Jumbo 1001 Titanyum Bronz 5 Parça Servis Takımı

4.164 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
4.199 TL

Ürün Bilgileri

Jumbo 1001 Titanyum Bronz 5 Parça Servis Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo 1001 titanyum bronz servis takımı ile sofralarınıza hakkettiği şıklığı katabilirsiniz. Zengin tasarımı ve yüksek kalitesiyle sofralarınıza zarafet şıklık kata bu eşsiz parçalar dilediğiniz yemeği rahatlıkla servis edebilmenizi sağlıyor. Modern tasarım titanyum bronz rengi ile birleştiğinde her öğüne şık bir detay katıyor.
  • Paslanmaz çelik yapısı sayesinde dayanıklılığı ve sağlamlığı öne çıkan bu servis seti uzun yıllar boyunca size eşlik edebiliyor. Aşınma ve çizilmelere karşı dayanıklı olan bu servis takımı ilk günkü halini uzun yıllar boyunca koruyabiliyor. Jumbo 1001 servis takımı hem özel günler veya davetlerde hem de günlük olarak kullanılmaya müsait. Tüm bunların yanında her türlü sofra düzenine göz alıcı bir parça olarak katılan servis seti pek çok tarz ve sofra dekorasyonda da uyum sağlayabiliyor. Sade tasarımı, bronz rengi ile misafirlerinizi şık sofralarda etkileyebilir, yemek servislerinize küçük bir şıklık katabilirsiniz.
  • Jumbo 1001 Servis Takımı İle Sofralarınıza Şıklığı Yansıtın Jumbo 1001 servis takımı ile sunumlarınızı zenginleştirebilirsiniz. 5 farklı parçadan oluşan bu takım her türü yemeğin servis edilebilmesini kolaylaştırıyor. Servis çatalı, kaşığı, çorba kepçesi, pasta küreği ve yemek kevgiri ile kızartmadan pasta servisine kadar geniş bir kullanım alanına sahip olabilirsiniz. Zarif tutma sapları çizgisel küçük bir detaya sahip olup bu sade tasarıma ufak bir hareket katıyor. Rahat kavranabilen tutma sapları, güvenli bir kullanım alanı yaratıyor. Bu özelliği sayesinde hızlı ve pratik davranabilmenize yardımcı olan bu servis takımı ile misafirleriniz bekletmeden ikramlarınız yapabilirsiniz. Jumbo 1001 titanyum bronz rengiyle de kullananların beğenisini kazanıyor. Üstelik bronz renkli çatal, kaşık, bıçak takımınız ile takım gibi görünecek bu 5'li servis takımını siz de kaçırmadan sepetinize ekleyin!
  • Ürün Özellikleri Malzeme: Paslanmaz Çelik Renk: Titanyum Bronz Parça Sayısı: 5 Parça Set İçeriği 1 Adet Servis Çatalı 1 Adet Servis Kaşığı 1 Adet Pasta Kürek 1 Adet Çorba Kepçe 1 Adet Yemek Kevgir

Ürün Özellikleri

  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver