Jumbo 9100 Kare Çay Seti? 500.01.01.5663

7.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Jumbo 9100 Kare Çay Seti? 500.01.01.5663

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Silver-cook Satıcı Ünvanı: SERKAN ALTUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4047489521400001 Vergi Kimlik Numarası: 0670595918
    Bu ürün Silver-cook tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • JUMBO 9100 KARE ÇAY SETİ 500.01.01.5663

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
  • Tip Çay Bardağı
Geri Bildirim Ver

Jumbo 9100 Kare Çay Seti

Özel günlerde misafirleriniz için kullandığınız birtakım mutfak eşyaları bulunur. Bunlardan biri de çay setidir. Misafirlere servis yaparken ihtiyaç duyulan çay setleri, farklı tasarımlarıyla dikkat çeker. Birbirinden çeşit parçaları içinde bulundurur. Değişik şekilde tasarlanan çay setlerinden biri olan Jumbo 9100 kare çay seti 500.01.01.5663 müşterilerin beğenisini kazanır. Gümüş görünümlü cam dokuda tasarlanan bu çay setini kullananlar üründen memnun kalır. İçerisinde ihtiyaçlar doğrultusunda tasarlanan farklı parçalar bulunur. Tepsi, şekerlik, maşa, çay kaşığı ve tabağından oluşan bu set gelen misafirlerinizi son derece şık görünümle ağırlamanıza yardımcı olur. Misafiri bol olan ailelerin tercih ettiği bu ürünün yeterli sayıda parçası bulunur. Kaliteli malzemeden yapılan Jumbo çay seti yaşam alanınıza renk katarak evinizin havasını değiştirebilirsiniz.

  • Kaliteli cam
  • 12 parça
  • Gümüş tasarım

Kullanışlı Jumbo 9100 Kare Çay Seti Tasarımı

Kullanışlı Jumbo 9100 Kare Çay Seti Tasarımı

Çay seti arayanlar için birçok özellik sunan Jumbo 9100 kare çay seti, son derece şık tasarımı ile ön plana çıkar. Her mutfağın tasarımına uygun olan çay seti, farklı dokunuşlarla odanızın havasını değiştirir. Çoğu zaman mutfakta çay servis yaparken şık bir sunuma ihtiyaç duyarız. Bu ihtiyacı karşılamak için kullandığınız çay seti farklı görünümüyle misafirler için şık bir tasarım oluşturur. Gümüş renginde ve parlak görünümlü 9100 Jumbo herkesin dikkatini çeker. Sunumunuzda şıklık yaratır. Diğer mutfak eşyalarınız ile uyumlu olması önemlidir. Tasarımıyla farklılık yaratabileceğiniz bu ürün sevdiklerinizi mutlu eder. Onlara farklı tarzda bir sunum imkanı tanır. Böylece hem kendinizi hem de misafirlerinizi hayran bırakabilirsiniz. Kahvaltılarda ya da akşam saatlerinde sıkça kullanılan çay seti günün her saati çay keyfi yapmanıza olanak tanır.

Jumbo 9100 Kare Çay Seti Özellikleri

Jumbo 9100 Kare Çay Seti Özellikleri

Herkesin tarzına hitap edebilecek çay setinin birbirinden farklı özellikleri vardır. Jumbo 9100 çay seti kalabalık misafirler için tasarlanan içinde birbirinden çeşit parlak parçaların olduğu mutfak eşyasıdır. Beyaz renkli cam materyalden yapılan bu üründe 27 parça bulunur. 12 adet çay kaşığı ve tabağı bulunur. Ayrıca 1’er tane tepsi, şekerlik ve maşası vardır. Kişi sayısına dikkat ederek alacağınız bu ürün 12 kişiliktir. İhtiyaç duyulan her parçanın içerisinde bulunduğu bu çay seti sofranızda eksiksiz bir şekilde yerini alır. Ürünün ham maddesi camdır. Kaliteli malzemelerden üretilen bu tabak takımı dayanıklılığını korur. Uzun yıllar kullanabileceğiniz ürünü kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Elde yıkanan bu ürün üzerindeki parlak görünümün uzun süre canlılığını koruması adına bulaşık makinesi için uygun değildir. Çay konularak sunulan bu set sofranızı canlı hale getirir.

Jumbo 9100 Kare Çay Seti Fiyat ve Yorumları

Jumbo 9100 Kare Çay Seti Fiyat ve Yorumları

Jumbo 9100 kare çay seti fiyat aralıkları her cebe uygun ekonomik olacak şekilde belirlenir. Farklı özellikleri fiyat performansını etkiler. Her bütçeye uygun bu çay seti, parlak renkli ve minimal görüntüsüyle sofranıza farklı bir hava katar. Jumbo çay setini kullananlar ayrıcalıklı özelliklerden faydalanır. Şık ve modern tasarımının yanında kaliteli malzemesi fiyat performansını belirler. Düz ve gümüş rengi sunumlarınıza şıklık katabilmenizi sağlar. İster sabah ister akşam günün her saati çay keyfini sürdürebilirsiniz. Gelen misafirleriniz için değişik tasarım sunan bu ürünün temizliği de oldukça kolaydır. Modern tasarımı ve işlevsel özelliğiyle sofralarınız için ideal bir üründür. Tüm aile için ideal kare çay setini satın almak istiyorsanız, Trendyol üzerinden diğer müşteriler tarafından oluşturulan Jumbo 9100 kare çay seti yorum bölümünü okuyabilir, istediğiniz ürün hakkında birçok bilgiye sahip olabilirsiniz.