Jovi 1000 Ml Guaj Boya (Açık Yeşil) /

504,08 TL

Ürün Bilgileri

Jovi 1000 Ml Guaj Boya (Açık Yeşil) /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknomeda Satıcı Ünvanı: SALİH ERCAN SARIBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3709677115600001 Vergi Kimlik Numarası: 7470716626
    Bu ürün Teknomeda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jovi 511 : 1000 Ml Ekonomik Ambalaj Hazır Sulandırılmış Sıvı Guaj Boya (Açık Yeşil) Avantajları : 1000 Ml Ekonomik Ambalaj. Direkt Kullanıma Uygundur. Sulandırma Gerektirmez. Kuvvetli Kapatıcı Özelliktedir. Parlak Renkler İyi Kapatır Sorunsuz Akar Yoğunluğu Arttığında Su İle İnceltilir, Çok Ekonomiktir. Çabuk Kurur. Jel Kıvamındadır Bu Sebeple Uçuşmaz. Boya Kabın Dibine Oturmaz. Üç Yaş Ve Üzeri Çocuklar İçin Okul Guaj Boyası Gibi Su Esaslı Bir Boyadır, Kullanılmaya Hazır Haldedir Ve Önceden Hazırlanması Gerekmez. Okul Guaj Boyalarında İleri Aşamayı Temsil Eder. Çünkü Aynı Türün Devamı Olmakla Birlikte, Öğretmenin İşini Kolaylaştırmak Ve Daha Gelişmiş Bir Ürün Sağlamak Gibi Ek Avantajlar Sunar. Kalın (Mat) Kağıt, Karton, Ahşap, Jovi Seramik Hamurları (Pat Color, Pat Wood, Patmache) İle Yapılan Ve Kurumuş Figürler, Kuru Yapraklar, Vb. Gibi Her Türlü Gözenekli Malzemeye Uygulanabilir. Sıvı Guajı Kullanmak O Kadar Kolaydır Ki Üç Yaş Ve Üzeri Çocuklar Onunla Boyama Yapabilir. Uygulama Önerileri : Serpme Boyama: Diş Fırçası İle Serperek Boyama Yapmak, Etkili Bir Doku Yaratma Yöntemidir. Daha Büyük Serpintiler Elde Etmek İçin, Bol Boya İçinde Daldırılmış Yuvarlak Bir Boya Fırçası Kullanarak Bunu Başka Boya Fırçasının Sapına Ya Da Parmaklarınıza Sert Bir Şekilde Vurabilirsiniz. Yumuşak Baskıya Uygun Farklı Yüzeyleri Boyayın Ve Dokularını Kağıt Üstüne Basın. Sünger Baskı : Sıvı Guajı Doğrudan Seçilen Rengin Bir Karışımının Bulunduğu Paletten Ya Da Şişeden Farklı Şekillerdeki Süngerlere Sürün. Sonra Süngeri Damga Gibi İzini Bırakacak Şekilde Yüzeye Basın.Boya Kurumadan Süngeri İyice Durulayarak Varsa Kalan Boyaları Çıkarın. Üç Renkle Boyama : Mavi+Kırmızı=Mor,Sarı+Mavi=Yeşil,Sarı+Kırmızı=Turuncu Renkleri Karıştırarak Ana Renklerden Ara Renkler Elde Edebilirsiniz.Renklerin Tonlarını Açmak İçin Beyaz Renk Kullanabiliriz. Guaj Boyaları İnce Kum, Talaş Vb.Karıştırarak Farklı Doku Ve Rölyef Etkileri Elde Edebiliriz. Aksesuarlar Jovi Boya Fırçaları, Dökülmez Boya Kapları, Paletler, Jovi Sünger, Jovi Ispatulaları. Yıkama Yöntemleri : Giysileri Çamaşır Makinesinde Yıkamak, Geride Çıkarması Çok Daha Güç, İnatçı Boya Lekeleri Bırakabilir. Boya Lekeli Bir Giysiyi Asla Kurutma Makinesinde Kurutmayın. Çünkü Bundan Sonra Lekeyi Çıkarmak Olanaksız Hale Gelecektir. Kurumaya Bırakmayın. Giysiyi Yüksek Basınçlı Suyla Bolca Durulayın. Kumaşın Arka Yüzünden, Lekenin Gerisinden Çalışmak Daha İyi Sonuç Verir. Sıvı Sabunla Yıkayın. Gerekirse Lekeyi Az Miktarda Sıvı Sabunla Fırçalayın. Kuru Lekelerde: Lekeyi Altı Saatten Fazla Bir Süreyle Eşit Ölçülerde Tam Yağlı Süt, Peroksit Ve Sıvı Sabun İçeren Bir Cam Kaba Batırmak, Giysinin Yıkanmasını Kolaylaştırır. Daha Sonra Giysiyi Yüksek Basınçlı Suyla Bolca Durulayın. Kumaşın Arka Yüzünden, Lekenin Gerisinden Çalışmak Daha İyi Sonuç Verir. Giysiyi Yıkamaya Başlayınca Sıkın, Fakat Ovalamayın. Sabunla Yıkayın. Son Olarak, Kalan Leke İzlerini Sabunla Ovalayın. Leke İzi Kalırsa, İşlemleri Tekrarlayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver