Jumbo 5900 Infinity 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı

8.499,50 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.500 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
15.999 TL

Ürün Bilgileri

Jumbo 5900 Infinity 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JUMBO TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: JUMBO EV GEREÇLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484087389433427 Vergi Kimlik Numarası: 4840873894
    Bu ürün JUMBO TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5900 Infinity 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı modern ve şık tasarımı ile Jumbo'da sizi bekliyor! Günlük sofralardan özenle organize ettiğiniz yemekli etkinliklerinize kadar pek çok zaman diliminde kullanabileceğiniz bu takım, yüksek dayanım özellikleri ile de sınıfı geçiyor. Siz de vakit kaybetmeden 12 kişilik 84 parça çatal bıçak takımı arayışınız için keşfetmeye başlayabilir, hemen alışverişe geçebilirsiniz! Yüksek Kalite, Sade Tasarım Sayfamızda keşfedebileceğiniz diğer pek çok örnekte de görebileceğiniz gibi 18/10 paslanmaz çelik kalitesini ayağınıza getiriyor. 18/10 paslanmaz çelik, sınıfının diğer çeşitlerine göre çok daha yüksek bir bir dayanım sunuyor. Korozyona, paslanmaya, aşınmaya karşı yüksek direnç gösteren 18/10 paslanmaz çelik böylece son derece uzun ömürlü bir takıma sahip olmanızı sağlıyor. Paslanmaz çeliğin korozyon direncini ve parlaklığını etkileyen bu materyal kalitesi sayesinde çatal bıçak takımınızı uzun zaman güvenle kullanabilirsiniz. Ayrıca neme karşı da yüksek direnç gösteren 18/10 paslanmaz çelik, yüksek kullanıcı memnuniyetini yakalamayı başarıyor. Ek olarak 5900 Infinity 84 parça çatal kaşık bıçak takımı bulaşık makinesinde yıkanabilir olması ile de konforlu bir bakım programı sağlıyor. Böylece elde yıkama zahmetine katlanmadan her seferinde makinenizde yıkayabilir, hijyen standartlarınızı kolayca muhafaza edebilirsiniz. 5900 Infinity çatal kaşık bıçak takımı 12 kişilik ve 84 parça yapısı ile de kalabalık sofralar için ideal. Böylece misafirlerinizi ağırlarken ya da özel yemekli etkinliklerinizi organize ederken de bu takımı kullanabilirsiniz. Çelik rengi, ince yapısı ve uzun sap bölümü ile de sade ve modern bir görünüme ulaşan bu takımlar, yemek masalarına şık bir hava katıyor. Ürün Özellikleri Malzeme: Paslanmaz Çelik Renk: Çelik Kişi Sayısı: 12 Kişilik Parça Sayısı: 84 Parça Set İçeriği 12 adet yemek kaşığı
  • 12 adet yemek çatalı
  • 12 adet yemek bıçağı
  • 12 adet tatlı kaşığı
  • 12 adet tatlı çatalı
  • 12 adet tatlı bıçağı
  • 12 adet çay kaşığı
  • Ürün Uzunlukları Yemek Kaşığı: 21,6 cm
  • Yemek Çatalı: 21,8 cm
  • Yemek Bıçağı: 23,6 cm
  • Tatlı Kaşığı: 17,5 cm
  • Tatlı Çatalı: 17,5 cm
  • Tatlı Bıçağı: 20 cm
  • Çay Kaşığı: 11,5 cm

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 84
  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Bıçak-Kaşık Seti
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

Jumbo 5900 Infinity 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Çatal kaşık takımı, sofraları şık gösteren önemli detaylardan birisidir. Dolayısıyla çatal bıçak takımlarının da özenle seçilmesini gerektirir. Mutfak gereçleri seçerken dikkat edilen bazı özellikler bulunur. Bunlar bulaşık makinesinde yıkanabilir olması ve uzun ömürlü olmasıdır. Çatal bıçak setinin yemek takımına uygun olması da bu ayrıntılardan birisidir. Sofralarınızı şık gösteren Jumbo 5900 Infinity 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak takımı 500.01.01.7869 çeşitli yemek takımlarıyla uyumlu şekilde kullanılabilir. 12 kişilik bu takımla büyük aile yemeklerinizi keyifle verebilirsiniz. Şık tasarımlı ve kaliteli üründür. Dilerseniz elde dilerseniz bulaşık makinesinde kolay bir şekilde yıkayabilirsiniz. Günlük olarak veya özel davetlerde Jumbo 5900 Infinity seti kullanabilirsiniz. Jumbo 5900 Infinity 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak takımı özellikleri şunlardır:

  • Kaliteli 18/10 paslanmaz çelik
  • Şık tasarım
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilme

Şık Tasarımıyla Jumbo Infinity Çatal Bıçak Takımı

Şık Tasarımıyla Jumbo Infinity Çatal Bıçak Takımı

Şık bir yemek davetinde kullanılan sofra gereçleri masada estetik bir görüntü olması için önemlidir. Sofralarınızda zarafet yaratacak Jumbo Infinity çatal bıçak takımı ile misafirlerinizi güzel bir biçimde ağırlayabilirsiniz. Bunların yanı sıra Jumbo Infinity hoş bir hediye seçeneği de olabilir. Sevdiklerinize bir ev hediyesi olarak ya da yeni evlenen bir çift için satın alabilirsiniz. Zarif ve şık tasarımlı Jumbo çatal kaşık bıçak takımı uzun ömürlü olması ile öne çıkan bir üründür. Kalitesiyle beğenilen seti satın alarak uzun yıllar kullanma imkanına sahip olabilirsiniz. 84 parçadan oluşan bu çatal bıçak kaşık takımı tüm ihtiyacınızı karşılayabilir. 18/10 paslanmaz çelikten üretildiği için gıdayla ya da vücutla temasında tehlike oluşturmaz, son derece sağlıklıdır. Siz de güvenle bu ürünü satın alabilir, estetik ve zarif sofraları kolay bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

Kaliteli Jumbo 12 Kişilik Çatal Bıçak Takımı Özellikleri

Kaliteli Jumbo 12 Kişilik Çatal Bıçak Takımı Özellikleri

Yemek vakitleri her aileyi bir araya getiren keyifli anlardan birisidir. Kalabalık sofralarda hoşça vakit geçirirken sağlıklı gereçler kullanmak sevdiklerinizi korumak için önemlidir. Çelik ürünler sıcak su ile buluştuğunda zararlı kimyasallar açığa çıkarmaz. Bu nedenle çelikten imal edilen ürünler sağlıklı tercihlerdir. Jumbo 12 kişilik çatal bıçak takımı ile sevdiklerinize sağlıklı bir sofrada ağırlayabilirsiniz. 12 kişilik olması sayesinde ürün büyük aile yemekleri için uygundur. Jumbo çatal kaşık bıçak zarif tasarımı ile öne çıkan bir üründür. Şık ve göz alıcı sofralarınızın vazgeçilmezi olabilir niteliktedir. Jumbo çatal kaşık bıçak seti çeyiz için de uygun bir tercih olabilir. 84 parça oluşuyla ekstra bir ürün almanızı gerektirmez ve böylece tasarruf edersiniz. Orijinal Jumbo baskısı ile oldukça şık görünür. Kaliteli ve dayanıklı çelik materyalden tasarlanan bu ürün uzun yıllar kullanılabilir.

Jumbo 12 Kişilik Çatal Kaşık Bıçak Fiyatları ve Yorumları

Jumbo 12 Kişilik Çatal Kaşık Bıçak Fiyatları ve Yorumları

Jumbo 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı paslanmaz çelik oluşu sayesinde zamanla solmaz, paslanmaz ve kararmaz. Çalışma hayatına dahil olan birçok müşteri kolay temizlenmesi için bulaşık makinesinde yıkanabilir ürünler tercih eder. Bu nedenle takımların yıkanabilir özellikte olması önemli bir kıstastır. Bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliği ile hem zamandan hem de sudan tasarruf etmenize yardımcı olur. Jumbo 5900 Infinity 12 Kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak takımı fiyatları ürün özelliklerine göre belirlenir. Jumbo 5900 Infinity 12 Kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak takımı kullananlar kaliteli ve uzun ömürlü bir sete sahip olurlar. Müşteriler beğenilerini yorumlarda dile getirir. Siz de Trendyol üzerinden daha önce satın alan kişilerin Jumbo 5900 Infinity 12 Kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak takımı yorumlarını okuyabilir, avantajlı fiyatıyla ürünü satın alabilirsiniz.