Issey Miyake A Drop D'ıssey Edp 50 ml Kadın Parfüm 3423222010294

2.500 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.169 TL

Ürün Bilgileri

Issey Miyake A Drop D'ıssey Edp 50 ml Kadın Parfüm 3423222010294

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PARİSCHERİ Satıcı Ünvanı: FİLİZ YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3411775819600001 Vergi Kimlik Numarası: 8070131425
    Bu ürün PARİSCHERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Issey Miyake A Drop D'Issey EDP 90 ml Kadın Parfüm Doğanın Güzelliğini Büyüten Bir Damla Issey Miyake' nin kadınlar için eau de parfumu olan A Drop d'Issey, dünyayı yeni bir şekilde görmeye, doğada saklı güzelliği ve şiiri keşfetmeye bir davettir. Badem sütü akoru ile misk notasının merceğinden algılanan çiçeksi, güneş leylak imzasına sahip bir parfüm. Doğa Sizi Şaşırttığında Gizemli, şaşırtıcı doğa, çıplak gözle görülmeyen hazineleri gizler. A Drop d'Issey parfümü sizi doğanın güzelliğine taze bir bakış atmaya davet ediyor ve bir damlanın sadece bir damla değil, görünmeyene açılan bir kapı olduğu gizli bir şiirsel evreni ortaya çıkarıyor. Bir ayna ya da büyüteç gibi, hayal gücümüzü, görüşümüzün ötesindeki dünyaya hayret etmek için harekete geçirir. Saklambaç oynayan bir leylak çiçeğine tutunan damla, kalbinde yuvalanmış bir kelebeği ortaya çıkarır ve doğanın beklenmedik güzelliğini büyütür. Misk İmzasıyla Aydınlanan Solar Leylak YENİ Issey Mıyake Drop d'Issey eau de parfum, çevre üzerindeki etkisini en aza indirmek için özenle seçilmiş malzemeler kullanılarak 2021 'de Fransa'da üretilmiştir. Üst nota saf, berrak, şam gülü ile zarif bir şekilde çiçeklidir. Orta notalar, badem sütü uyumu ve etik kaynaklı portakal çiçeği çiçeği ipuçlarıyla güneş leylakının saran kokusunu büyütür. Alt notalar, kokuyu, geri dönüştürülmüş sedir ağacı atlası ve vanilyanın misk uyumuyla tamamlar. Sadece bir damla Şişenin içinden bakarak büyütecin büyütücü ve bozan optik etkisini deneyimleyin, mükemmel bir yuvarlak şeklin sadeliğini camın şeffaflığı ile birleştirir, ( %5 geri dönüştürülen. ) Şişenin içinden bakarak, optik bir illüzyon olarak algılarınızı bozan bir büyüteç etkisini deneyimleyin. Damla şeklindeki şişe düz olarak yerleştirilmek üzere tasarlanmıştır. Arkadaki 'damla içinde damla' tutuşu kolaylaştırır. Kutunun üzerinde parıldayan bir ayna merceği bir 'balık gözü' çarpıklığı yaratarak bizi farklı görmeye ve zihnimizi yeni bakış açılarına açmaya davet ediyor. Paketlemede kullanılan kağıt, iyi yönetilen ormanlardan ve diğer kontrollü kaynaklardan elde edilen malzemeler kullanılarak yapılır. Üst Nota: Badem Sütü Akordu Kalp Nota:Solar Lila Accord Alt Nota: Misk Notası Ingredients : Alcohol, Parfum (Fragrance), Dipropylene Glycol, Aqua (Water), Hydroxycitronellal, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Bht, Linalool, Limonene, Cinnamal, Eugenol. * Lütfen içerik listelerinin zaman zaman değişebileceğini veya değişebileceğini unutmayın. En güncel içerik listesi için lütfen aldığınız ürün paketindeki içerik listesine bakın.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Fresh
Geri Bildirim Ver