Jumbo Glory 2'li Double Wall Çift Çidarlı Skul Büyük Bardak 250 Ml

505,04 TL
(252,52 TL / adet)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Jumbo Glory 2'li Double Wall Çift Çidarlı Skul Büyük Bardak 250 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ankara Billuriye Satıcı Ünvanı: ANKARA BİLLURİYE TİCARET İNŞAAT TURİZM GIDA VE TEKSTİL SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069004020100013 Vergi Kimlik Numarası: 0690040201
    Bu ürün Ankara Billuriye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo Glory 2'li çift cidarlı bardak modeli ile içeceklerinizi görsel bir zenginlik eşliğinde servis edin! Sağlıklı cam materyalinden şeffaf ve modern tasarımına kadar dikkat çeken model, el yakmayan yapısı ile de konforlu bir içim deneyimi vadediyor. 2'li olarak satışa sunulan Jumbo Glory çift cidarlı bardak sayesinde böylece sevdikleriniz, arkadaşınız ile beraber karşılıklı olarak taptaze çay - kahvelerinizi içebilir, sohbeti koyulaştırabilirsiniz. Siz de özel dış cama sahip bu konforlu bardak setine ulaşmak için hemen alışverişe başlayabilir, sepetinizi doldurabilirsiniz. Çay Saatleriniz İçin Şık Bir Sunum Jumbo Glory 2'li ve çift cidarlı skul büyük bardaklar, sıcak içeceklerinizi son derece şık ve dikkat çekici bir şekilde servis etmenizi sağlıyor. Böylece çay - kahve saatleriniz geldiğinde eşiniz, misafirinize hazırladığınız taptaze içeceklerinizi estetik bir şekilde sunabilirsiniz. Özel dış camı sayesinde el yakmayan bir tasarıma ulaşan bu modeller, böylece hem kullanıcı deneyimini yukarı taşıyor hem de sofra estetiğine katkıda bulunuyor. Ayrıca uzun süreli soğukluk - sıcaklık sağlayabildiği için bu çift cidarlı bardak seti ile farklı ısılardaki pek çok içeceği servis edebilirsiniz. 250 ml hacmi ile de ideal içecek servisi miktarına ulaşmanızı sağlayan Jumbo Glory 2'li Double Wall uzunluk olarak ise 9 - 11,5 cm ölçülerine sahip. Ayrıca bardak grubunun en sağlıklı materyallerinden biri olaran cam malzemesinden imal edilmesi de sete değer katıyor. Yiyecek ve içecekleri muhafaza etmenin en sağlıklı yollarından biri olan cam materyali, koku ya da tadın sinmesine de engel oluyor. Aynı zamanda sunduğu şeffaf görünümü ile de son derece modern bir içecek servisine izin veriyor. Dilerseniz, Kahve Fincan Takımı sayfamızdaki ürünleri de keşfedebilirsiniz. Renk:Şeffaf Malzeme:Cam Parça Sayısı: 2 Parça Set İçeriği
  • 2 Adet Glory Double Wall Skull Bardak Ürün Ölçüleri: Hacim: 250 ml Uzunluk: 9 - 11,5 cm :check_mark:Özel dış camı sayesinde el yakmaz. :check_mark:Farklı ısılardaki içecekleri servis edilebilir. :check_mark:Uzun süreli sıcaklık, soğukluk sağlar. :check_mark:Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver