İzocolor Su Bazlı Likit Membran (Su izolasyonu)

1.399 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 10 Kg
10 Kg

Ürün Bilgileri

İzocolor Su Bazlı Likit Membran (Su izolasyonu)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İzocolor Boya Satıcı Ünvanı: MYD KİMYA BOYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388081934600001 Vergi Kimlik Numarası: 3880819346
    Bu ürün İzocolor Boya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Tanımı: İzocolor Likit Membran bitüm modifiyeli, solvent içermeyen, hava ile kürlenen, suya ve rutubetekarşı kullanılan, su geçirimsiz, elastikiyet verici katkılarla güçlendirilmiş sorunsuz bir yalıtım kabiliyetine sahip suyalıtım malzemesidir. 20 KG Likit Membran ürünümüz 3 katta 25-30 m2 alan kapatır.10 KG Ambalaj 12-15 m2,3.3 KG Ambalaj 8-10 m2 alanı önerilen uygulamada kapatmaktadır. Uygulanacak Yüzeyler: Bütün dış mekanların yatay ve düşey uygulamalarında, teras, teras bahçe ve balkonlardakaplama altında, perde beton duvar yalıtımında, subasman temeli yalıtımında, yüzme havuzu ve su deposu içyüzeylerinde, ıslak zemin kaplama altında veya çatlaklı yüzeylerde kullanılır. Uygulama yapılmadan önce zemin kuru olmalı ve uygulama sonrası 1 hafta yağış almamalıdır. Yağışlı havalarda ve +15?C’den düşük sıcaklıklarda uygulama yapılmamalıdır.- Likit membran su izolasyon ürünümüzün tam kuruma süresi yazın 7 gün, kışın 15 gündür. Tam kürlenmesüresi ise 28 gündür.- Ürünümüzü uygulama öncesi tazyikli su ile uygulama yapılacak alan su berraklaşana kadar kir, toz, yağ, paskalıntılarından temizlenmeli ve gevşek parçacıklar çıkarılıp, aktif su kaçakları, çatlak, kılcal çatlaklar ve oluşanboşlukların dolguları yapılmalıdır. Havuzlarda Köşe ve kenarlarda en az 4cm yarıçapında pahlama yapılmalıdır. “LikitMembran” ürünü ile “Likit Membran Kumu” macun kıvamına getirilerek boşlukların dolguları yapılmaktadır.- Kaygan ve parlak zemin uygulamalarında ise
  • uygulamaya başlamadan önce zemin zımpara veya slimmakinesi ile sırlı yüzey tamamen aşındırılıp daha sonra zeminde kalan toz ve kir yüksek basınçlı su ile berraksu akıncaya kadar temizlenip, 1 (bir) gün bekletilip tamamen kuruduktan sonra uygulama yapılabilir.- Uygulama yönergelerine tam uyulduğu takdirde, 3 kat uygulama da ve kum ile beraber uygulamayapılmasında ise 5 yıl garantilidir.- Bitmiş uygulama kalınlığı minimum 1.5-2 milimetre altına düşmemelidir.- Su depoları uygulamalarında ürünümüzü 5 kat uygulamanız önerilir. Su depolarında uygulamabittikten 28 gün sonra su doldurularak test yapılabilir.- Paketin ağzı açık bırakılmaz ise tekrar kullanabilirsiniz.- Ürünün tam kürlenme (mukavemete ulaşma) süresi 28 (yirmi sekiz) gündür. İlk Kat Uygulama:Fırça yardımı ile astar uygulaması %50 sulandırarak bol bir şekilde yapılmalıdır. Astar uygulaması yapıldıktansonra yaklaşık 2 ila 3 saat sonra kuruma tamamlanarak 2. Kat uygulamaya geçilir. 2. Kat Uygulama:İzocolor® Likit Membranı sulandırmadan bolca yayarak rulo yardımı ile astar uygulamasının tersi yönündeuygulama yapıyoruz. Uygulamadan 8 saat sonra 3. Kat uygulamaya geçilir. 3.Kat Uygulama:3. kat uygulamamızda da likit membranımızı sulandırmadan bolca yayarak rulo yardımı ile 2. kat uygulamasınıntersi yönünde uygulama yapıyoruz. 3. kat uygulama yapılırken istenirse aynı anda likit membran kumumuzu serpmeişlemini gerçekleştirerek temiz bir fırça ile yayılmasını sağlıyoruz. Uygulama tamamlandıktan 24 saat sonra tamkuruma süresine ulaşan ürünümüz uygulamadan 7 gün sonra gezilebilir tam dayanıklılığa ulaşır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Su Yalıtım Boyası
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver