JUNGLEE Karaoke Mikrofonlu Bluetooth Hoparlör Led Işıklı Fm Radyolu Taşınabilir Kablosuz Speaker

927,55 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

JUNGLEE Karaoke Mikrofonlu Bluetooth Hoparlör Led Işıklı Fm Radyolu Taşınabilir Kablosuz Speaker

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JUNGLEE ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: JUNGLEE ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484217320600001 Vergi Kimlik Numarası: 4842173206
    Bu ürün JUNGLEE ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaoke Mikrofonlu Bluetooth Hoparlör Led Işıklı Taşınabilir Kablosuz Speaker

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Çoklu Bağlantı Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Dinleme Süresi 5-10 Saat
Geri Bildirim Ver

JUNGLEE Karaoke Mikrofonlu Bluetooth Hoparlör Led Işıklı Fm Radyolu Taşınabilir Kablosuz Speaker

Junglee karaoke mikrofonlu Bluetooth hoparlör kullanımı oldukça kolay bir üründür. Hoparlörün arkasında bulunan Bluetooth, FM radyo ve kablosuz mikrofon özellikleri sayesinde arkadaşlarınızla karaoke çalarken neredeyse sonsuz kaliteli ses efektleri elde edebilirsiniz. LED ışıkları sayesinde eğlencenin katlanacağı bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Taşınabilir yapısı sayesinde her yere rahatlıkla taşıyabilir ve istediğiniz yerde eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

 
  • Taşınabilir
  • LED ışıklı
  • Kablosuz mikrofon özellikli

JUNGLEE Karaoke Mikrofonlu Bluetooth Hoparlör Özellikleri

JUNGLEE Karaoke Mikrofonlu Bluetooth Hoparlör Özellikleri

Junglee LED ışıklı FM radyolu taşınabilir kablosuz speaker, kablosuz kullanım için ideal bir çözümdür. FM radyo ile birlikte gelir ve istediğiniz herhangi bir radyo kanalından müzik dinleme imkanı sunar. Aktif ses ile gelen çeşitli efektler karaoke partilerini destekler. Bu taşınabilir kablosuz hoparlörün arkasında bulunan LED ışıklar partilerinizi daha renkli ve eğlenceli hale getirebilir. Hoparlöre Bluetooth veya AUX kablosu ile bağlanabilirsiniz. Hoparlör üzerinde bulunan düğmeler ile müziği kontrol edebilir ve ses seviyesini ayarlayabilirsiniz. Karaoke mikrofonlu Bluetooth hoparlör, kablosuz kullanım için ideal bir çözümdür ve büyük bir kolaylık sağlar. FM radyosu bulunan cihaz istediğiniz herhangi bir radyo kanalından müzik dinleme imkanı sunar. Aktif ses ile gelen çeşitli efektler, karaoke partilerini daha da eğlenceli bir hale getirmenize yardımcı olur.

 

JUNGLEE Karaoke Mikrofonlu Bluetooth Hoparlör Kullanımı

JUNGLEE Karaoke Mikrofonlu Bluetooth Hoparlör Özellikleri

Junglee karaoke mikrofonlu Bluetooth hoparlör LED ışıklı birçok özellikle donatılmış yüksek kaliteli bir Bluetooth hoparlördür. Sadece müzik dinlemek için normal bir cihaz olarak kullanılmakla kalmaz, aynı zamanda arkadaşlarınızla karaoke yapabilme ve birlikte şarkı söyleme imkanı sunar. Bu taşınabilir kablosuz hoparlörü kamp veya seyahat gibi ev dışındaki mekanlarda da kullanmak mümkündür. Hoparlör, partiyi daha canlı hale getiren bir LED ışığa sahiptir. Ayrıca bir FM radyo sunar ve PC'nize veya dizüstü bilgisayarınıza bağlayarak herhangi bir USB güç kaynağı aracılığıyla şarj edilebilir. Dilediğiniz her yere kolayca taşıyabileceğiniz bu cihazdan arzu ettiğiniz tarzda müzikleri çalabilir ve sevdiklerinizle karaoke yaparak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bluetooth hoparlör sayesinde yüksek ses seviyesi ile dilediğiniz herhangi bir içeriği rahatlıkla dinleyebilirsiniz.

 

JUNGLEE Karaoke Mikrofonlu Bluetooth Hoparlör Fiyatı

JUNGLEE Karaoke Mikrofonlu Bluetooth Hoparlör Fiyatı

Aktif ses özelliği sayesinde çeşitli efektlere sahip olan Bluetooth destekli hoparlör özellikle karaoke partilerinin vazgeçilmezi haline gelmektedir. Bunun yanı sıra taşınabilir kablosuz hoparlörün arkasında bulunan LED ışıklar partilerinizi daha renkli ve eğlenceli hale getirebilir. Hoparlöre Bluetooth veya AUX kablosu ile bağlanabilir, dilediğiniz müzikleri dinleyebilir ve şarkı söyleyebilirsiniz. Hoparlörün üzerinde bulunan düğmeler ile müziği kontrol edebilir ve ses seviyesini ayarlayabilirsiniz. Hoparlör 5 W çıkış gücü ve 1000 mAh akım sunar. Böylelikle müzikleri yüksek bir kalitede dinlemiş olursunuz. Sizler de eğlencenizi katlamak için hemen Trendyol’dan Junglee Bluetooth hoparlör LED ışıklı fiyatı ve detaylarını inceleyebilirsiniz. Dilerseniz Junglee Bluetooth hoparlör LED ışıklı yorumları ve değerlendirmeleri kısmından diğer kullanıcıların deneyimlerine ulaşabilir ve ürün ile ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. Beğeni ve zevkinize uygunsa ürünü sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.