Jumbo 8001 Alize 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı

9.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Jumbo 8001 Alize 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WELLHOME Satıcı Ünvanı: SİNAN KÜREKÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6060284455
    Bu ürün WELLHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo 8001 Alize 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı sofralarınıza eşsiz bir görünüm katabilirsiniz. Sofraların olmazsa olmazları arasında yer alan bu çatal, kaşık, bıçak takımı sade ve şık görünümleri ile her zevke uyum sağlayabiliyor. 12 kişiye kadar misafir ağırlayabilmenize yardımcı olan bu takım toplamda 84 parçadan oluşuyor. Yemek sofralarının ihtiyaç duyduğu tüm gereçleri içerisinde barındıran bu takım ile eksiksiz sunumlar yapabilirsiniz. Yemek sunumlarınızı zarif bir şekilde tamamlamanız için tasarlanan Jumbo 8001 Alize çatal kaşık bıçak takımı, çeşitli yemekler için uygun set içeriğine sahip. Özellikle et yemekleri gibi zor kesim gerektiren yemeklere özel bıçaklar bulunuyor. Keskin uca sahip yemek bıçakları ile zor görünen yiyecekleri bile zorlanmadan kesebilir yemeğin tadını çıkarabilirsiniz. Her öğüne kullanılabilen bu takımlara siz de sahip olabilir, sevdiklerinizle yemek masası etrafında rahatlıkla toplanabilirsiniz. Sade ve Şık Tasarımlı Çatal Kaşık Bıçaklar Jumbo Alize 84 parça çatal kaşık bıçak takımı, yemek davetlerinden günlük kullanıma kadar geniş bir kullanım alanına sahip. Kaliteli ve dayanıklı yapısı paslanmaz çelikten üretilmiş olup uzun yıllar boyunca size eşlik ediyor olup parlaklığını da koruyabiliyor. Gri rengi ve şık tasarımıyla modern bir tarza sahip olan Jumbo 8001 Alize 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı, sofralarınızı dikkat çekici hale getiriyor. Takımın her bir parçası özenle üretilerek ergonomik olarak tasarlanıyor. Böylece rahat bir tutuşa sahip olarak yemek sırasında keyifli bir şekilde yiyeceklerinizi tüketebilmenize yardımcı oluyor. Bunun yanında bakımı da diğer takımlara göre kolay bu 8001 Alize, bulaşık makinesinde yıkabilmesi ile de öne çıkıyor. Pek çok yemek çeşidi için ideal bir takım olan Jumbo Alize çatal kaşık bıçak takımını incelemek için aşağıda yer alan ürün özelliklerini de inceleyebilirsiniz. Ürün Özellikleri Malzeme: Paslanmaz Çelik Renk: Çelik Kişi Sayısı: 12 Kişilik Parça Sayısı: 84 Parça Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Set İçeriği 12 Adet Yemek Kaşığı 12 Adet Yemek Çatalı 12 Adet Yemek Bıçağı 12 Adet Tatlı Kaşığı 12 Adet Tatlı Çatalı 12 Adet Tatlı Bıçağı 12 Adet Çay Kaşığı Ürün Ölçüleri (Uzunluk) Yemek Kaşığı: 20,7 cm Yemek Çatalı: 20,7 cm Yemek Bıçağı: 22,5 cm Tatlı Kaşığı: 16,3 cm Tatlı Çatalı: 16,3 cm Tatlı Bıçağı: 19,2 cm Çay Kaşığı: 11,3 cm

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 84
  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Bıçak-Kaşık Seti
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

Jumbo 8001 Alize 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Çatal kaşık bıçak takımları yemek sırasında kullanılan en temel araçlardandır. Her yemek çeşidi için özenle tasarlanmış çeşitli boylardaki çatal, kaşık ve bıçak ürünleri, zarif görünümleri ile masada şık bir uyum ve görünüm yakalar. Jumbo 8001 Alize 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak takımı 18/10 paslanmaz çelikten üretilir ve uzun ömürlü kullanım sunar. Uzun yıllar güvenle kullanılabilecek olan set, bulaşık makinesinde yıkanabilir. 12 kişilik çatal, kaşık, bıçak takımı, kalabalık sofralar için gerekli yemek araçlarını sunar. Sofralarda ihtiyaç duyulan çeşitli boylardaki çatal, kaşık ve bıçaklar ile sade şık ve öznel bir hava kazandırır. Şıklığı ile sofralarda güzel bir görünüm oluşturur ve büyük beğeni toplar.

  • Kaliteli 18/10 paslanmaz çelik
  • 12 kişilik 84 parçadan oluşan şık tasarım
  • bulaşık makinesinde yıkanabilme

Şık ve Ergonomik Jumbo 8001 Alize Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Şık ve Ergonomik Jumbo 8001 Alize Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Görünümleri ile sofraları güzelleştiren ve ergonomik sap yapıları ile yemek yemeyi kolaylaştıran çatal, kaşık ve bıçak takımlarına her evde ihtiyaç duyulur. Birçok farklı amaç için 7 farklı çeşit üründen oluşan Jumbo 84 parça 12 kişilik çatal kaşık bıçak seti 12 kişiye kadar olan sofralarda ihtiyaç duyulan 84 parçadan oluşur. Bulaşık makinesinde yıkanabilir olması ile uzun ömürlü bir kullanım sunar. 18/10 paslanmaz çelikten oluşan sağlam yapısı ve parlak gümüş rengi ile dikkat çeker. Sade ve düz gövdesi minimal ve estetik bir yapı sunarak sofrada zarif bir görünüm oluşmasını sağlar. Ergonomik sap yapısı ile tutulması kolaydır. Jumbo 8001 Alize 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak takımı kullananlar tarafından beğeni ve ilgi görerek kalabalık sofralar ve çeyizler için tercih edilir.

Jumbo 8001 Alize Çatal Kaşık Bıçak Takımı Yorumları

Jumbo 8001 Alize Çatal Kaşık Bıçak Takımı Yorumları

Çatal, kaşık ve bıçak takımları sofraların ve çeyiz setlerinin en vazgeçilmez parçalarından biridir. Her ev için ihtiyaç olan çatal kaşık ve bıçak takımlarının güzel bir tasarıma sahip olması ve ergonomik bir yapıda olması aranan özelliklerden biridir. Güvenle ve yıllarca kullanılabilir olan Jumbo 8001 Alize 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak takımı yorumları, parlak göz alıcı gümüş rengi ile dikkat çeker. Modern tasarımı ile sofralarda baştan aşağıya uyum yakalayan bir görünüme sahip olduğu kullananlar tarafından belirtilir. Çok sevilen sade minimalist tasarımı ve modern yapısı ile her renk ve tarzda yemek takımı ve masa aksesuarı ile kombinlenir. Çatal, kaşık ve bıçak seti, ergonomik yapısı sayesinde de çok beğenilen setler arasında yerini alarak beğeni toplar. Misafirlere eksiksiz sofralar sunabilmek için 84 parçadan oluşur.

Jumbo 8001 Alize Çatal Kaşık Bıçak Takımı Avantajları

Jumbo 8001 Alize Çatal Kaşık Bıçak Takımı Avantajları

Sofra setlerinde bulaşık makinesinde yıkanabilir olma özelliği uzun ömürlü bir kullanım için aranan en temel özelliklerdendir. Jumbo kalite ve uzun ömür sunan 18/10 çelikten üretilmesi sayesinde Alize çatal kaşık bıçak takımı, uzun yıllar güvenli ve sağlam şekilde kullanım için sunar. Hem estetik görünümünü hem de şık yapısını uzun yıllar korur. Jumbo 8001 Alize 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak takımı fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Uygun fiyat ve kalite sunar. Çelik rengi ve sap yasının tasarımı ile şık bir görüntü sunarken ergonomik yapısı ile aynı zamanda rahat bir kullanım sağlar. Jumbo 8001 Alize 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak takımı satın almak ve sofralarınızı güzelleştirmek için Trendyol'dan daha uygun fiyat seçenekleri ile inceleyebilirsiniz.