Jetta Power Tools Assur Plus 24v 4ah Lion Armut Batarya Metal Şanzuman Çift Akülü Vidalama 24 Adet Set

699,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Jetta Power Tools Assur Plus 24v 4ah Lion Armut Batarya Metal Şanzuman Çift Akülü Vidalama 24 Adet Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASSUR Satıcı Ünvanı: GÜLER E-TİCARET BİLİŞİM HİZMETLERİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0419101181100001 Vergi Kimlik Numarası: 4191011811
    Bu ürün ASSUR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 24v 4ah liıon batarya sjs metal şanzıman çift akülü vidalama 27 pcs set hediye Jetta power tools 24 v 4 ah li-On s bataryalı sjs metal şanzıman çift akülü vidalama 24 parça set hediyeli 1 adet akrobat spiral 1 adet uzatma aparatı 1 adet lokma bağlantı aparatı 5,6,7,8,9,10,11,12,13 mm lokma ucu 6 adet bits vidalama ucu 5,6,8 mm hss metal delme ucu 5,6,8 mm ahşap delme ucu 62 nm maksimum tork gücü yüksüz hızı 0-450 / 1800 dev/dk maksimum delme kapasitesi (ahşap) 50mm, (metal) 10mm, motor sürtünmeyi azaltır ve çalışma süresini ve alet ömrünü uzatır daha fazla çalışma süresi ve uzun alet ömrü için sağlam 2 vitesli metal şanzıman otomatik mil kilitli 10 mm kovanlı anahtarsız metal mandren kolay ve hızlı uç değiştirme smart li-Ion akü kullanılmadığı zamanda şarjını korur, böylece daha uzun kullanım süresi sağlar olağan üstü kompakt ve hafif, zor alanlarda bile uzun süre yorulmadan çalışma imkânı sağlar 18 kademeli tork ayarı ile ahşap, metal, plastikte delme ile her türlü vidalama uygulamasında üstün kontrol ve hassaslık tork bileziği ayarlanan tork gücüne ulaştığında malzemeye zarar vermeden otomatik olarak durmasını sağlar elektronik hız ayarı sayesinde delme ve vidalama uygulamalarında kullanılan malzemeye göre en uygun hız kontrolü rahat kullanım için titreşimi emen kauçuk kaplı iki vitesli şanzıman ile farklı malzemelerde kullanılmak için değişken hız ve sağ/sol dönüş ayarı iki vitesli şanzıman, duvar, ahşap, tuğla beton, çelik, plastik ve metalde tüm uygulamalar için yeterlidir kompakt tasarım tek elle rahat kullanım ve dar alanlara erişim sağlar kayar akü sistemi ile kolay ve güvenli akü değiştirme çift akü sayesinde şarj süresini beklemeden kesintisiz çalışma entegre led aydınlatma çalışma alanını aydınlatır taşıma çantası ile alet ve aksesuarları temiz ve güvenli bir şekilde saklama profesyonel kullanıma uygundur, standart ekipman
  • 2 akü, 45 dakikalık hızlı entegre şarj aleti, teknik özellikler: Güç: Maksimum performans 24 v akü kapasitesi:Maksımum arttırılabilir güç 4 ah maksimum tork (sert): 72 nm maksimum tork (yumusak):52 nm çikis gücü: 12 v maxımum performans 24 v yüksüz hizi: 0-450/1800 rpm mandren kapasitesi: 1.5-10 mm maksimum delme kapasitesi (ahsap): 30 mm maksimum delme kapasitesi (metal): 10 mm ağirligi: 1.65 kg uzunluk:219 mm yükseklik: 191 mm derinlik: 53 mm ses basinci: 48 db(a) belirsizlik k 3 (ses): 3 db(a) akustik güç: 63 db(a) belirsizlik k 2 (güç): 3 db(a)

Ürün Özellikleri

  • Tip Li-Ion Akülü Vidalamalar
  • Matkap Türü Darbesiz
  • Akü Kapasitesi 1.5 - 1.9 Ah
  • Akü Volt 24 Volt
  • Akü Sayısı Çift akü
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Jetta Power Tools 24v 4ah Liıon Batarya Çift Akülü Vidalama

Matkaplar kullanım alanlarında göre çeşitlilik gösteren ürünler arasında yer almaktadır. Genel kullanımları arasında delme, kırma ve vidalama yer almasına karşın kimi markalar tarafından özel kullanımlara sahip olan modellerde bulunabilir. Pek çok farklı marka tarafından yapılan üretimler kendi aralarında farklı model ve tasarımlara sahip olabilirken aynı zamanda kategorilere göre yapılan üretimlerde kullanıcılar tarafından dikkat çekebilmektedir. Darbeli ve darbesiz olmak üzere iki temel kategoride üretimi yapılan matkaplar aynı zamanda bağlantılarına göre de değişiklik gösterebilmektedir. Kablolu, kablosuz, şarjlı, akülü ve şarjlı olmak üzere alt kategorilere sahip olan matkaplar kullanım alanlarına göre tercih edilmektedir. Metal şanzımanlı şarjlı matkap genel olarak vidalama amacı ile kullanılan set satışına sahip olan aletler arasında yer almaktadır. Darbesiz olan matkap vidalama konusunda üstün performans sunarken fiyatları ile de dikkat çekebilmektedir.

  • Uygun fiyat
  • Darbesiz matkap
  • Geniş kullanım alanı

Jetta Power Tools Tarihçe ve Matkap Modelleri

Jetta Power Tools Tarihçe ve Matkap Modelleri

1937 yılında Japonya’da kurulan Jetta Power Tools markası üretimlerinde ki kalitesi ve geniş ürün çeşitliliği ile dikkat çekmektedir. Pek çok kişi tarafından tercih edilen üretimlere sahip olan marka aşındırıcı tekerlekler, elmas kesme aletleri, bıçaklar, matkaplar, kesme testereleri ve lazer testereler olmak üzere çok sayıda aletin üretimini yapmaktadır. Genel kalitesi ile dikkat çeken markalar arasında yer alan Jetta Power Tools başta Asya kıtasındaki ülkeler olmak üzere Avrupa ve Amerika kıtasında bulunan çok sayıda ülkeye ürün satışı yapmaktadır. Kendisini sürekli olarak yenileyen ve geliştiren markalardan birisi olan Jetta aynı ürünlerinde bile farklı modellere sahiptir. Lion batarya şarjlı matkap rahat ve kablosuz bir kullanım vadeden matkap modelleri arasında yer almaktadır. Lion şarjlı matkap pili darbesiz olmasına karşın üstün pil ve motor gücü sayesinde yüksek performans sunan matkaplar pek çok kişi tarafından rahatlıkla tercih edilebilmektedir.

Jetta Power Tools 24v 4ah Liıon Batarya Metal Şanzıman Çift Akülü Vidalama

Jetta Power Tools 24v 4ah Liıon Batarya Metal Şanzıman Çift Akülü Vidalama

Jetta Power tools 24v 4ah liıon batarya metal şanzıman çift akülü vidalama matkabı özellikleri ile pek çok kişi tarafından ilgi görmektedir. Kablosuz kullanımlara sahip olması nedeniyle rahatlıkla kullanılabilen ürünlerden bir tanesi olan matkap kullanıcıları tarafından üstün batarya performansı ile bilinmektedir. Akü kapasitesi olarak 4.0-4.4 Ah olarak belirlenen cihaz uzun saatler kullanılabilmektedir. Öte yandan Jetta tarafından çift akülü olarak üretimi yapılan cihaz şarj bitmesi durumunda yedek akünün kullanılmasını sağlayarak kullanım sürelerini uzatmaktadır. Darbesiz matkap kategorisinde yer almasına karşın yüksek motor gücü sayesinde zorlu zeminlerde bile vidalama işlemi yapabilen cihaz pek çok kişinin tercihleri arasında yer almaktadır. Jetta Power tools 24v 4ah liıon batarya metal şanzıman çift akülü vidalama içeriği ile de dikkat çekmektedir. Somun, vida ve çivilerin sabitlenmesi için özel başlıklara sahip olan cihaz aynı zamanda çantası ile de taşıma kolaylığı sunmaktadır.

Jetta Power Tools 24v 4ah Liıon Batarya Metal Şanzıman Çift Akülü Vidalama Yorumları

Jetta Power Tools 24v 4ah Liıon Batarya Metal Şanzıman Çift Akülü Vidalama Yorumları

Jetta Power tools 24v 4ah liıon batarya metal şanzıman çift akülü vidalama yorumları ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Pek çok kişi tarafından kullanılan ürün bu sayede çok çeşitli yorumlara da sahiptir. Yorumların olumlu, değerlendirme notlarının yüksek olması ürünü satın almak isteyen müşteriler tarafından da referans niteliği taşımaktadır. Yapılan yorumlar arasında özellikle kullanıcı deneyimleri ve fiyatlar dikkat çekmektedir. Liıon batarya metal şanzıman çift akülü vidalama fiyatları ile de dikkat çekmektedir. Trendyol'da yer alan jet-1991 kodlu bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.