İziwash Doğal Renk Koruyucu Mendil, Doğal Renk Ayırıcı Mendil Çamaşır Makinesi Için, Yerli Üretim, 72 Adet

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İziwash Doğal Renk Koruyucu Mendil, Doğal Renk Ayırıcı Mendil Çamaşır Makinesi Için, Yerli Üretim, 72 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: izi wash Satıcı Ünvanı: EEXPORTİNG ELEKTRONİK TİCARET DANIŞMANLIK REKLAM ORGANİZASYON TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324112388300001 Vergi Kimlik Numarası: 3241123883
    Bu ürün izi wash tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Iziwash renk koruyucu kumaş sayesinde renkli çamaşırlarınızı güvenle bir arada yıkayabilirsiniz! Anti color transfer (a-C-T) teknolojisi sayesinde renk korumada 2 kat etkili olan iziwash . Çamaşırlarınızın renklerinin birbirine karışmasını önler ve üstün temizlik sağlar. *24 makine dolusu çamaşır yıkayabilirsiniz. Her mendil iki kere kullanılabilir. *kimyasal içermeyen doğal içerikli çevre dostu mendil. *renkli ve beyaz renkli çamaşırların renklerinin birbirine karışmasını önler. *renkli çamaşırların rengini ve parlaklığını korur, beyazların grileşmesini engeller. *su ve elektrik tasarrufu sağlar. Çevreyi korur, ekolojik dengeye destek olur. *tüm ısı derecelerinde ve kumaş türlerinde kullanılabilir. *mendili kutusundan çıkarıp çamaşırlar ile makineye atınız. Çamaşır yıkama sürenizi kısaltın vakit kazanın iziwash ile daha pratik daha hızlı Iziwash sayesinde artık çamaşırlarınızı renkli ve beyaz ayırmaya ve biriktirmeye gerek yok. Farklı giysilerin ortama bıraktığı boyaları ve kiri bir mıknatıs gibi üzerine çeker ve hapseder Yıkama alışkanlığınızı tamamıyla değiştirin. Çamaşırlarınızı birliklte yıkayabildiğiniz gibi renklerinin solmasını da önler.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Paket İçeriği 6 - 9
Geri Bildirim Ver