Isonem Ms82 Nem Ve Rutubet Boyası+fırça Hediyesiyle

730 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Isonem Ms82 Nem Ve Rutubet Boyası+fırça Hediyesiyle

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KURŞUNOĞLU 2M-Pb Satıcı Ünvanı: KURŞUNOĞLU YAPI MALZEMELERİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0594086777400018 Vergi Kimlik Numarası: 5940867774
    Bu ürün KURŞUNOĞLU 2M-Pb tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ISONEM MS 82 uygulandığı duvarın bünyesine işleyerek içerideki nemi özel kimyasalları sayesinde kurutur. ISONEM MS 82 Binaların iç ve dış duvarlarında doğa koşullarından oluşan nem ve rutubet sorunlarının giderilmesi için kullanılır. Her türlü nemli ya da kuru duvarlara, boyalı ve boyasız yüzeylere uygulanabilir. Her türlü yüzeye yapışma mukavemeti son derece güçlüdür, kabarma yapmaz, kimyasallara karşı dayanımı oldukça iyidir. UV ve yağmurdan, sudan, tuzdan etkilenmez. İç ve dış duvarlarda, binalarının subasmanlarında, bodrumlarda, garaj ya da kilerlerde, kuzeye bakan iç duvarlarda ve bir çok nem ve rutubet görülen mahal alanlarında kullanılır. Boya ya da duvar nemli bile olsa yüzeye çok sıkı tutunur. Tuzlu sudan ve tuz kusmalarından etkilenmez. Bu özelliğinden dolayı binaların subasmanlarındaki boya kabarması problemini çözmek için de kullanılır. İSONEM MS 82 nem boyasının uygulama yapılan yüzeye hiç bir yan etkisi yoktur

Ürün Özellikleri

  • Tip Fırça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Isonem Fırça Hediyeli Nem Ve Rutubet Boyası Çeşitleri Trendyol'da!

Isonem MS82 beyaz nem rutubet boyası ve fırça, birinci sınıf ham madde kullanılarak üretilir. Ürün boya ve fırçadan oluşan ikili bir set hâlinde gönderilir. Beyazın hoş bir tonunu yansıtan boya iç ve dış mekânlarda kullanıma uygundur. Boya miktarı 1 kg kadardır. Bu miktar olabildiğince geniş bir alanı kısa sürede boyamanıza olanak tanır. Ayrıca boya ile birlikte işlemi gerçekleştirmek için ihtiyaç duyacağınız orta boy bir fırça da gönderilir. Bu fırça ile ekstra bir harcama yapmadan pratik bir biçimde boyama yapmanız mümkündür. Ürün özellikle nem ve rutubet etkisini ortadan kaldırmak için imal edilir.

  • Boya Miktarı: 1 kg
  • Boya Rengi: Beyaz
  • Set İçeriği: Boya ve Uygulama Fırçası

Isonem MS82 Nem Rutubet Boyası ve Fırçanın Özellikleri Nedir?

Isonem MS82 Nem Rutubet Boyası ve Fırçanın Özellikleri Nedir?

Isonem MS82 beyaz nem rutubet boyası ortam koşullarına ve yağış faktörüne bağlı olarak ortaya çıkan etkileri yok eder. Ürün boya kabarmaları başta olmak üzere nemden ötürü görülen zemin problemlerinin giderilmesinde kullanılır. Isonem MS82 nem rutubet boyası ve fırça hem iç hem de dış mekânlarda kullanıma uygundur. Ayrıca ürünün uygulanacağı zeminin kuru veya ham olmasına gerek yoktur. Söz konusu boya nemli ve boyalı zeminlere de başarıyla tutunur. Uygulanması da son derece kolay olan ürün ek bir uzmanlık gerektirmez. Klasik boyalar gibi zemine sürülerek nem ve rutubet etkisini ortadan kaldırır. Isonem MS82 beyaz nem rutubet boyası ve fırça kullanıldığı zemine herhangi bir zarar vermez. Yalnızca uygulama sonrasında kapalı ortamların bir müddet havalandırılması tavsiye edilir.

Isonem MS82 Rutubet Boyası ve Fırça Seti Nerelerde Kullanılır?

Isonem MS82 beyaz nem rutubet boyası ve fırçanın kullanım alanı son derece geniştir. Ürün nemli alanlarda dış cephe boyası olarak kullanıma uygundur. Aynı şekilde binaların nemli alanları olarak bilinen bodrum, zemin kat gibi bölgelerin boyanmasında da rahatlıkla kullanılabilir. Isonem MS82 beyaz nem rutubet boyası ve fırça kilerler için de uygundur. Nem ve rutubetten besinleri korumak için dizayn edilen kilerlerde sağlıklı bir saklama işlemi gerçekleştirmenizi sağlar. Ürünün yapısında bulunan kimyasallar uygulandığı ortamdaki nem ve rutubeti ortadan kaldırır. Bu anlamda boyayı garaj gibi metal eşyaların yoğun olarak saklandığı alanlarda da kullanmak mümkündür. Böylece ilgili bölgedeki oksitlenmenin önüne geçilmiş olur. Boya beyaz rengiyle uygulandığı ortama temiz, aydınlık ve bakımlı bir hava katar.

Isonem MS82 Beyaz Rutubet Boyası ve Fırça Seti Kaliteli midir?

Isonem MS82 beyaz nem rutubet boyası ve fırça son derece kalitelidir. Özellikle boya, kalitesini zemine başarılı bir biçimde yapışmasına borçludur. Bu güçlü yapışma mukavemeti boyanın nemli yüzeylerde dahi kolay uygulanmasına olanak sağlar. Ayrıca uygulama sonrasında kullanıldığı ortamı rutubete karşı koruma konusunda da son derece iyidir. Isonem MS82 rutubet boyası kabarma yapmaz. Ürünün kimyasallara karşı dayanıklılığı üst seviyededir. Söz konusu boya, yağıştan, UV ışınlarından ve tuzdan etkilenmez. Böylece yıllarca temiz ve kuru alanlara kavuşmanızı sağlar. Boya iç ortamlarda kullanıldığında temizlik maddelerine karşı direnç gösterir. Çeşitli deterjanlarla temas ettiğinde yüzeyin bozulmasına engel olur. Dış ortamlarda ise güneş ışıklarından ve yağmurdan kolay kolay etkilenmez. Tuza karşı dayanıklı olduğu için iskele, baraka gibi deniz kenarında bulunan noktalar boyanabilir. Siz de yaşam alanlarınızı nem ve rutubetten uzak tutmak için bu ürünü Trendyol'dan sipariş edebilirsiniz. Dilerseniz satın almadan önce Isonem MS82 beyaz nem rutubet boyası ve fırça yorumlarına da göz atabilirsiniz.