İzeltaş 8440331016 Plastik Takım Çantası 16"

563,16 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
4 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599 TL572 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
600,59 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İzeltaş 8440331016 Plastik Takım Çantası 16"

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TOOLS PAZAR Satıcı Ünvanı: MUSTAFA AKDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0220157133
    Bu ürün TOOLS PAZAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İzeltaş 8440331016 Plastik Takım Çantası 16" Ölçü : 413x212x186 mm Ağırlık : 1207 gr 8440331016
Geri Bildirim Ver

İzeltaş 16'' Plastik Takım Çantası 8440331016

Ustaların Alet çantaları ve evinde tadilat yapan herkes tarafından kullanılan en önemli araçların başında İzeltaş 16'' Plastik Takım Çantası gelmektedir. Aletlerin muhafazasını ve dağılmamasını sağlayan bu alet çantaları hemen hemen her zaman kullanılan alet, edevat ve tadilat için kullanılan malzemelerin konulduğu genellikle tek saplı büyük çantalardır. Bunların en büyük işlev ve amacı aletlerin taşınmasını kolaylaştırmak ve korumaktır. Daha düzenli bir şekilde alet ve edevatlarını bulmak isteyen kişiler genellikle alet çantalarına başvurmaktadır. Bu sebeple alet çantaları tadilat ve tamiratlarda çok önemli bir yer oynamaktadır. Aletlerin tek tek elde taşınması oldukça zor olmaktadır. Bu gibi olaylarda ise bir alet çantasından yardım alınmaktadır. Alet çantaları alet ve edevatları toplu tutar. Toplu tutması nedeniyle de çok rağbet görür. Zor iş alanlarında, dükkân ve evlerde bu alet çantalarından bulunmaktadır. Aletlerini güvence altında ve kolay taşınabilir bir durumda bulmak isteyen her insan bu çantalardan kullanmaktadır.

  • Uzun Yıllar Kullanılabilir
  • Kolay Taşıma Özelliği
  • Ergonomik yapı

İzeltaş 16'' Plastik Takım Çantası Kullanımı

İzeltaş 16'' Plastik Takım Çantası Kullanımı

Öncelikle İzeltaş 16'' Plastik Takım Çantasının kapağından tutularak açılır, içinde bir adet çıkarılabilir ek bölme yer almaktadır bu bölmede sık kullanılan aletler saklanabilir. Alt hazne ise işinize yarayabilecek her malzeme içindir tornavida, anahtarlar, penseler gibi bütün aletler bu alet çantasının içine konabilir. İzeltaş 16'' Plastik Takım Çantası on altı inç olması nedeniyle kullanıcıya kolaylık sağlamaktadır iç hazneleri dışında kapağında üzerinde küçük bölmeleri olan alet çantası bu sayede çivi, dübel, vida gibi bütün küçük parçaların da dağılmasını engeller. Kapağı kapandıktan sonra yanında bulunan klipsler ile sıkıca kapanmakta ve taşınmaya hazır bir konuma gelmektedir. Kolay taşınması için rahat taşımaya özel tasarlanmış bir kulpa da sahiptir. Büyük bir hazneye sahip olduğu için içine bütün aletlerinizi yerleştirebilirsiniz böylelikle bütün alet ve edevatlarınız düzenli bir şekilde kalır. Kapandıktan sonra klipsleri yavaşça ittirerek açabilir ve içindeki malzemelerinize ulaşabilirsiniz. İzeltaş 16'' plastik takım çantası içeriği ile pratik kullanım imkanı sunar.

İzeltaş 16'' Plastik Takım Çantası

İzeltaş 16'' Plastik Takım Çantası

İzeltaş 16'' Plastik Takım Çantası on altı inçlik sert plastikten yapılmış bir alet çantasıdır. İçinde ve üstünde hepsi dahil 3 adet alanı bulunmaktadır. Bunlardan ilki kapağının üst tarafında bulunan kapaklı haznelerdir bu hazneler içlerine vida gibi bütün hırdavat ürünlerini alabilir. İkincisi ise kapağı açtıktan sonra İzeltaş 16'' Plastik Takım Çantasının içinde bulunan çıkarılabilir bir ek parçadır bu parça sayesinde çok kullandığınız bütün alet ve edevatları ayırabilirsiniz. Bunun yanı sıra ise bu ek parçayı da işlerinizde bir yardımcı parça olarak yanınızda bütün alet çantasını gezdirmek yerine taşıyabilirsiniz. Üçüncü ve en son saklama alanı ise kendi ana haznesidir bu hazne tam on altı inçlik bir haznedir. İzeltaş 16 plastik takım çantası dikkat çekici bir üründür. Hazne büyüklüğü ile çoğu alet ve edevatınızı içine alabilir büyük olmasının yanı sıra tasarımı nedeniyle kolay bir düzenleme yapabilirsiniz. Bu alan genişliğiyle yardımcı olabilecek bir durumdadır. İzeltaş 16'' Plastik Takım Çantası özellikleri her işinizde sizinle birlikte gelebilecek ve aletlerinizi düzenli tutmada büyük rol oynayacak bir alet çantasıdır.

İzeltaş 16'' Plastik Takım Çantası Yorumları

İzeltaş 16'' Plastik Takım Çantası Yorumları

İzeltaş 16'' Plastik Takım Çantası yorumları sizler için yol gösterici olabilir. İzeltaş firmasının bu ürünü İzeltaş tarafından üretilen diğer ürünler gibi çok rağbet görmektedir. Bu on altı inçlik alet çantası modeli boyutu ve taşınabilirlikte yarattığı kolaylık ile alıcıların dikkatini çekmektedir. Satıcıların isteklerini karşılamada gösterdiği büyük performans ve tasarımındaki değişik unsurlarla kendi klasmanındaki diğer alet çantalarından ileri çıkmaktadır. Yeni bir alet çantası almak isteyen usta ve eli işe yatkın bireyler tarafından çok tercih edilen bir model olan İzeltaş 16'' Plastik Takım Çantası size kolay bir taşıma ve düzen oluşturabilecek bir alet çantası modelidir. İzeltaş 16'' Plastik Takım Çantası 8440331016 kodlu ürün ile her aletinizi taşıma ve muhafaza etme özelliğine erişmiş olursunuz. Bu özellikler sayesinde aramalarda ve akıllara alet çantası alma fikri geldiğinde ilk tercih İzeltaş 16'' Plastik Takım Çantası olmaktadır. İzeltaş 16'' plastik takım çantası kullananlar üründen memnuniyetlerini dile getirir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.