3
Tablet Ekran Koruyucuları kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

Jolita Ipad 10. Nesil 10.9 Inç 2022 Uyumlu Temperli Ekran Koruyucu Kırılmaz Cam

249,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  249,90 TL
%10 indirim
2 x  224,91 TL
449,82 TL
%15 indirim
3 x  212,42 TL
637,25 TL

Ürün Bilgileri

Jolita Ipad 10. Nesil 10.9 Inç 2022 Uyumlu Temperli Ekran Koruyucu Kırılmaz Cam

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Jolita Satıcı Ünvanı: FATİH ALGAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0521002881
    Bu ürün Jolita tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • iPad 10. Nesil 10.9 inç ile birebir uyumludur. Uyumlu model kodları: A2696 A2757 A2777 Tablet modelinizi bilmiyorsanız ürün görselleri arasında yer alan yönlendirme tablosu ile kolayca bulabilirsiniz. 10.9 inç ekran koruyucu tabletiniz ile uyumludur. iPad 10 için birebir ölçülerde tasarlanmıştır. 10.Nesil ekran koruyucu gerçek camdır, jelatin vs. değildir. Temperli iPad 10 ekran koruyucu cam tabletinizin ekranına gelecek darbelere karşı maksimum koruma sağlar. Çizilme, yıpranma vs. gibi durumlardan da tabletinizin ekranını korur. Temperli olması sayesinde ekran koruyucunun herhangi bir şekilde hasar alıp kırılması gibi durumlarda cam dağılmaz, kolayca tabletinizin ekranından sökebilirsiniz. Ipad uyumlu ekran koruyucu cam tabletinizin ekranına birebir uyumlu olacak şekilde kesilmiştir. Kamera ve ekran üzerindeki sensörlerin çalışmasını engellemez. Tablet kalemi ile çizim yaparken de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Olası hataları önlemek adına görsellerin arasına tablet modelinizi ve ekran koruyucu cam uyumluluğunu belirtmek adına açıklama tablosu eklenmiştir. Satın almadan önce kontrol etmeniz faydalı olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Uyumlu Model iPad 10. nesil
  • Ekran Boyutu (inç) 10.9
  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
Geri Bildirim Ver