Izocam I?zocam 1 Top 9.6mt2 Cam Yünü Çatı Şiltesi Tip 400

700 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Izocam I?zocam 1 Top 9.6mt2 Cam Yünü Çatı Şiltesi Tip 400

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KUZENLER YAPI MARKET Satıcı Ünvanı: SİNAN GÜMÜŞTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4250334012
    Bu ürün KUZENLER YAPI MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İzocam Cam Yünü Çatı Şiltesi Tip 400 1 top = 9,60 m2 yapıyor. İzocam Kalınlık : 10 cm Ebat : 1200 x 8000 11 KG / M3 İzocam Çatı Şiltesi Tip 400 ile kaplanan çatılar, ısı yalıtımıyla yakıt sarfiyatını önemli ölçüde azaltır. Çatı Şiltesi 300, 350 ve 400 olmak üzere üç ayrı özellikte üretilen camyünü çatı şiltesi, kullanılmayan çatı aralarında döşeme üzerinde, kullanılan çatı aralarında mertek aralarında, üzerine yük gelmeyen yatay uygulamalarda, metal ve sandviç çatılarda kullanılır. Kullanım Alanları Şilteler, kullanılmayan çatı arası ısı yalıtımında, döşemeye serilmek sureti ile uygulanır. Camyünü çatı şiltesi hafif olduğundan, çatıya çıkartılması ve kesilerek uygulanması çok kolaydır. Camyününün özelliklerinden dolayı
  • uygulama sırasında yırtılmaz, fire vermez. Her türlü çatıya kolaylıkla uyum sağlar. Kışın yoğuşma riskinin ortadan kaldırılması, yazın da güneş tarafından çatı arasında aşırı ısınan havanın tahliyesi bakımından yalıtımın üst kısmının havalandırılmasına özen gösterilmelidir. Şiltelerin üzeri naylon veya benzeri örtülerle kaplanmamalıdır. Alüminyum folyo kaplı şilteler, folyolu yüz daima sıcak tarafta kalacak şekilde serilmelidir. Uygulama sonrası malzeme üzerine yük konulmamalı, üzerinde yürünmemelidir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Isı Yalıtımı
Geri Bildirim Ver

Izocam TİP400 Cam Yünü Çatı Şiltesi

İç mekânları yaşanabilir sağlıklı alanlara dönüştürmek için iklimleme cihazlarının yanı sıra yalıtımın da büyük önemi bulunur. Mekânı birçok açıdan gelebilecek soğuk ve sıcak hava dalgalarına karşı izole etmek için sıklıkla İzocam çatı şilteleri kullanılır. Hafifliğiyle kolay uygulama imkânı veren bu ürünler, geniş bir alanı büyük ölçüde yalıtır. İzocam cam yünü tip 400 çatı şiltesi, folyosuz tasarımıyla deforme olmaya ve yanmaya karşı son derece dirençlidir. Rulo şeklinde satışa sunulan bu ürün, CE sertifikalı ve çevre dostudur. İzocam tip 400 cam yünü, TS EN 13162 kalite standartlarına uygun malzemeden üretilir. Sarı renkli cam yünü şilte, iş gücünden ve zamandan tasarruf etmesiyle de ilgi görür.

  • 1 top şilte, 9,6 m² alan için yeterlidir.
  • 10 cm kalınlığa sahiptir.
  • 11 kg ağırlığıyla kolay taşınır.

Izocam Cam Yünü Çatı Şiltesinin Özellikleri Nelerdir?

Izocam Cam Yünü Çatı Şiltesinin Özellikleri Nelerdir?

İzocam cam yünü tip 400 çatı şiltesi, iç mekândaki ısıyı stabil tutmak için sıkça tercih edilen yalıtım ürünleri arasında yer alır. Müstakil evlerden devasa apartmanlara kadar her alanda kullanılan çatı şiltesi, ısıyı her mevsim dengede tutar. Sıcak ve soğuk hava geçişini kontrol eden şilte, ses yalıtımı da sağlar. Gözenekli kalın şilte, sesi absorbe ederek duvar veya çatının öbür yüzüne geçmesini engeller. İzocam cam yünü çatı şiltesi, ısınma ve serinleme için harcanan yakıtı da önemli oranda azaltır. Hafifliğiyle taşıma ve istifleme kolaylığı sağlayan ürün, uygulama sırasında yırtılma gibi dezavantajları ortadan kaldırır. Bina ömrü kadar kullanım süresi sunan şilte, tek uygulamayla mekânı ömür boyu yalıtır. İzocam çatı şiltesi, kaplamasız olduğu için TS EN 13501-1 standartlarına göre A1 yanmaz malzemeler arasında yer alır.

Izocam Cam Yünü Çatı Şiltesi Etkili Yalıtım Sağlar mı?

Izocam Cam Yünü Çatı Şiltesi Etkili Yalıtım Sağlar mı?

İzocam cam yünü tip 400 çatı şiltesi, kullanıldığı tüm alanlarda etkili ses ve ısı yalıtımı sağlar. Bu ürün, kaliteli ve güvenli materyaliyle yangın riskine ve deforme olmaya karşı dayanıklıdır. İzocam çatı şiltesi, kışın yoğuşma riskini minimuma indirerek nemi ve sıcaklığı ideal dengede tutar. Bu ürün, yazın çatı arasında biriken sıcak havanın kolay tahliye olmasına yardım eder. İzocam tip 400 çatı şiltesi hem ısıtma hem de soğutma maliyetlerinde yüzde 60'a varan tasarruf imkânı sağlar. Akustik düzenleme amacıyla farklı alanlarda da kullanılan bu ürünün tüm performans için özenli uygulanması gerekir. Isı kontrolü için şiltenin üst kısmının iyi havalandırılmalıdır. Şiltenin üzerine herhangi bir örtü veya kaplama serilmemesi önemlidir. Ayrıca şilte kalınlığının azalmaması için uygulamanın ardından üzerinde yürünmemesi veya üzerine yük konulmaması gerekir.

Izocam Cam Yünü Çatı Şiltesi Hangi Çatılarda Kullanılabilir?

Izocam Cam Yünü Çatı Şiltesi Hangi Çatılarda Kullanılabilir?

İzocam cam yünü tip 400 çatı şiltesi, ısı ve ses yalıtımına ihtiyaç duyulan her alanda rahatlıkla kullanılabilir. Bu ürün, üzerine yük gelmeyen yatay uygulamalar için tasarlanır. Cam yünü çatı şiltesi özellikle düz ve üst kısmı havadar şekilde kalacak uygulama alanlarına yöneliktir. Bu ürün, kullanılmayan çatı aralarında döşeme üzerine serilir. Mertek aralarında kullanıma uygun İzocam çatı şiltesi, her tip çatıya kolaylıkla uyum sağlar. Metal, trapez ve sandviç çatıların yalıtımı İzocam şilteyle sağlanır. Bu ürün, ahşap çatılar için de oldukça uygundur. Cam yünü şilte, hafifliği ve şekillendirme kolaylığıyla birçok yalıtım ihtiyacını karşılayabilir. Bu ürün, çatıda yer almasına rağmen; çürümeye, küflenmeye ve korozyona karşı dirençlidir. Çatı şiltesi, böcek ve mikroorganizmalar tarafından tahrip edilmeye de son derece dayanıklıdır. İzocam cam yünü tip 400 çatı şiltesi yorumları ürünün kalitesini ve kullanım alanlarını yansıtır. Yalıtım işlerinizde pratik ve etkili malzemeler kullanmak istiyorsanız İzocam çatı şiltesini Trendyol'dan çevrimiçi alışveriş kolaylığıyla satın alabilirsiniz.