Jumbo 1800 6 Kişilik 24 Parça Tatlı Çatal Kaşık Bıçak Takımı

1.464,50 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.263 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.300 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.329 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Jumbo 1800 6 Kişilik 24 Parça Tatlı Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo 1800 6 kişilik 24 parça tatlı çatal kaşık bıçak takımı, en lezzetli tatlılarınızı servis ederken kullanabileceğiniz harika bir alternatif olarak burada karşınıza çıkıyor. Üstün kaliteli paslanmaz çelik malzemeden üretilen ve Jumbo farkıyla sofralarınızda yerini almaya hazırlanan bu set, kaliteli ve uzun ömürlü bir tatlı çatal kaşık bıçak seti arayanlar için ideal cinsten. Her Tatlının Tadı Bir Başka Jumbo 1800 serisindeki diğer yemek çatal kaşık bıçak takımları ile aynı tasarımlarda beğeninize sunulan Jumbo 1800 6 kişilik tatlı çatal kaşık bıçak takımı, sofraların vazgeçilmezi olan tatlıları servis etmenin ve tüketmenin en keyifli yolunu sunuyor. Oldukça şık ve minimal bir tasarıma sahip olan bu ürün, her yemek takımı ve pasta takımı ile uyum sağlamayı adeta garantiliyor. Minimalist hatlarıyla oldukça zarif çizgiler sergileyen Jumbo 1800 tatlı çatal kaşık bıçak takımı, her mutfağın olmazsa olmazı olmaya kesinlikle aday. Tatlı Çatal Kaşık Bıçak Takımında Jumbo Kalitesi Sufleden tiramisuya, cheesecake'ten baklavaya, davet sofralarınızda sunacağınız en leziz tatlılarınızı servis ederken Jumbo 1800 serisinin 24 parçalık tatlı çatal kaşık bıçak takımından yararlanabilirsiniz. Bu takımı yine aynı seriden yemek çatal kaşık bıçak takımı ile birlikte kullanabileceğiniz gibi dilerseniz farklı tasarımlardaki Jumbo çatal kaşık bıçak takımlarıyla da kombinleyerek servis edebilirsiniz. Şıklıktan asla ödün vermeyen sofraların yıldızı olacak bu takımın içerisinde 6 adet tatlı kaşığı, 6 adet tatlı çatalı, 6 adet tatlı bıçağı ve 6 adet çay kaşığı yer alıyor. Diğer çatal kaşık bıçak takımlarımızı ve tüm tasarımlarımızı yakından incelemek için hemen kategorimizi ziyaret edebilirsiniz. Ürün Özellikleri Malzeme: Paslanmaz Çelik Renk: Çelik Kişi Sayısı: 6 Kişilik Parça Sayısı: 24 Parça Set İçeriği 6 Adet Tatlı Kaşık 6 Adet Tatlı Çatal 6 Adet Tatlı Bıçak 6 Adet Çay Kaşık Ürün Ölçüleri (Uzunluk): Tatlı Kaşığı: 20,3 cm Tatlı Çatalı: 20,3 cm Tatlı Bıçağı: 21 cm Çay Kaşığı: 11 cm Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Bıçak-Kaşık Seti
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı 24
  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver