izspor Ağırlık Sehpası, Fitness Sehpası, Bench Sehpası

1.000 TL

Ürün Bilgileri

izspor Ağırlık Sehpası, Fitness Sehpası, Bench Sehpası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: izspor spor ekipmanları ltd şti Satıcı Ünvanı: İZSPOR SPOR EKİPMANLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Vergi Kimlik Numarası: 4830804374
    Bu ürün izspor spor ekipmanları ltd şti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖN ARKA BACAK ÇALIŞTIRMA BARI MEVCUTTUR. F onksiyonel Bench Press Ağırlık Sehpası Kademeli Ayarlanabilir Sırt Açısı Sırt Açısı Ayar Çubuğunun Sabitlenmesini Sağlayan Mekanizma Oturma Minderi Ölçüsü: 35cm x 30cm Sırt Minderi Ölçüsü: 30cm x 80cm Minder Kalınlıkları: 3cm Profil Kalınlığı: 50x50 2mm Bacak Egzersizleri İçin Ağırlık Takılabilir. Bacak Egzersizi Aparatı Üzerinde 4cm çapında 4 adet yumuşak sünger bulunur. Maksimum Kullanıcı Ağırlığı: 250kg Maksimum Ağırlık Kaldırma Kapasitesi: 150kg Ürün Yerli Üretimdir. Ürün Demonte ve Kolay Kuruluma Sahiptir. Kalite Kontrolleri Yapılır. Kutu Eksiksiz Gönderilir. 12 ay GARANTİLİDİR. Deri kaplama, 3 kademeli ayarlanabilir sırtlık. Tüm demir aksamlar elektrostatik fırın boyalı. Uzun ömürlü ve dayanıklıdır.
Geri Bildirim Ver