Issey Miyake L Eau D Issey Pour Homme Edt 75 ml Erkek Parfüm

2.528 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.460 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.463,20 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.771,10 TL
Kargo Bedava
3.079 TL

Ürün Bilgileri

Issey Miyake L Eau D Issey Pour Homme Edt 75 ml Erkek Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Kozmetik Satıcı Ünvanı: MAVİ KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613067185100019 Vergi Kimlik Numarası: 6130671851
    Bu ürün Mavi Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Issey Miyake Men, her zaman hatırlanan ve asla unutulmayacak imzasıyla, hayata bakış açınızı değiştirecek ve kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Maskülen imzalı koku olan Issey Miyake, dinamik, enerjik ve ferahlatıcı kokusu sayesinde kendinizi gün boyunca mükemmel hissetmenizi sağlayacak. Issey Miyake, sandal ağacının verdiği tazelik ve odunsu baharatların uyumu ile kusursuz bir kombinasyon ortaya çıkarıyor. İçerisinde bulunan adaçayı, safran, kişniş ve mandalina özleri ile kendinizi gün boyu ferah hissedeceksiniz. Modern erkeğin kendine güvenen kokusu Issey Miyake Men ile gün sonuna kadar enerjiniz hiç bitmeyecek.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 75 ml
  • Koku Türü Fresh
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

ISSEY MIYAKE L’Eau D’Issey Pour Homme EDT 75 ml Erkek Parfüm

Koku, karmaşık duyulardan biridir. Birçok anı, mekan ve his koku ile eşleştirilerek bellekte yer alır. Kullandığınız parfüm, çevrenizdekiler üzerinde de sizin kadar etki bırakır. Bu yüzden sizi tanımladığını düşündüğünüz etkili bir koku kullanmanız oldukça önemlidir. ISSEY MIYAKE markasının sunduğu L’Eau D’Issey Pour Homme parfüm sahip olduğu eşsiz notalar ile ayırt edilir bir etki uyandırır. Baharat ve ağaçtan gelen tonların gücünü su ile dengeler. Denge ve gücün müthiş uyumu olarak tanımlanabilecek ISSEY MIYAKE L’Eau D’Issey Pour Homme teninizle mükemmel bir uyum yakalayarak ardınızda bıraktığınız bir imzadır. Alışılmadık notaları bir araya getiren L’Eau D’Issey asalet, özgürlük, dinamizm ve enerji gibi içinizdeki farklı özellikleri ön plana çıkarır.

  • 4 saate kadar etkili kalıcılık
  • Güçlü ve dengeli notalar
  • Farklı notaların mükemmel uyumu

Etkileyici ISSEY MIYAKE L’Eau D’Issey 75 ml 3423470311358

Etkileyici ISSEY MIYAKE L’Eau D’Issey 75 ml 3423470311358

Seçtiğiniz parfümü uzun yıllar boyunca kullanmak, kokunuz ve siz arasında etkileyici bir bütünlük oluşturur. Birçok nokta unutulsa bile sizinle özdeşleşmiş bir koku unutulmaz. Bu yüzden parfüm seçerken beğendiğiniz notalardan oluşmasının yanı sıra her ortama uygun bir tonda olması büyük önem taşır. ISSEY MIYAKE L’Eau D’Issey Pour Homme 75 ml, iş esnasında kullanıldığında akuatik notalarla karizmatik ve dinamik bir etki oluştururken özel günlerde içerisindeki odunsu özlerle maskülen kimliğinizi ön plana çıkarır. Tepe notalarla yapılan başlangıcın ardından, orta notalardaki baharat tonları ile hareketlenen koku, gün içerisinde katıldığınız davetlerde ve etkinliklerde benzersiz bir etki sunar. Ünlü burun Jacques Cavallier tarafından özenle tasarlanan ISSEY MIYAKE L’Eau D’Issey Pour Homme EDT 75 ml erkek parfüm sınırların dışında özgürce dolaşmayı seven erkekler içindir.

Benzersiz Notalarıyla ISSEY MIYAKE L’Eau D’Issey EDT 75 ml

Benzersiz Notalarıyla ISSEY MIYAKE L’Eau D’Issey EDT 75 ml

Koku, özel ve etkileyici hissetmenin araçlarından biridir. Başka kişilerde kendi kokunuza rastlamak bu özel hissi yaşamanıza engel olur. Sıra dışı ve nadir özlerin buluştuğu ISSEY MIYAKE L’Eau D’Issey Pour Homme EDT 75 ml erkek parfüm kullananlar benzersiz derinliği ile ön plana çıkar. Üst notalarında bergamot, limon, tarhun, mandalina, adaçayı ve colone kokuları ile renkli bir açılış yapan parfüm, 1-2 saat sonra orta notaları hissettirir. Belirgin mine, nilüfer, Hindistan cevizi, safran, sardunya, muhabbet çiçeği, tarçın ve lotus çiçeği tonları ortaya çıkar. Bu notalarla hareketlenerek farklı bir kimlik kazanırken son dokunuşu sandal, sedir ağacı, amber ve miskten gelen heyecan verici maskülen özler yapar. ISSEY MIYAKE L’Eau D’Issey Pour Homme EDT 75 ml erkek parfüm yorum yapanlar bu özlerin etkileyici kompozisyonundan ve kalıcılığından memnuniyet duyar.

Bütçe Dostu ISSEY MIYAKE L’Eau D’Issey EDT 75 ml Fiyatı

Bütçe Dostu ISSEY MIYAKE L’Eau D’Issey EDT 75 ml Fiyatı

Bir orkestra gibi farklı notaların ahenkle bir araya gelmesiyle renkli bir etkileyicilik sunan 3423470311358 kodlu parfüm, içeriğindeki çeşitli özler ile her yaştan stil sahibi erkeğin dört mevsim kullanabilmesine uygun karakterdeki tonlardan oluşur. Tüm cilt tiplerine uyum sağlayan yapısı, uzun süren etkisi ve zaman geçtikçe farklı kimliklerin belirginleştiği dinamik ve akuatik bir etki sunar. ISSEY MIYAKE L’Eau D’Issey Pour Homme EDT 75 ml erkek parfüm fiyat ve sunduğu nadir özlerin benzersiz kombinasyonu değerlendirildiğinde etkileyiciliğini artırır. Uzun süren kalıcılığı ile ürün kullanım süresi olabildiğince uzar. Ayrıca parfümün ayırt edilebilirliğini ve kalıcılığını artırmak için nötr bir deodorant kullanarak koku karışımını önlerken vücudun ısı yayan noktalarında kullanarak etkileyiciliğini artırabilirsiniz. Siz de Trendyol’dan kolaylıkla ISSEY MIYAKE L’Eau D’Issey Pour Homme EDT 75 ml erkek parfüm satın alabilirsiniz.