Jack Wolfskin Glastal Pants Kadın Pantolon

5.999,99 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 34
34
36
38
40

Ürün Bilgileri

Jack Wolfskin Glastal Pants Kadın Pantolon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sport City Satıcı Ünvanı: SPORTCİTY DENİZ DOĞA AV VE SPOR MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781043937900012 Vergi Kimlik Numarası: 7810439379
    Bu ürün Sport City tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jack wolfskin glastal pants kadın pantolonjack wolfskin glastal kadın outdoor pantolonu yürüyüş ve açık hava maceraları için idealdir. esnek, rüzgar geçirmez ve su tutmaz kumaşı ile tüm aktivitelerinizde hem rahat etmenizi hem de korumanızı sağlayacaktır. ayrıca bluesign sertifikaları sorumlu ve çevre dostu üretimi garanti eder. jack wolfskin'in bu pantolonunun sunduğu rahatlığı ve kaliteyi yaşayın. Jack wolfskin glastal kadın outdoor pantolonu, soğuk günlerdeki yürüyüşler ve uzun maceralar için gün boyu konfor sunar. nefes alabilen texashıeld core stretch x-Lıte kumaş rüzgar geçirmez ve su geçirmezdir. "akrobat kesimi" engebeli arazide ilave hareket özgürlüğü sunar. dört cep küçük eşyaları gizli tutar ve kolayca erişilebilir olmasını sağlar.Özellikler: Kullanım: Yürüyüş softshell pantolon ultra hafif elastik kumaş çok nefes alabilir rüzgar geçirmez su geçirmez uv koruması bluesign sertifikalı ağırlık: 240 gr (38 beden) teknolojiler: Texashıeld çekirdeği texashıeld core rüzgar geçirmez, hafif su geçirmez ve son derece nefes alabilir olup soğuğa ve rüzgara karşı etkili koruma sağlar. 1 veya 2 katmanlı malzeme son derece elastiktir ve büyük hareket özgürlüğü sağlar. Mavi işaret bluesign ürün logosu güvenli kıyafetleri, çevre dostu üretimi ve kaynakların sorumlu kullanımını temsil eder. Bluesign sistemi, üretimin her aşamasında en başından itibaren sağlığa ve çevreye zararlı maddelerin kullanımını engeller. tüm üretim adımları sıkı üçüncü taraf kontrolüne tabidir. bu, ekolojik ve güvenli üretimin yanı sıra kaynakların sorumlu kullanımı, tüketicinin korunması ve havaya ve suya emisyonlara ilişkin yüksek gerekliliklere uyumu sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Bel Normal Bel
  • Renk Mor
  • Boy Standart
Geri Bildirim Ver