Jumbo 6500 Siyah Çaydanlık

3.980 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Jumbo 6500 Siyah Çaydanlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: En.Trend Satıcı Ünvanı: KENAN ÇAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2280476041
    Bu ürün En.Trend tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo 6500 Siyah Çaydanlık Jumbo 6500 siyah çaydanlık, çelik ile siyah rengin mükemmel uyumunu ortaya kokuyor. Her mutfağa uyum sağlamayı başaran bu uyum kullanıcılardan da tam not alıyor. Tasarımının yanı sıra sahip olduğu özelliklerle öne çıkmayı başaran çaydanlık, Jumbo kalitesini evinize ulaştırıyor. Siz de süzgecinden kulpuna, kapağından tabanına kadar incelikle düşünülmüş bu tasarıma web sitemiz üzerinden kolayca sahip olabilirsiniz. Jumbo 6500 siyah çaydanlık hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak içinse sayfamızı inceleyebilirsiniz. Jumbo 6500 Çaydanlık ile Lezzetli Çaylar Demleyin Evlerde en sık kullanılan mutfak ürünlerinden biri çaydanlık. Bu kullanım sıklığı da ürünlerin kısa sürede deforme olmasına yol açabiliyor. Jumbo kalitesiyle üretilen 6500 çaydanlık, paslanmaz çelikten üretilen parçaları sebebiyle her koşula ayak uydurabiliyor. 2 yıl garantisi bulunan bu ürünün suluk ve demlik bölümü paslanmaz çelikten üretiliyor. Bunun yanı sıra kulpları ve süzgeç bölümünde de 304 paslanmaz çelik kullanılıyor. Daha kalın olan taban bölümündeyse yine 430 paslanmaz çelikten yararlanılıyor. Ürün kalitesi konusunda iddiasını ortaya koyan Jumbo 6500 çaydanlık, sık yıkanmaya ve ısıya karşı uzun süre dayanıklılık gösteriyor. Bunun yanı sıra isterseniz kullanım sonrası birlikte çaydanlığınızı da bulaşık makinesine atabilirsiniz. İşlerinizi son derece kolaylaştıran bu ürün sayesinde çay demlemek şimdi eskisinden çok daha pratik hale geliyor. Jumbo 6500, misafirlerinizi ağırlarken de mutfakta geçirdiğiniz vakitleri azaltıyor. Jumbo 6500 Siyah Çaydanlıkla Hayatınıza Pratiklik Katın Son dönemde çay makineleri sıkça kullanılmaya başlasa da ateşin üzerinde demlenen çayın tadı hiç bir şeye değişilmiyor. Klasik demleme yöntemleriyle teknolojinin sunduğu kolaylıkları bir araya getiren Jumbo 6500 çaydanlık büyük kullanım avantajı sağlıyor. Son derece kaliteli malzemelerden üretilen bu ürün, her tür ocakta kullanılabiliyor. İndüksiyon dahil farklı ocak tiplerinde kullanılabilmesinin yanı sıra bulaşık makinesinde yıkanabiliyor olması da önemli bir kolaylık. Ayrıca toz çay çeşitlerinde büyük avantaj sağlayan süzgeç sistemi de Jumbo 6500 çaydanlığı öne çıkaran özelliklerden. Bu süzgeci, kullanım sonrası kolayca boşaltabilir ve zahmetsizce temizleyebilirsiniz. Paslanmaz çelikten üretilen tüm parçalar sağlığınızı tehdit etmiyor. Jumbo 6500 çaydanlık yorumlarda da kullanıcılardan tam not alıyor. Siz de hem şık hem de kullanışlı bir model arıyorsanız her tarzdan da uyum sağlayabilecek Jumbo 6500'ü tercih edebilirsiniz. Ürün Özellikleri Renk: Çelik Materyal: Paslanmaz Çelik Kulp Materyali: Bakalit Set İçeriği 1 Adet Suluk 1 Adet Demlik 1 Adet Demlik Kapak Ürün Ölçüleri Demlik: 1,05 lt Su Kapasitesi: 2,25 lt İndüksiyonlu ocaklarda kullanıma uygundur.
  • Bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Hacim 3 L +
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver