Jumbo 8100 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Jumbo 8100 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKTAVA Satıcı Ünvanı: MEHMET UYSAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8990127025
    Bu ürün TEKTAVA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Minimal ve modern bir tasarım arayışı içinde olanların aradığı ürün: Jumbo 8100 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak takımı. İlk bakışta kendisine hayran bırakan, Jumbo imzalı eşsiz tasarımıyla ön plana çıkan bu takım yakından incelemek ve hemen satın almak için doğru yerdesiniz. Modern Tasarım, Çağdaş Hatlar En trend sofraların baş tacı haline gelmeye aday olan Jumbo 8100 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı, geniş set içeriği ve paslanmaz çelik malzemesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu setin içerisinde 12 adet yemek kaşığı, 12 adet yemek çatalı ve 12 adet yemek bıçağı bulunuyor. Buna ek olarak set içerisinde aynı zamanda 12 adet tatlı kaşığı, 12 adet tatlı çatalı, 12 adet tatlı bıçağı ve 12 adet de çay kaşığı yer alıyor. Kısacası bu seti satın aldığınız zaman mutfağınızın tüm çatal kaşık bıçak ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılamış oluyorsunuz. Özellikle kalabalık davet masalarında harika bir şekilde iş görecek olan bu takım, sadece geniş kapasitesi ile değil, aynı zamanda şıklığıyla da konuklarınıza yaraşır cinsten. Siz de hemen şimdi Jumbo 8100 çatal kaşık bıçak takımını yakından inceleyin ve Jumbo ayrıcalıklarıyla alışverişinizi tamamlayın. En Şık Sofraların Baş Tacı Mutfağında minimalist çizgilerden vazgeçmeyenler, tarzlarını en iyi şekilde yansıtacak olan Jumbo 8100 84 parça çatal kaşık bıçak setinde aradıklarını fazlasıyla buluyor. Kaliteli bir çatal kaşık bıçak takımından beklentileri üst düzeyde karşılayan bu set, çağdaş hatlı dizaynı ile günümüz dekorasyon ve mutfak trendleriye de ayak uydurmayı başarıyor. Eğer servis ve sunum koleksiyonunuzda ağırlıklı olarak modern ve son trend yemek takımları varsa, bu çatal kaşık bıçak takımının onlara kusursuz bir biçimde ayak uyduracağını söylemek mümkün. Çeyiziniz için gönül rahatlığıyla temin edebileceğiniz bu takımı dilerseniz en kıymetli sevdiklerinize düğün hediyesi olarak da armağan edebilirsiniz. Daha fazla çatal kaşık bıçak seti için kategorimizi ziyaret ederek ürünlerimizi incelemeye devam edebilirsiniz.- Ürün Özellikleri Renk: Çelik Malzeme: Paslanmaz çelik Kişi Sayısı: 12 kişilik Parça Sayısı: 84 parça Set İçeriği 12 Adet Yemek Kaşık 12 Adet Yemek Çatal 12 Adet Yemek Bıçak 12 Adet Tatlı Kaşık 12 Adet Tatlı Çatal 12 Adet Tatlı Bıçak 12 Adet Çay Kaşık Ürün Ölçüleri (Uzunluk) Yemek Kaşığı: 19,3 cm Yemek Çatalı: 19,3 cm Yemek Bıçağı: 22 cm Tatlı Kaşığı: 15,5 cm Tatlı Çatalı: 15,3 cm Tatlı Bıçağı: 18,5 cm Çay Kaşığı: 10,6 cm Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 84
  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Bıçak-Kaşık Seti
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver