isos enerji SMART 15 HP 11,4 KW SOLAR POMPA SÜRÜCÜSÜ(FREKANS İNVERTERİ)

18.760 TL

Ürün Bilgileri

isos enerji SMART 15 HP 11,4 KW SOLAR POMPA SÜRÜCÜSÜ(FREKANS İNVERTERİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Solar Enerji Pazarı Satıcı Ünvanı: İSOS ENERJİ MÜHENDİSLİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0481061395200010 Vergi Kimlik Numarası: 4810613952
    Bu ürün Solar Enerji Pazarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SMART 15 HP(11,4 kw) GÜNEŞ ENERJİLİ TARIMSAL SULAMA SOLAR POMPA SÜRÜCÜ İNVERTERİ Önerilen Panel Sayısı:60x280 Watt Motor Gücü:15 Hp(11,4 Kw) ***Pompanız için herhangi bir işlem yaptırmanıza gerek yoktur. Kuyunuzdaki mevcut 380 volt pompayı kullanabilirsiniz. SOLAR POMPA SÜRÜRÜCÜLERİ HAKKINDA : Güneş Enerjili Sulama sistemlerinde kullanılan Solar pompa sürücüsü, (Solar Pump Drive) Güneş Panellerinin ürettiği Dc akımı, Ac Alternatif Akıma çeviren, belirli parametreler ile frekans ayarlaması yapan ve bu enerjiyi pompalara ileterek, pompaların çalışmasını sağlayan inverterler dir. İsos Enerji Güneş Enerjili tarımsal Sulama Sistemlerimiz Sayesinde güneşin doğuşundan güneşin batışına kadar pompalarınızı çalıştırabileceksiniz. İster elektrik olmayan yerlerde kullanıp jeneratör, mazot derdinden kurtulun , isterseniz elektriğin olduğu yerde kullanıp yüksek elektrik faturasından kurtulun. İsos enerji güneş enerjili tarımsal sulama sistemleri sayesinde tarlanızı sulayın veriminizi artırın. TÜRKİYE’NİN HER YERİNE ÜCRETSİZ KARGO ÜRÜNLER AYNI GÜN İÇERİSİNDE KARGOYA VERİLMEKTEDİR. ÜRÜNLER HAKKINDA SATILAN ÜRÜNLERİN TAMAMI SIFIR, AÇILMAMIŞ AMBALAJINDA, YENİ VE ÜRÜNLERDİR. TÜM ÜRÜNLER MARKALARIN TÜRKİYE YETKİLİ DİSTRİBÜTÖRLERİNDEN VE YETKİLİ İTHALATÇI FİRMALARINDAN TEMİN EDİLMEKTEDİR. İSOS ENERJİ ve MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. ‘ DEN ALMIŞ OLDUĞUNUZ BÜTÜN ÜRÜNLER FATURALIDIR. FATURASIZ ÜRÜN SATIŞIMIZ YOKTUR. KESİLEN FATURALAR GARANTİ BELGESİ OLARAK GEÇMEKTEDİR. HIZLI SERVİS VE GERİ DÖNÜŞ SİTE ÜZERİNDEN MESAJ ATARAK ULAŞABİLİRSİNİZ MESAJLARINIZ 5 DAKİKA İÇİNDE CEVAPLANIR. TÜM İHTİYAÇLARINIZA GÖRE GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMİ TASARLANMAKTADIR. KULLANMAK İSTEDİĞİNİZ TÜM ELEKTRİKLİ CİHAZLARI VE ÇALIŞMA SÜRELERİNİ BİZE İLETİN SİZE ÖZEL SOLAR SİSTEM TASARLAYALIM. İSOS ENERJİ LTD.ŞTİ Profesyonel Hizmet ve Ürün Kalitesiyle Yenilenebilir Enerji alanında izmirde hizmet vermektedir. İsos enerji olarak Off Grid(Akülü) ve On grid(şebeke bağlantılı) projelere hizmet vermekteyiz. İsos Enerji sektörde kendini kanıtlamış bir çok markanın ürünlerini müşterilerine sunmaktadır. İsos Enerji Olarak ürün yelpazemizde Güneş Paneli, Solar Şarj Regülatörü, İnverter, Akıllı İnverter, Solar Jel Akü, Lityum Akü, Solar Kablo, Konnektör, Güneş Paneli Bağlantı Ekipmanları, Solar Sokak Aydınlatma, On Grid Şebeke bağlantılı İnverter vb. Güneş Enerjisi alanında ihtiyacınız olabilecek tüm malzemeler bulunmaktadır. Elektriğin Olmadığı
  • Çiftlik Evi, Hobi Bahçesi, Karavan, Tekne, Kampta İsos enerji ile elektriksiz Kalmayın. Bireysel konutunuzda ve fabrikanızda yüksek elektrik faturaları ödüyorsanız hemen isos enerji ile iletişime geçin faturanızı güneş ödesin. İSOS ENERJİ MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ürün Özellikleri

  • Tip Şebeke Bağlantılı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Faz Tipi Trifaze
  • MPPT Giriş Sayısı 1
  • İnverter Volt 48
  • İnverter Güç (Watt) 5000 ve üzeri
Geri Bildirim Ver