Jumbo Colors 30 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti Siyah Parlak Altın

4.949 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Jumbo Colors 30 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti Siyah Parlak Altın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WELLHOME Satıcı Ünvanı: SİNAN KÜREKÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6060284455
    Bu ürün WELLHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo Colors siyah altın 6 kişilik çatal kaşık bıçak seti sofralarınıza sıra dışı bir ihtişam katmaya geliyor. “Hem yemeklerim hem de dekorasyon zevkimle eşsizim” diyorsanız doğru adrestesiniz! Colors 6 kişilik çatal kaşık bıçak takımının ihtişamlı görünümü parlak tonlara sahip olan siyah ve altın renklerinden geliyor. Aynı ışıltıya sahip olan iki rengin oluşturduğu birliktelik sofralarınızı benzersiz kılmak için ideal. Standartların ötesinde bir sofra dekorasyonunun mimarı olmak istiyorsanız bu seti sepetinize eklemeden geçmeyin. Jumbo Colors çatal kaşık bıçak takımının parıltılı görünümü modern tasarımıyla da özdeşleşiyor. Oldukça minimalist bir perspektifle hazırlanan tasarım sofra üzerinde zarif bir görünüm oluşturuyor. Hem ışıltılı renkleri hem de çarpıcı tasarımıyla öne çıkan Colors çatal kaşık bıçak setiyle sevdiklerinizi şımartın. Işıltının En Zarif Hali Jumbo colors siyah altın 6 kişilik çatal kaşık bıçak seti her detayıyla büyüleyici bir stilinin mimarı olmayı başarıyor. Detaylı bir tasarıma sahip olan set adeta bir sanat eseri mahiyetinde. Sofralarınıza eşsiz bir görünüm kazandırmak için Colors çatal kaşık bıçak setini tercih edebilirsiniz. Bu setin görünümüyle olduğu kadar dayanıklılığıyla da oldukça iddialı. Paslanmaz çelik materyalden üretilen Colors çatal kaşık bıçak seti uzun süreli kullanımda dahi ışıltısından asla ödün vermiyor. Sofralarınızın vazgeçilmezi olacak bu setle uzun süre benzersiz sofralar hazırlamanın keyfini çıkarın. Bunlara ek olarak setin içerisinde yer alan parçalar farklı öğünlere özel olarak tasarlanıyor. Yani bu setle akşam yemeklerinizi, kahvaltılarınızı veya tatlı saatlerinizi zenginleştirebilirsiniz. Ürün Özellikleri: Renk: Black Gold Malzeme: Paslanmaz Çelik Kişi Sayısı: 6 kişilik Parça Sayısı: 30 parça Set İçeriği: 6 Adet Yemek Kaşığı 6 Adet Yemek Çatalı 6 Adet Yemek Bıçağı 6 Adet Tatlı Kaşığı 6 Adet Tatlı Çatalı Ürün Ölçüleri (Uzunluk): Yemek Kaşığı: 21,2 cm Yemek Çatalı: 22 cm Yemek Bıçağı: 22,4 cm Tatlı Kaşığı: 17,8 cm Tatlı Çatalı: 19,3 cm Uzun ömürlü kullanım için elde yıkama tavsiye edilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 30
  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Bıçak-Kaşık Seti
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver