3
Ekran Kartı kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

IZOLY Amd Radeon Rx550 4gb Gddr5 128 Bit Dvı/hdmı/dp Ekran Kartı

2.558,58 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.000 TL

Ürün Bilgileri

IZOLY Amd Radeon Rx550 4gb Gddr5 128 Bit Dvı/hdmı/dp Ekran Kartı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İzoly Satıcı Ünvanı: ASTED TEKNOLOJİ TEDARİK TAAHHÜT VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0091055652200016 Vergi Kimlik Numarası: 0910556522
    Bu ürün İzoly tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ekran Kartı Hafızası 4 GB ve altı
  • Bit Değeri 256 + Bit
  • Ekran Kartı AMD Radeon RX 550
  • Ekran Kartı Bellek Tipi GDDR5
  • Geliştirilmiş Teknolojiler OpenGL
  • Grafik Arabirimi PCI Ex. 2.0 / 3.0
  • HDMI Giriş Sayısı 1
  • Özellik 3D Desteği
  • HDMI Var
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

IZOLY ST03153 Amd Radeon Rx550 4 GB GDDR5 128 Bit DVI/HDMI/DP Ekran Kartı

İzoly AMD Radeon RX 550 4 GB GDDR5 128 bit ekran kartı, sorunsuz ve yüksek performanslı kullanım için ideal bir üründür. Ürün, zengin donanımı sayesinde monitöre yüksek çözünürlüklü görüntüler yansıtarak zevkli bir izleme deneyimi yaşamanıza katkıda bulunur. Görüntüyü oluşturmak için gereken verileri son derece hızlı bir biçimde işleyen ekran kartı, tüm bunları yaparken bilgisayarın performansını düşürmemeyi başarır. Böylece kaliteli bir kullanımdan faydalanmış olursunuz. 4 GB bellek kapasiteli 128 bit ekran kartı, sahip olduğu donanımlı teknik özellikler sayesinde kullanıcılarına güçlü ve fonksiyonel bir süreç sunar. GDDR5 bellek türüyle bu ekran kartı, orta ve üst segment kullanıcılarını mutlu etmeyi başarır.

  • Bellek Türü: GDDR5
  • Bellek Kapasitesi: 4 GB
  • Bağlanabilirlik: DVI / DP / HDMI

IZOLY AMD Radeon RX 550 GDDR5 128 Bit Ekran Kartı Özellikleri

IZOLY AMD Radeon RX 550 GDDR5 128 Bit Ekran Kartı Özellikleri

İzoly AMD Radeon RX 550 4 GB GDDR5 128 bit ekran kartı, bilgisayarınız için tercih edebileceğiniz oldukça kaliteli bir üründür. Ürün, bilgisayardaki grafik verilerini işleyerek bu dataları görüntü olarak monitöre yansıtır. Üst düzey teknik özellikleri sayesinde İzoly RX 550 ekran kartı, işlemlerini kusursuz, etkili ve hızlı bir şekilde yerine getirir. Böylelikle keyifli ve benzersiz bir görüntü deneyimi yaşarsınız. AMD tarafından geliştirilen ve Radeon RX serisine ait olan ekran kartı, 4 GB bellek özelliğiyle görüntüleri akıcı bir şekilde sunar. Bu sayede yeni çıkan oyunları herhangi bir problem yaşamadan deneyimleme fırsatınız olur. Bellek kapasitesinin yanı sıra ürünün 128 bit olması da ekran kartının orta ve üst segmente hitap etmesini sağlar. Üstün çalışma gücüyle ürün, genel kullanımın ve oyun için son derece idealdir.

IZOLY RX 550 Gddr5 128 Bit Ekran Kartı Hangi Cihazlara Uygundur?

IZOLY RX 550 Gddr5 128 Bit Ekran Kartı Hangi Cihazlara Uygundur?

İzoly AMD Radeon RX 550 4 GB GDDR5 128 bit ekran kartını sorunsuz bir şekilde kullanmak için bilgisayarınızın cihazla uyumlu bağlantı özellikleri taşıması gerekir. Ürünü kullanıma hazır hâle getirmenin iki önemli aşaması bulunur. Bunlardan ilki, ekran kartını monte etmektir. Anakarttaki uygun slotlara yerleştirilen ürün, her cihazda bu dişli mekanizma bulunduğu için montaj konusunda problem yaratmaz. Ancak görüntü bağlantısını sağlama aşamasında birtakım aksiliklerle karşılaşmanız olasıdır. Bu bağlantıyı sağlamak için monitörünüzde ekran kartının desteklediği türde bir çıkışın bulunması gerekir. AMD Radeon RX 550 4 GB GDDR5 128 bit DX12 ekran kartı; DVI, DisplayPort ve HDMI olmak üzere 3 bağlantı türünü de destekler. Bu nedenle hemen her bilgisayar, ürünle uyumludur. Uyum sağlamadığını düşündüğünüz monitöre çevirici takabilmeniz de mümkündür. Kartı kasasını açabildiğiniz cihazlarla kullanabilirsiniz.

IZOLY AMD Radeon RX 550 4GB DVI HDMI DP Ekran Kartını Kimler Alır?

İzoly AMD Radeon RX 550 4 GB GDDR5 128 bit ekran kartı, orta ve üst segment kullanıcılara hitap eden bir üründür. Başarılı performansıyla ürün, özellikle oyuncuların ilgisini üzerine çeker. Ekran kartının sahip olduğu teknik donanım sayesinde en yeni oyunları bile yüksek çözünürlükte ve akıcı biçimde deneyimleyebilirsiniz. RX 550 4 GB 128 bit GDDR5 ekran kartı, hobi amaçlı oyun oynayan kişilerin kullanımı için son derece idealdir. Oyunun yanı sıra ürün, genel kullanım sırasında da üst düzey bir deneyim yaşamanıza imkân tanır. GDDR5 bellek türüne sahip olan ürün, yüksek hızda çalışarak maksimum verimden yararlanmanızı sağlar. Teknik özellikleriyle ekran kartı, birçok konuda yeterlilik göstermeyi başarır. Bu sayede ürünü hem genel hem de oyun amaçlı kullanımlar için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Kararınızı vermeden önce İzoly AMD Radeon RX 550 4 GB GDDR5 128 bit ekran kartı yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ardından ürünü Trendyol'da birkaç tıkla satın alabilirsiniz.