Jumbo Morfeu 12 Kişilik 84 Parça Altın Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Jumbo Morfeu 12 Kişilik 84 Parça Altın Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WELLHOME Satıcı Ünvanı: SİNAN KÜREKÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6060284455
    Bu ürün WELLHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo Morfeu altın 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı sofralarınıza benzersiz bir ihtişam katmaya geliyor. Sofralarınızda zengin bir görünümden hoşlanıyorsanız bu set tam size göre! Jumbo Morfeu çatal kaşık bıçak takımı her detayıyla benzersiz bir tarza sahip. Geometrik çizgilerle tasarlanan bu set ışıltılı yapısını eşsiz bir şekilde sunuyor. Özellikle sap tasarımında bulunan işlemeler altın ışıltısını naif bir şekilde yansıtıyor. Hazırladığınız sofralarla sevdiklerinize özel hissettirmek için bu seti tercih edebilirsiniz. Jumbo Morfeu çatal kaşık bıçak takımının eşsiz tasarımı hem günlük kullanıma hem de özel davetlere uyum sağlayabiliyor. Tam tamına 84 parçadan oluşan set ile her sofranızı özenli kılabilirsiniz. Lezzetli yemeklerinize yaraşır sunumlar hazırlamak için Jumbo Morfeu çatal kaşık bıçak takımını sakın kaçırmayın! Sofrada Lüksün Yeni Adresi Jumbo Morfeu altın 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı şık tasarımının yanı sıra kullanışlı ve dayanıklı yapısıyla da kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Paslanmaz çelik materyalinden üretilen bu set hijyenik bir yemek deneyimi sunuyor. Yemeklerinizi göz alıcı bir ışıltıyla taçlandırırken hijyenden de ödün vermek istemiyorsanız doğru adrestesiniz. Buna ek olarak Jumbo Morfeu altın çatal kaşık bıçak seti üretildiği paslanmaz çelik materyali ile uzun yıllar sofralarınıza konuk olabiliyor. Her sofranızı aynı ışıltı ve zarafetle hazırlamanın keyfini bu setle yaşayabilirsiniz. Jumbo Morfeu altın çatal kaşık bıçak seti sofra stilinizde devrim yaratmaya geliyor. Daha zengin sofralar hazırlamak için sitemizdeki bir ürünlerini de incelemeden geçmeyin! Ürün Özellikleri: Renk: Gold Malzeme: Paslanmaz Çelik Kişi Sayısı: 12 kişilik Parça Sayısı: 84 parça Set İçeriği: 12 Adet Yemek Kaşığı 12 Adet Yemek Çatalı 12 Adet Yemek Bıçağı 12 Adet Tatlı Kaşığı 12 Adet Tatlı Çatalı 12 Adet Tatlı Bıçağı 12 Adet Çay Kaşığı Ürün Ölçüleri (Uzunluk): Yemek Kaşığı: 21 cm Yemek Çatalı: 20,6 cm Yemek Bıçağı: 22,7 cm Tatlı Kaşığı: 17,6 cm Tatlı Çatalı: 17,4 cm Tatlı Bıçağı: 19,5 cm Çay Kaşığı: 10,7 cm Uzun ömürlü kullanım için elde yıkama önerilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 84
  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Bıçak-Kaşık Seti
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver