Jumbo 5500 84 Parça 12 Kişilik Çatal Kaşık Bıçak Seti Titanyum Gold

15.699 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.199 TL

Ürün Bilgileri

Jumbo 5500 84 Parça 12 Kişilik Çatal Kaşık Bıçak Seti Titanyum Gold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WELLHOME Satıcı Ünvanı: SİNAN KÜREKÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6060284455
    Bu ürün WELLHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo 5500 12 kişilik titanyum gold çatal kaşık bıçak takımı zarafetin ve şıklığın üst seviyede olduğu halini sizlere sunuyor. Altın rengini sofralarınıza taşıyan bu takım prestijli bir görünüm katıyor. Titanyum gold kaplama olan Jumbo 5500 çatal kaşık bıçak takımı paslanmaz çelikten üretiliyor olup uzun yıllar boyunca ister yemek ister kahvaltı sofralarınızda sizlere eşlik ediyor. Bu özel kaplama aynı zamanda çizilmelere karşı da dayanıklı olup pürüzsüzlüğünü her yıkamadan sonra korumayı da başarıyor. Göz alıcı parlaklığının yanında ergonomik tasarımı, avcunuza oturarak rahat bir kullanım alanı oluşturuyor. Böylece çatal kaşık ve bıçakları kullanırken zorlananınızın önüne geçiyor. Özel davetler, düğün, yemek davetleri gibi özel günler için ideal bir tercih olan Jumbo 5500 titanyum gold çatal kaşık bıçak takımı, 12 kişilik kapasitesi sayesinde geniş grupları da kolay bir şekilde ağırlamanıza yardımcı oluyor. Siz de bu takımı tercih ederek sofra şıklığını yakalayabilirsiniz.
  • Altın Renginin Parıltısını Sofralarınıza Taşıyın 12 kişilik 84 parçadan oluşan titanyum gold , altın renginin ışıltısını yemek masalarınıza getiriyor. Kalitesi, malzemesi, işlevsel kullanımı, kolay bakımı gibi pek çok özelliği ile dikkatleri üzerine çeken Jumbo 5500 gold çatal kaşık bıçak takımı her öğünde sizlere eşlik edebiliyor. Takım içeriği her detayı düşünülerek oluşturulmuş olup bıçakların keskin ve pürüzsüz kenarları, mükemmel bir kesme performansı sağlayarak yemeklerin keyifli geçmesine katkı sağlıyor. Titanyum gold kaplama bu çatal kaşık bıçak takımı, göz alıcı tasarımı ile her zaman kullanabileceğiniz mutfak gereçleri arasında yer alıyor. Bu takımın detaylarını aşağıdaki ürün özellikleri ve set içeriği bölümlerinden rahatlıkla inceleyebilirsiniz.
  • Ürün Özellikleri Malzeme: Paslanmaz Çelik Renk: Titanyum Gold Kişi Sayısı: 12 Kişilik Parça Sayısı: 84 Parça Set İçeriği 12 Adet Yemek Kaşık 12 Adet Yemek Çatal 12 Adet Yemek Bıçak 12 Adet Tatlı Kaşık 12 Adet Tatlı Çatal 12 Adet Tatlı Bıçak 12 Adet Çay Kaşık Ürün Ölçüleri (Uzunluk) Yemek Kaşığı: 21,5 cm Yemek Çatalı: 21,5 cm Yemek Bıçağı: 22,2 cm Tatlı Kaşığı: 16,5 cm Tatlı Çatalı: 16,5 cm Tatlı Bıçağı: 19,8 cm Çay Kaşığı: 12 cm Uzun ömürlü kullanım için elde yıkama tavsiye edilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 84
  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Bıçak-Kaşık Seti
Geri Bildirim Ver