Joygame Wolfteam 5.000 Joypara

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
17,25 TL

Ürün Bilgileri

Joygame Wolfteam 5.000 Joypara

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PindepaGO Satıcı Ünvanı: ESA DİJİTAL PAZARLAMA YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0377100735300001 Vergi Kimlik Numarası: 3771007353
    Bu ürün PindepaGO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Dijital Ürün
  • Ürün anahtarları ve satınalma detayı SMS & E-mail ile gönderilecektir.
  • Dijital ürünlerde, Mesafeli Satışlar Yönetmeliği’nin 15. maddesi uyarınca ürün iadesi ve iptali yapılamaz.
  • Ürünler kargo veya posta ile gönderilmez.
  • Dijital kart ürünlerinde, platform oyunu ve oyun içi kod satışlarında, Türk Ticaret Kanunu ilgili maddesi uyarınca, ürün iadesi yoktur.
  • Ürünler siparişi takip eden günün mesai saatleri içinde gerekli güvenlik kontrolleri yapıldıktan sonra sms ve e-posta ile iletilmektedir.
  • Oyun kod, oyun içi kod ve kart kodlarını kullanabilmek için 3. firmalara üye ve login olmanız (Steam, Origin, LOL, Xbox vs.), ürün anahtarını girerek oyunları/hizmetleri uyumlu cihazınıza indirmeniz gerekir.
  • Kullanmış olduğunuz bilgisayar/telefon/tablet özelliklerine göre oyun performanslarında değişiklikler yaşanabilir.
  • Ürün isminde yazan DLC ibaresi eklenti paketini ifade eder. Ürün isminde MAC ibaresi ise Apple bilgisayar ile uyumlu olduğunu ifade eder.
Geri Bildirim Ver

Joygame Wolfteam Joypara 5.000 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Online oyunlarda rekorlar kırmak ve ileri seviyelere hızlı bir şekilde geçebilmek için bazı değerli maddelerin elde edilmesi gerekebilir. Joygame Wolfteam 5.000 Joypara bilgisayar oyununda ilerlemenizi sağlayarak sizi memnun edebilir. Joypara, sanal ürün olarak tanımlanır. Sanal olarak edinilen öğeler size mail veya mesaj ile iletilir. Mail veya mesaj üzerinden elde ettiğiniz kodu gerekli yerlere giriş yaparak 5.000 değerindeki öğeyi oyun içerisinde kullanabilirsiniz. Joygame Wolfteam 5.000 Joypara fiyat bakımından her bütçeye hitap eder. 5.000 oldukça yüksek bir değer olduğundan bu sayede oyundaki karakterlerinizi güçlendirebilir veya geliştirebilirsiniz. Güçlü ve gelişmiş karakterler ile seviye atlamanız kolaylaşabilir. Siz de 5.000 Joypara sayesinde sınırlarınızın ötesine geçebilir ve Wolfteam oyununda hızlı bir şekilde ilerlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Sanal ürün
  • Kolay kullanım
  • Hızlı erişim

Eğlenceli Joygame Wolfteam’in Joypara Avantajları

Eğlenceli Joygame Wolfteam’in Joypara Avantajları

Wolfteam Diriliş Game, birçok oyunseverin eğlenerek oynadığı bir türdür. Seviye atlamak ve karakterinizi geliştirmek için içerisinde bulunan özel paralara sahip olmanız oldukça önemlidir. Ekstra gelir sayesinde istediğiniz itemlere sahip olabilir ve pek çok ayrıcalık kazanabilirsiniz. Joygame Wolfteam 5.000 Joypara yorum bölümü gamerların aldıkları bu üründen ne kadar memnun olduklarından bahsettiği yorumlar ile doludur. Siz de diğer oyuncuların deneyimlerini okuyarak bu konuda detaylı bilgi edinebilirsiniz. Sipariş verdiğiniz takdirde ürün anahtarları ve detayları size SMS ve mail olarak yollanır. Anahtarlar yani kodlar oldukça kolay bir şekilde kullanılabileceğinden bu konuda bir sıkıntı yaşamazsınız. Sipariş verdikten sonra kod size gönderilir. Siz de gayet kolay bir şekilde anahtarı kullanarak maceraya kaldığınız yerden keyifle devam edebilirsiniz. Bütçenize uygun fiyatıyla siz de bu Joyparaya sahip olabilirsiniz

Joygame Wolfteam Joypara Kullananların Yorumları

Joygame Wolfteam Joypara Kullananların Yorumları

Joygame Wolfteam 5.000 Joypara kullananlar, kolay bir şekilde aktif edildiğinden bahseder. Oyuncular aynı zamanda ekstra kazanç sayesinde oyunda hızlı ve etkili bir şekilde ilerleyebilirler. Kargo ile gönderim yapılamayan bu öğe, SMS ve mail ile gönderildiği için kolay bir alışveriştir. Joygame Joypara kullanırken elinizdeki bilgisayarın, telefonun özellikleri üründen yararlanmanızı veya performansınızı etkileyebilir. Paket üzerinde yer alan MAC ifadesi Apple bilgisayar türü ile uyumlu olduğunu, Apple cihazlarla birlikte kullanılabildiğini gösterir. Bu gibi kodları kullanabilmek için oyun ve kod dışında Steam, Origin gibi sitelere üye olmanız bu gibi sitelerden profil girişi yapmanız gerekir. Profil girişi yaptıktan sonra ise anahtar kodu rahatlıkla kullanabilir ve oyundaki faydalarından yararlanabilirsiniz. Siz de oyuncuların yorumlarını ve deneyimlerini göz önünde bulundurarak oyun zevkinizi arttıracak Joygame Wolfteam Joypara edinebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Joygame Wolfteam Joypara

Uygun Fiyatlı Joygame Wolfteam Joypara

Joygame Wolfteam Joypara sanal ürün kategorisine dahil bir öğedir. Sanal ürünler kargolanmaz, SMS veya mail aracılığı ile tarafınıza iletimi yapılır. SMS ve mail tarafınıza kargodan kısa bir sürede ulaşır bu sayede sipariş sonrası 1 saat gibi bir süre içerisinde aldığınız ürünü kullanabilirsiniz. Joypara, oyunda ilerlemenizi sağlayacak önemli bir unsurdur. Paket içerisinde 5000 değerinde Joypara bulunur ve bu öğeyi kullanarak kesintisiz bir eğlence yaşayabilirsiniz. Joygame Joypara fiyatları öğenin size getirileri ile kıyaslandığında oldukça uygundur. Kolay bir şekilde anahtar kodu girerek direkt öğeyi kullanmaya başlayabilir ve faydalarından yararlanabilirsiniz. Pratik bir şekilde kullanmaya başlanabilen bu öğe kolay kullanımı ile de oyuncuların dikkatini çeker. Siz de Joygame Wolfteam Diriliş Joypara ile kesintisiz oyun deneyimi yaşamak istiyorsanız bu ürüne Trendyol üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.