Jumbo New Wood Mood Kesme Ve Sunum Tahtası Orta Boy

2.998,80 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Jumbo New Wood Mood Kesme Ve Sunum Tahtası Orta Boy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DizaynShop Satıcı Ünvanı: VİLDAN NUR BİLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Vergi Kimlik Numarası: 1550764973
    Bu ürün DizaynShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şık görüntüsü ve işlevsel tasarımıyla mutfağınızın olmazsa olmazları arasında yer almaya aday Jumbo New Wood kesme tahtası, 15x40 cm'lik ideal ebatları ve şıklığıyla asla vazgeçemeyeceğiniz bir mutfak ürünü olarak karşınıza çıkıyor. Yemek pişirirken en büyük yardımcınız olacak bu harika kesme tahtası, kaliteli ahşabı ve Jumbo ayrıcalıklarının ön planda olduğu tasarımıyla dikkat çekiyor. Siz de hemen şimdi bu modern kesme tahtası modelini satın alarak mutfaktaki işlerinizi kolaylaştırabilir ve yemek yapmayı daha zahmetsiz hale getirebilirsiniz. İster Kesin, İster Sunum Yapın Jumbo New Wood kesme ve sunum tahtası, mutfağınıza birden fazla işlev katarak pek çok farklı alanda kullanım imkanı sunuyor. Bu kesme tahtası yemek hazırlarken sebzelerinizi ve malzemelerinizi doğramak için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ceviz ağacından elde edilen ahşap, kullandığınız malzemelere hiçbir zarar teşkil etmezken bıçaklarınızın da körelmesini önleyerek ömrünü uzatıyor. Soğandan patatese, domatesten kabağa, enfes yemeklerinizde kullanacağınız tüm malzemeleri bu kesme tahtasında gönül rahatlığıyla dilimleyebilir, kesebilir ve pişirmeye hazır hale getirebilirsiniz. Bununla birlikte bu şık kesme tahtasını aynı zamanda sunumlarınızda değerlendirebilir, başta tost ve hamburger olmak üzere farklı öğünleri servis ederken modern bir görünüm elde edebilirsiniz. Cevizin En Şık Hali Jumbo New Wood Mood kesme tahtasının ahşap yüzeyi ceviz ağacından imal edildiği için sağlıklı ve uzun ömürlü bir kullanım vadediyor. Kesme tahtasına şıklık katmak üzere tasarımına dahil edilmiş ince metal çizgi ise Jumbo kalitesine sahip paslanmaz çelikten elde edilmiş. Her açıdan üstün kaliteyle beğeninize sunulan Jumbo New Wood Mood sunum tahtası, cevizin en şık halini mutfağınıza davet ediyor. Daha uzun ömürlü bir kullanım için bu ürünü bulaşık makinesine yıkamamanız gerekiyor
  • bunun yerine her kullanımdan sonra kendisini ılık suyla durulayarak temizleyebilir ve ömrünü uzatabilirsiniz. Ürüz Özellikleri Bulaşık makinesinde yıkamaya uygun değildir.
  • Malzeme: Ceviz Ağacı ve Paslanmaz Çelik
  • Boyut: 15x40

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Parça Sayısı 1 Parça
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver