuklara mikroorganizmalar dünyasını tanıtan giriş seviyesinde bir mikroskoptur. Gençlerin pratik öğrenme becerisi kazanmasına yardımcı olur. Çocukların kaliteli vakit geçirmesini sağlarken aynı zamanda okul için yardımcı bir araçtır. Ürün çocukların fen bilimleri alanında akranlarından bir adım önde olmalarına yarar. Bilimsel çalışma yöntemlerini tanıtır. Giriş seviye mikroskoplar, pek çok bilim insanının çalışma yaptıkları alana ilk adımı atmasını sağlar. Jwin JM-452M giriş seviye bir mikroskop olarak çocukların yardım almadan kullanabileceği bir üründür. İlgi çekici tasarımı ile ilk ve orta öğretim kademelerinde okuyan çocuklar için idealdir. Fen bilimlerini eğlenceli bir aktivite hâline getiren set için ek parça satın almanız gerekmez.

JWIN JM-452M Mobil Uyumlu Mikroskop Seti Kaliteli midir?

JWIN JM-452M Mobil Uyumlu Mikroskop Seti Kaliteli midir?

Jwin JM-452M mobil uyumlu 3 kademeli beyaz mikroskop seti, gözle görülmeyen küçük canlıların dünyasına giriş yapmak için idealdir. Temel kullanım için tasarlanmasına rağmen cisimleri büyütme seviyesi ile oldukça ideal bir kullanım sunar. Üç kademeli yaklaştırma özelliğine sahiptir. Birinci kademe cisimleri 400, ikinci kademe 800 ve üçüncü kademe ise 1200 kat büyütür. Ürünün dâhili bir aydınlatma sistemi bulunur. Nesneleri netleştirebilmek için iki farklı ayarı vardır. Mikroskobik canlıları kameraya alabilmek için sete bir mobil tutucu aparat dâhil edilir. Bu aparat yardımıyla çekilen görüntüler, telefona ve oradan da sanal dünyaya aktarılabilir. Tuz, kan, yaprak, un ve soğan zarı gibi cisimlerin hücresel yapısı bu ürünle incelenebilir. Jwin JM-452M mobil uyumlu 3 kademeli beyaz mikroskop seti yorumlarını okuyarak değerlendirmeleri görebilirsiniz. Siz de bu ürünü Trendyol üzerinde kısa sürede satın alabilirsiniz.