7
Plak kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

İstanbul Plak Hoşgör Sen

Ürünün Diğer Satıcıları (8)
9.2
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İstanbul Plak Hoşgör Sen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Plakmarketi Satıcı Ünvanı: PALERMO KÜLTÜR ÜRÜNLERİ DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0720005072900013 Vergi Kimlik Numarası: 7200050729
    Bu ürün Plakmarketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hoşgör Sen - Ajda Pekkan

Ürün Özellikleri

  • Format 33 Devir
  • Müzik Türleri Alternatif Müzik
  • Sanatçı AJDA PEKKAN
Geri Bildirim Ver

Ajda Pekkan - Hoş Gör Sen (Plak) | Osso

70’li yıllardan bu yana süperstar lakabıyla anılan Ajda Pekkan, Türk pop müziğinin öne çıkan isimlerinden biridir. Kendisi yıllar boyu eskimeyen şarkıları ile gündeme adeta damga vurmuş bir müzisyendir. Eski yıllardan günümüze kadar şarkıları hiç değer kaybetmeden gün geçtikçe yoğun ilgi ile karşılanır. Nostalji meraklılarının vazgeçilmezi olan bu müzisyenin birbirinden güzel parçasının bulunduğu plakları hala raflarda yerini alır. Ajda Pekkan Hoşgör Sen parçası sanatçının unutulmayacak parçalarından birisidir. Şarkı 1975’te çıkarıldıktan sonra her daim popülerliğini korur. Süperstar günümüzde hala yoğun ilgi ile dinlenen Hoşgör sen şarkısı ile içerisindeki pozitifliği yansıtır, sesiyle dinleyicilerini adeta büyüler. Hoşgör Sen şarkısı ile insanları iyiliğe ve güzelliğe davet eder.

  • Kapalı ve kapaklı ambalaj
  • Çiziklere karşı koruma
  • Orijinal ürün kalitesi, uygun fiyat

Evrensel Mesajları ile Ajda Pekkan - Hoşgör Sen Plak

Evrensel Mesajları ile Osso Hoşgör Sen

Ajda Pekkan, Hoşgör Sen şarkısı ile insanlara adeta pozitiflik dağıtabilmeyi başarır. Evrensel sanatçılığın ilkesi haline gelen mesajlı sözleriyle şarkıyı dinlerken dahi kişinin içine bir mutluluk hissi verir. Plak ile adeta şarkıyı canlı dinler gibi büyük bir keyif alabilirsiniz. Yaptıkları minik cızırtılar ise onlara apayrı bir hava katar. Eski şarkıları plaklar ile dinleyebilmek büyük bir ayrıcalıktır. Nostaljiseverler eski şarkıları en çok plaklardan dinlemeyi tercih ederler çünkü şarkıların zevkini başka bir şey veremez. Ajda Pekkan Hoşgör Sen plak ile de bu güzel şarkının tadını çıkarabilirsiniz. Plak dinletisi ile hayatınıza yepyeni soluklar getirebilir, bu hazzın ve şarkının tadına sonuna kadar varabilirsiniz. Arşivinizde Ajda Pekkan'ın olması gerektiğini düşünüyorsanız Hoşgör Sen parçası sizin için iyi bir seçim olabilir.

Eşsiz Müzik Dinletisi İçin Osso Plak

Eşsiz Müzik Dinletisi İçin Osso Plak

Osso, plak konusunda iyi ve kaliteli olan markalardan biridir. Eşsiz şarkıları daha eşsiz hale getirmek için nostalji meraklısı müşterilerine yardımcı olur. Plaklarından çıkan sesler ile büyüleyici bir müzik zevkini müşterilerine sunar. Hem plak zevkini hem de şarkının hazzını sonuna kadar hissetmenize ve yaşamanıza yardımcı olur. Ajda Hoşgör Sen plak ile çok güzel sözlere sahip olan hoşgör sen şarkısını adeta yaşayarak dinleme imkanına sahip olursunuz. Eski şarkıları internetten ya da plaktan dinlemek arasında çok büyük farklar vardır. Plaktan dinlemenin hazzını diğer yöntemler vermeyebilir. Plaklarda müziklerin sesleri daha orijinal ve daha kaliteli çıkar. Kendinizi o zamanda hissetmeniz konusunda size yardımcı olur. Ajda Pekkan’ın bu güzel şarkısı Osso plak ile mükemmel uyumu yakalar. Osso plak, tamamiyle orijinal bir üründür. Kaliteli müzik dinletisi için tercih edebilirsiniz.

Ajda Pekkan Hoşgör Sen Plak Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Ajda Pekkan Hoşgör Sen Plak Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Ajda Pekkan Hoş Gör Sen plak son derece kaliteli biçimde tasarlanan bir üründür. Bu ürün kalite kontrolünden geçmiştir ve %100 orijinaldir. Dinleyenlerde mükemmel bir haz bırakma etkisine sahip olan bu plak ile güzel zamanlarınıza ekstra hazlar katabilirsiniz. Bu sayede müzik zevkini had safhada yaşayabilir ve hazzın tadını sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Ürün üzerinde kaplaması, koruyucusu ile gelir ve kapağı bulunur. Tamamen sıfır plaklar müşterilere sunulur. Henüz kapağındaki jelatinleri dahi mevcuttur. Hiçbir şekilde çizilme olmadan hazırlanır. Takılmadan dinleme zevkini müşterilerine sunar. Plaklar, eski kültürü yansıtan önemli öğelerdendir. İleriki zamanda da antika sayılabilecek değerdendir. Bu plaklar özenle paketlenip müşterilere teslim edilir. Ajda Pekkan Hoş Gör Sen plak fiyat olarak da muadillerine göre oldukça uygundur. Ajda Pekkan Hoş Gör Sen plak yorumlarını da dikkate alarak ürünü satın alabilirsiniz.