İstocToptan Ps4 Dualshock Silikon Joystick Kol Kılıf 1 Adet, Analog Koruyucu Hediyeli

139,50 TL

Ürün Bilgileri

İstocToptan Ps4 Dualshock Silikon Joystick Kol Kılıf 1 Adet, Analog Koruyucu Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İstocToptan Satıcı Ünvanı: GÖKÇE CİNDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5960511856
    Bu ürün İstocToptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ps4 Dualshock Silikon Joystick Kol Kılıf 1 Adet, Analog Koruyucu Hediyeli

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Uyumlu Cihaz Playstation 4
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

İstocToptan Ps4 Dualshock Silikon Joystick Kol Kılıf 1 Adet, Analog Koruyucu Hediyeli

İstoç Toptan PS4 dualshock 1 adet silikon joystick kol kılıfı modern ve estetik tasarımı orijinal yapısı ile ön plana çıkar. El ergonomisi için özel olarak dizayn edilmiş olup tuşlara kolay ve pratik şekilde basmanıza yardım eder. Çeşitli testlerden geçirilen bu ürün içerisinde sağlığa zararlı herhangi bir madde barındırmaz.

 
  • Orijinal yapı
  • Estetik tasarım
  • Pratik

İstoç Toptan PS4 Dualshock Silikon Joystick Kol Kılıf Özellikleri

İstoç Toptan PS4 Dualshock Silikon Joystick Kol Kılıf Özellikleri

İstoç Toptan pS4 dualshock analog koruyucu hediyeli silikon joystick kol kılıfı teknolojik tasarımı ve ergonomi kullanımı ile dikkat çeken yeni nesil koruyucu ürünler arasında yer alır. İdeal ve hafif yapı özellikleri ile yanınızda taşıyarak istediğiniz an rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sağlam ve kaliteli yapı özellikleri ile uzun ömürlü kullanım deneyimi sunan bu ürün eğlencenizi hiçbir zaman kesintiye uğratmaz. Uzun süreli kullanım için ideal olan oldukça kaliteli ve kullanışlı bir malzemedir. Boş zamanlarınızı eğlenceli hale getiren oyunları oldukça rahat bir şekilde oynamanıza imkan tanıyan teknoloji harikası bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Boş zamanlarınızı eskisinden daha eğlenceli hale getirebilen bilgisayar üzerinden oynamak istediğiniz oyunlardan aldığınız keyfi üst seviyeye çıkaran rahat tutuş imkanı sunan bir üründür. Kendiniz için güzellik yapmayı düşündüğünüz zamanlarda tercih edebileceğiniz orijinal, özel tasarım ürünlerin başında gelir. Kişisel bilgisayarlarla oynamak için kurulumunu zahmetsiz ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilir, keyifli ve rahat bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

İstoç Toptan PS4 Dualshock Silikon Joystick Kol Kılıf Kullanımı

İstoç Toptan PS4 Dualshock Silikon Joystick Kol Kılıf Kullanımı

İstoç Toptan PS4 dualshock 1 adet silikon joystick kol kılıfı istediğiniz pek çok oyunu kesintisiz ve rahat şekilde oyun keyfi sunar. Teknolojinin son harikalarından olup oyun keyfini pekiştiren diğer oyunları bluetooth ile bilgisayarlarınıza bağlanarak keyifli ve rahat şekilde oynayabilirsiniz. Son dönemlerde oyun dünyasında sıklıkla tercih edilen heyecan verici oyunları eğlenceli hale getiren bu ürün ergonomik, rahat kullanım imkanı sunar. Cihazınızın kullanım ömrünü artıran sağlam, dayanıklı yapı özellikleri ile uzun ömürlü kullanım deneyimi sunan orijinal ve yüksek kaliteli malzemelerin başında gelir. Pek çok özelliğe sahip olan kol, oldukça kullanışlı ve işlevselliği yüksek bir üründür. Oyun meraklılarının vazgeçilmezi haline gelen zamanınızı eğlenceli ve keyifli hale getirebilen bu ürün her el boyutuna uygun dizayn edilmiştir. İstoç Toptan PS4 dualshock 1 adet silikon joystick kol kılıfı yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

İstoç Toptan PS4 Dualshock Silikon Joystick Kol Kılıf Fiyatı

İstoç Toptan PS4 Dualshock Silikon Joystick Kol Kılıf Fiyatı

Endüstriyel tasarım alanında birçok gelişmeyi bünyesinde barındırdığı için teknolojik özellikleri üstün bir üründür. Gün içinde biriken stresinizi atmak için ideal olup arkadaşlarınızla istediğiniz zaman keyifli ve kaliteli anlar geçirmenize yardım eder. İnternete bağlanıp çevrimiçi pek çok oyunu kolayca oyun oynanmasına olanak sağlayan bu ürün tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilen özel üretim üründür. Canlı renkleri özel, şık tasarımı ve kullanışlılığı ile ön plana çıkan ihtiyaç ve tarzınıza hitap edebilen yeni nesil bir oyun aracıdır. Oyunseverlerin boş zamanlarını keyifli ve kaliteli şekilde geçirebilecekleri, oyunları kontrol, yön ve menü gibi butonları ile rahatlıkla oynamalarına olanak sağlayan bu ürünü cazip fiyat seçenekleri ile satın alabilirsiniz. Kayıt ve eşleşme gibi işlemleri kolayca gerçekleştirmenize yardım eden, erişim gücü yüksek bir üründür. İstoç Toptan PS4 dualshock 1 adet silikon joystick kol kılıfı fiyat bilgisi için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.