Jumbo 5900 Infinity 12 Kişilik 84 Parça Titanyum Gold Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2.500 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.450 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.999 TL

Ürün Bilgileri

Jumbo 5900 Infinity 12 Kişilik 84 Parça Titanyum Gold Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Silver-cook Satıcı Ünvanı: SERKAN ALTUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4047489521400001 Vergi Kimlik Numarası: 0670595918
    Bu ürün Silver-cook tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Altının büyüleyici görünümünü sofralarınıza taşımak istiyorsanız Jumbo 5900 Infinity 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı tam size göre! Büyüleyici tasarımıyla öne çıkan bu set özel ve ihtişamlı davetleri yaraşır sunumlar için birebir. Infinity çatal kaşık bıçak setinin içerisindeki her parça adeta bir mücevher kadar iddialı boyutta. Geleneksel ihtişamı sofralarınıza taşımak için ürünü değerlendirebilirsiniz. Jumbo Infinity çatal bıçak seti titanyum gold renginin yanında şekliyle de iddiasını sürdürmeyi başarıyor. Oldukça minimalist bir bakışla tasarlanan bu set gold rengini en zarif biçimde yansıtıyor. Sevdikleriniz için özel olarak hazırladığınız lezzetleri hakkettiği şekilde sunabilmek için bu set doğru adres. Sade, iddialı ve benzersiz bir sofra görünümü yakalamak için hemen alışverişe başlayın! Sofranıza Prestij Katın! Jumbo 5900 Infinity 12 kişilik çatal kaşık bıçak seti her açıdan sofralarınızın vazgeçilmezi olmaya aday. Bu set ihtişamlı tasarımının yanı sıra dayanıklı yapısıyla da kullanıcılarından tam not alıyor. Paslanmaz çelikten üretilen 5900 Infinity çatal kaşık bıçak seti uzun ömürlü kullanım için oldukça ideal. Ayrıca titanyum altın kaplaması sayesinde paslanma gibi problemler Infinity çatal kaşık bıçak setinin sorunu değil! Sofralarınızın ihtişamını öğünler boyunca sürdürebilmek istiyorsanız Jumbo 5900 Infinity seti tercih edebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak setin zengin içeriğiyle her öğüne özel sunumlar hazırlama konforuna sahipsiniz. Tatlı kaşığı, tatlı çatalı ve çay kaşığı gibi parçalarla ara öğünlerinize parıltı katabilir akşam yemeklerinizde kapsamlı bir sunum hazırlayabilirsiniz. Birbirinden şık ve kusursuz sunumların mimarı olmak için bu seti sakın kaçırmayın! Ürün Özellikleri Malzeme: Paslanmaz Çelik Renk: Titanyum Gold Kişi Sayısı: 12 Kişilik Parça Sayısı: 84 Parça Set İçeriği 12 Adet Yemek Kaşığ 12 Adet Yemek Çatalı 12 Adet Yemek Bıçağı 12 Adet Tatlı Kaşığı 12 Adet Tatlı Çatalı 12 Adet Tatlı Bıçağı 12 Adet Çay Kaşığı Ürün Ölçüleri (Uzunluk) Yemek Kaşığı: 21,6 cm Yemek Çatalı: 21,8 cm Yemek Bıçağı: 23,6 cm Tatlı Kaşığı: 17,5 cm Tatlı Çatalı: 17,5 cm Tatlı Bıçağı: 20 cm Çay Kaşığı: 11,5 cm Uzun ömürlü kullanım için elde yıkama tavsiye edilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 84
  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Bıçak-Kaşık Seti
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver