İthaki Yayınları Kemal Tahir Esir Şehir Üçlemesi Kitap Set Esir Şehrin Insanları-esir Şehrin Mahpusu

Ürün Bilgileri

İthaki Yayınları Kemal Tahir Esir Şehir Üçlemesi Kitap Set Esir Şehrin Insanları-esir Şehrin Mahpusu

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • SET İÇERİSİNDEKİ KİTAPLAR
  • 1. ESİR ŞEHRİN İNSANLARI 2. ESİR ŞEHRİN MAHPUSU 3. YOL AYRIMI

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kemal Tahir
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver

İthaki Yayınları Kemal Tahir Esir Şehir Üçlemesi Kitap Seti Trendyol'da!

İthaki Yayınları 146 Kemal Tahir Esir Şehir Üçlemesi kitap seti, okurların tercih edebileceği son derece kaliteli eserlerden oluşur. Ürünler, devam niteliği taşır. Set, birbirlerinin devamı olan kitapları bir araya getirerek fonksiyonel bir kullanım sunar. Tarafınıza ulaştıktan sonra kitapları, sırasına göre okumanız tavsiye edilir. Aksi takdirde olay örgüsünü ve karakterleri kafanızda netleştiremeyebilirsiniz. Akıcı bir anlatıma sahip olan kitaplar, ünlü yazar Kemal Tahir tarafından kaleme alınmıştır. Gerek kitapların üslubu ve akıcılığı gerekse de özenli paketleme, hemen hemen bütün okurların takdirini kazanmayı başarır. Tüm bu özellikleri sayesinde İthaki Yayınları 146 Kemal Tahir Esir Şehir Üçlemesi kitap setini gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

  • Yazar: Kemal Tahir
  • Kitap Sayısı: 3 adet
  • Basım Dili: Türkçe

Kemal Tahir Esir Şehir Üçlemesi Kitap Setinin İçeriği Nedir?

Kemal Tahir Esir Şehir Üçlemesi Kitap Setinin İçeriği Nedir?

İthaki Yayınları 146 Kemal Tahir Esir Şehir Üçlemesi kitap set içerisinde birden fazla eser mevcuttur. Sipariş vermeniz hâlinde tarafınıza tek pakette 3 farklı kitap gönderilir. Usta yazar Kemal Tahir tarafından kaleme alınmış kitapların belli bir okuma sıralaması bulunur. Devam niteliğini taşıyan ürünleri anlayabilmek adına hangi kitabı okumaya başladığınız önem arz eder. Setin ilk kitabı İthaki Yayınları Kemal Tahir Esir Şehrin İnsanları olarak belirtilir. Bu kitap, olayların başlangıç noktasını oluşturur. Diğer iki kitabı doğru şekilde anlayıp yorumlayabilmek için öncelikle bu eseri okumanız gerekir. Üçlemede her olayın bir sonuca bağlanmasını sağlayan son eser ise İthaki Yayınları Kemal Tahir Yol Ayrımı olarak bilinir. Set içerisindeki kitapların her biri, okumayı son derece derin hâle getiren anlatıma sahiptir. Kaliteli set, içeriği sayesinde raflarda yerini alır.

Kemal Tahir Esir Şehir Üçlemesi Kitap Setinin Sıralaması Nasıldır?

Kemal Tahir tarafından yazılmış kitaplar, birbirinden farklı konulara sahip değildir. Yazarın vermek istediği mesajı anlayabilmek ve karakterleri kafanızda bir şemaya oturtabilmek için olay akışına uygun okuma yapmanız gereklidir. İthaki Yayınları 146 Kemal Tahir Esir Şehir Üçlemesi kitap seti, devam niteliği taşıyan özelliklere sahip eserlerden oluştuğu için mutlaka sırasıyla okunmalıdır. Esir Şehrin İnsanları, setin ilk kitabıdır. Bu eseri okuduktan sonra İthaki Yayınları Kemal Tahir Esir Şehrin Mahpusu adlı kitaba geçmelisiniz. Böylece okumanız ve olay akışı tamamen paralel bir biçimde ilerler. Esir Şehrin Mahpusu, başlangıçta anlatılan olayların sona ulaşmadan önce iyice zirveye tırmandığı bir kitaptır. Bu özelliği sayesinde eseri mutlaka okumalısınız. Okuru yaşanan olaylara iyice hâkim kılan bu kitaptan sonra üçlemenin son eseri olan Yol Ayrımı'na gönül rahatlığı içerisinde geçebilirsiniz.

Kemal Tahir Esir Şehir Üçlemesi Kitap Setinin Yorumları Nasıldır?

İthaki Yayınları Kemal Tahir Esir Şehir Üçlemesi kitap seti, genel olarak güzel yorumlara sahiptir. Kullanıcılar, özellikle ürünlerin özenle paketlenmiş olmasını över ve birbirlerine tavsiye eder. Sipariş verdikten sonra sorunsuz bir şekilde elinize ulaşan bu üçleme seti hemen okumaya başlayabilirsiniz. Anlatım bakımından yormaması ve sağlam bir kurgunun bulunması gibi özellikler, setin hemen hemen her kullanıcı tarafından beğenilmesini sağlar. Sade bir üslupla başarılı biçimde kurgulanan İthaki Yayınları 146 Kemal Tahir Esir Şehir Üçlemesi kitap seti, neredeyse bütün okurlarından yüksek puan almayı başarır. Gerçek kullanıcılar tarafından yapılan memnuniyet ağırlıklı yorumlar sayesinde ürünü gönül rahatlığı içerisinde sipariş verebilirsiniz. Tüm kullanıcı görüşlerini detaylı bir şekilde inceleyebilmek için İthaki Yayınları 146 Kemal Tahir Esir Şehir Üçlemesi kitap set yorum ve puanlarına göz atabilmeniz de mümkündür. Yorum ve puanlarını inceledikten sonra seti Türkiye'nin lider çevrim içi alışveriş platformlarından biri olan Trendyol üzerinden sadece birkaç tıkla satın alabilirsiniz.