Jumbo Shark Dondurma Kaşığı

224,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
749 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
375,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
495 TL395 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
472,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Jumbo Shark Dondurma Kaşığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JUMBO TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: JUMBO EV GEREÇLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484087389433427 Vergi Kimlik Numarası: 4840873894
    Bu ürün JUMBO TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dondurma çeşitlerini evinizde pratik bir şekilde sunmanın yolunu arıyorsanız doğru adrestesiniz. Shark dondurma kepçesi konforlu kullanımı ve dayanıklı yapısıyla söz konusu dondurma olduğunda vazgeçilmeziniz olacak. Bu ürün tasarımındaki ince detayları sayesinde dondurma servisini kolay bir hale getiriyor. Lezzeti ve sunduğu ferahlıktan vazgeçemeyen bir dondurma tutkunuysanız doğru adrestesiniz. Evinizde hem kendiniz hem de sevdiklerinizin eşsiz bir dondurma keyfi yaşaması için ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz. Alışverişinizi tamamladığınızın durumda Shark dondurma kepçesi kısa sürede kapınıza kadar geliyor! Eğer daha esnek ödeme şartlarını incelemek isterseniz sayfamızdaki "Taksit Seçenekleri" bölümüne göz atabilirsiniz. Jumbo ev yaşamanıza konfor katmak için yüzlerce ürünüyle her alanda sizinle! Fonksiyonel, Şık ve Profesyonel Jumbo Shark dondurma kepçesi tasarımındaki birçok detayla dondurma servisine konfor getiriyor. Bunun için ürün işletme ve restoran kullanımı için de oldukça ideal. Shark dondurma kepçesinin bu denli iddialı olmasının nedeni, ürünün imal edildiği çinko alaşımı materyal. Shark dondurma kepçesinin sert ve dayanıklı olmasını sağlayan bu materyal dondurmayı kolaylıkla şekle getiriyor. Bununla birlikte ürünün sap tasarımı da dondurma servisini konforlu kılan nedenler arasında yer alıyor. Özel bir kaplamayla tasarlanan Shark dondurma kaşığının sapı sayesinde elleriniz yorulmadan dondurmanız hazır. Ürün ile estetik ve lezzet dolu tatları pratik bir şekilde sunmanın keyfini çıkarın. Shark dondurma kepçesi hediyelik olarak da değerlendirilebiliyor. Sevdiklerinize özel bir ev hediyesi almak isterseniz bu ürünü sakın kaçırmayın. Farklı lezzetler sunmanızı sağlayacak mutfak gereçlerini incelemek isterseniz sitemizdeki ilgili kategorileri ziyaret edebilirsiniz. Jumbo Shark dondurma kaşığı çinko alaşım içerdiğinden elde yıkanması tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 1 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Bıçak-Kaşık Seti
  • Materyal Çelik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver