it's a 10 Miracle Hair Mask 240 ml

1.989 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

it's a 10 Miracle Hair Mask 240 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermolisa Kozmetik Satıcı Ünvanı: DERMOLİSA KOZMETİK SAĞLIK PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293051215700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930512157
    Bu ürün Dermolisa Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • It's a 10 Miracle Hair Mask 240ml, yumuşaklığı ve pürüzsüzlüğü artırmak için yapılmış, kullanımı kolay, yumuşatıcı bir bakımdır. Günümüzün boyalı, ısıl işlem görmüş ve başka şekilde işlem görmüş saçlarının taleplerine cevap vermek için geliştirilmiştir. Günlük saç kremi olarak kullanılacak kadar esnek ve ayrıca periyodik bir derin bakım tedavisi olarak kullanılacak kadar yoğun olan It's a 10 Miracle Saç Maskesi kuru, hasar görmüş veya aşırı işlem görmüş saçlar için benzersiz sonuçlar sunar. Önemli bileşenler: · Yulaf Çekirdeği Ekstresi: Saçı ipeksi pürüzsüz ve yumuşak hale getiren antioksidanlar, emülgatörler, nemlendiriciler, güçlendiriciler ve yeniden yapılandırma yetenekleri içerir. · Kayısı Çekirdeği Yağı: A vitamini, E Vitamini içerir, kuru saç ve saç derisini nemlendirir, çözdürür ve nem kaybını önler. · Tatlı Badem Yağı: Saçlara derinlemesine bakım sağlar. · Keten tohumu özü: Saç derisini yatıştırır ve saçı ipeksi, yumuşak ve dolgun bir şekilde bırakır. Mucize Saç Maskesini ne zaman kullanırım? Saçınızın biraz TLC'ye ihtiyacı olduğunda Mucize Saç Maskesini kullanın! Daha yumuşak ve yönetilebilir saçlar için periyodik derin bakım (haftada bir idealdir) için harikadır. Mucize Saç Maskesini nasıl kullanırım? Uçlara odaklanarak ıslak, temiz saçlarda kullanın. 2-3 dakika beklettikten sonra ılık suyla, ardından tekrar soğuk suyla durulayın. Yoğun bakım için saça uygulayın ve plastik ve / veya ılık, nemli bir havluyla 5 ila 15 dakika sarın. Ilık ve ardından soğuk suyla iyice durulayın. Bu saç maskesi boyalı saçlar için güvenli midir? Evet! Mucize Saç Maskesi saç rengini korur ve canlılığı artırır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Parlaklık Verici
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver