Jumbo Majestic 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Pink

499,99 TL

Ürün Bilgileri

Jumbo Majestic 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Pink

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cookplus Satıcı Ünvanı: COOKPLUS E TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 7340658907
    Bu ürün Cookplus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kraliyet sofralarını andıran bir model olan Jumbo Majestic 24 parça 6 kişilik yemek takımı pink modeli ile karşınıza çıkıyor. Yuvarlak tasarımı, kabartma detayları ve dalgalı tabak kenarları ile geleneksel bir tarzı da yansıtıyor. Dalında meyve detaylarıyla süslenmiş olan bu yemek takımı sofralarınıza adeta baharı da getiriyor. Bu yemek takımı sayesinde sofralarınız ferah bir görünüme kavuşuyor. Aynı zamanda pembe tonlarının ağırlıkta olduğu desenleriyle sofranızın enerjisini de yükseltebilirsiniz. 6 kişiye kadar misafir ağırlayabilmenize imkan tanıyan bu ile ister ailecek isterseniz de sevdiklerinizle yemek sofrası etrafında buluşabilirsiniz. 24 parçadan oluşan bu takım ile sofralarınızda üstünlüğü sağlayabilir, şıklığı ve zarafeti aynı anda sevdiklerinize sunabilirsiniz. Siz de Jumbo kalitesine sahip bu yemek takımını hemen sepetinize ekleyebilir, benzersiz sofralar oluşturabilirsiniz. Jumbo Majestic İle Göz Alıcı Pembe Tonları Sofralarına yeni nefes katmak isteyenlerin tercihi olan Jumbo Majestic ile harika sofralar oluşturabilirsiniz. Göz alıcı pembe tonlarının beyaz ve diğer renkler ile uyumuna hayran kalabilirsiniz. Stonewaredan üretilen bu yemek takımı dayanıklı bir yapıya sahip olup uzun yıllar boyunca size eşlik edebiliyor. Her türlü dekorasyona ve sofraya uyum sağlayan bu takım sizleri adete meyve bahçesine davet ediyor. Eski zamanları da andıran bir model olan Jumbo Majestic nostaljik bir hava da katıyor. Dayanıklı yapısı sayesinde çizilmelere ve renk solmalarına karşı yapısını koruyan bu takımı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Temizlik açısından da kolaylık sağlayan bu yemek takımı bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Siz de her anınızı özel kılmak için Jumbo Majestic 6 kişilik yemek takımını hemen sepetinize ekleyebilirsiniz. Ürün Özellikleri Renk: Pembe Renkli Desenli Şekil: Yuvarlak Malzeme: Stoneware Kişi Sayısı: 6 Kişilik Parça Sayısı: 24 Parça Set İçeriği 6 Adet Kase 6 Adet Servis Tabak 6 Adet Çukur Tabak 6 Adet Pasta Tabak Ürün Ölçüleri (Uzunluk) Kase: 17 cm Servis Tabak: 27 cm Çukur Tabak: 23 cm Pasta Tabak: 22 cm Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Porselen
  • Parça Sayısı 19-24
  • Renk Beyaz
  • Özellik Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir
  • Tema / Stil Modern
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver