İzeltaş 200 Mm Opak Seri Kombine Pense - Izeltaş 3020122200

405,24 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
408,73 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
509,76 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İzeltaş 200 Mm Opak Seri Kombine Pense - Izeltaş 3020122200

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ihtiyacuzmani Satıcı Ünvanı: İHTİYAÇ UZMANI DİJİTAL TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470126066600001 Vergi Kimlik Numarası: 4701260666
    Bu ürün ihtiyacuzmani tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İzeltaş 200 mm Opak Seri Kombine Pense 3020 Kombine Pense Opak Seri Özel alaşımlı çelik, Kesici ağızlar indüksiyonda serleştirilmiş TS 60 * TS 11068 * DIN ISO 5744 DIN ISO 5746 KOD MODEL 3020 12 2160 160 6 1/4" OPAK 205 5 3020 12 2180 180 7 1/8" OPAK 275 5 3020 12 2200 200 8" OPAK 315 5
Geri Bildirim Ver

İzeltaş Kombine Pense Opak 200 mm

Pense, çeşitli nesneleri sıkmak, kıvırmak, kesmek ya da tutmak için birçok meslek dalında veya evlerde sıkça kullanılan bir araçtır. Özel alaşımlı çelik malzemeden üretilen alet sağlam ve kullanışlıdır. Kesici ağızları indüksiyonda sertleştirilerek kullanıma hazır hale getirir. Bu sayede kesme koparma işlevini güçlü bir şekilde yapar ve işinizi kolaylaştırır. İzeltaş Opak kombine pense 200 mm 1295068 kodu sayesinde kolayca bulabileceğiniz bir modeldir. Kullanım alanı çok geniş olan pense özel alaşımlı çelik yapısıyla kaliteli ve uzun ömürlü olur. Ürünün ağız kısmındaki tırtıklar özenli ve olması gerektiği şekilde üretildiği için tutulan nesne kaymaz ve işiniz kolaylaşır. Her iki tarafında bulunan bıçak kısmı ihtiyaç duyulan her malzemeyi kesmenize yardımcı olduğu için her alanda rahatlıkla kullanılabilir.

  • Özel üretilen çelik malzeme
  • İndüksiyon yöntemiyle sertleştirilmiş kesici ağız
  • Tutumu kolay kaliteli saplar

Kullanışlı İzeltaş Opak Kombine Pense Özellikleri

Kullanışlı İzeltaş Opak Kombine Pense Özellikleri

Pense iki taraflı kaldıraç mantığı ile çalışır. Sap kısmı sıkıldığında ağız kısmında oldukça çok sıkma gücü oluşturur. Bu özelliği sayesinde elle ya da parmaklarla tutulup sıkılamayacak somun ve vidalar sıkılır, elinizle bükemeyeceğiniz teller İzeltaş Opak pense ile rahatlıkla bükülebilir. Tutmanın zor olduğu nesneler İzeltaş Opak kombine pense 200 mm ile kolaylıkla tutulabilir. Ürünün ağız kısmındaki tırtıklar tuttuğunuz nesnenin kaymasını engelleyecek şekilde tasarlanıp üretilir. Bu da müşterilerine işlerini kolay yapabilme imkanı sunar. Özel alaşımlı çelik ağzı sayesinde vidaları rahat sıkabilir, borulara bile kolaylıkla müdahale edebilirsiniz. İndüksiyonla sertleştirilmiş ağzının kesici etkisi yüksek olduğu için oldukça kullanışlıdır. Bu sebeple ürünle çeşitli objeleri sıkıca tutabilir, kesebilirsiniz. Bütün bunların yanı sıra bu pense ile kesmek, bükmek, ezmek tüm tamirat işlerinizi yapmak çok kolay bir hal alır.

Kaliteli İzeltaş Opak Kombine Pense Fiyatları

Kaliteli İzeltaş Opak Kombine Pense Fiyatları

Çeşitli meslek dallarında ya da evlerde sık kullanılan tamirat aletlerinin başında pense gelir. Pensenin ağız kısmının kaliteli çelik malzemeden olması dayanıklılığını ve tutum gücünü etkiler. Ağız malzemesi özel alaşımlı çelik, alt ve üstünde bulunan bıçak kısmı oldukça kesici olan alet kesme işlemlerinizi kolaylaştırır. Pensenin ağız kısmındaki tırtıklar olması gerektiği şekilde özenle üretilir ve tutma özelliği üstün düzeydedir. Pensenin tutma kulpları elin şekline uygun şekilde yapılır ve kaymama özelliğine sahiptir. Birçok farklı alanda kullanım kolaylığı sağlayan bu ürün ile her türlü sıkma, tutma, kesme işlerinizi kolaylıkla yaparsınız. İzeltaş Opak kombine pense 200 mm yorumları sayesinde müşterilerin fikir ve deneyimlerini öğrenebilir, ürünü tanıyabilirsiniz. İzeltaş Opak kombine pense 200 mm fiyatları ürünün tüm üstün özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir ve hizmetinize sunulur.

Pratik İzeltaş Pense 200 mm Kullananlar

Pratik İzeltaş Pense 200 mm Kullananlar

İzeltaş pense 200 mm ağız kısmı muntazam kapanma yapısına sahiptir, tutulan nesneyi sıkıca kavrar. Ürün evlerde kullanılabileceği gibi profesyonel işlerde de kullanıma uygun özelliklere sahiptir. Sap kısmı kaymayı engelleyici yapıdadır ve işlerinizi yaparken elinizin kayması gibi bir sorunla karşılaşmazsınız. Elinizin yapısına uyumlu sapı ise kullanım rahatlığı sağlar. İzeltaş Opak kombine pense 200 mm kullananlar ürünle ilgili olumlu düşüncelerini yorumlarında sıkça dile getirirler. İzeltaş markasının üretimini yaptığı aletlerin Opak serisinde yer alır. Özel alaşımlı çelik malzemesiyle dayanıklıdır. Kesici ağızları indüksiyonda sertleştir kesme, koparma, bükme gibi tüm işlerinizi yapma kolaylığı sağlar. İzeltaş pense bu noktadaki beklentilerin tümünü karşılar. Elektrik işlerinizi, tüm tadilatlarınızı bu model ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Pensenin tüm özelliklerine Trendyol üzerinden ulaşıp ürüne kolayca sahip olabilirsiniz.