Isonem Ms Polymer Su Yalıtımı Gri 5 kg

1.240 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.023,65 TL

Ürün Bilgileri

Isonem Ms Polymer Su Yalıtımı Gri 5 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NALBURCUM Satıcı Ünvanı: ONURLU YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT TURİZM TARIM GIDA NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0644005227600017 Vergi Kimlik Numarası: 6440052276
    Bu ürün NALBURCUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ISONEM MS POLYMER en son teknolojide üretilen, saf halde mükemmel özelliklere sahip bir polimerdir. Kullanıma hazır, UV dirençli, parlak, elastik bir yapıdadır. Teraslarda, çatılarda, balkon ve ıslak hacimlerde , beton, şap, sıva, ahşap, metal yüzeylerde, sprey poliüretan ısı yalıtımı uygulanmış yüzeylerde, dış cephelerde yalıtım malzemesi olarak kullanılır. Hafif yaya trafiğine açıktır. İşçiliği kolay ve süratlidir. TEKNİK ÖZELLİKLER · İçerik : Su bazlı, akrilik emülsiyon esaslı, tek komponent · Yoğunluk (25°C, g/mL) : 1,0 ± 0,10 · pH (25°C) : 7.0 – 9.0 · Viskozite (25°C, mPa.s) : 13000 - 15000 · Katı Madde Oranı (Ağırlıkça %) : 46 ± 2 KULLANIM ALANLARI · Teras, çatı ve balkonların yalıtımında, · Dış cephelerde, · Çatılarda, ahşaplarda, · Eskiden yapılmış sürme esaslı bitümlü sorunlu yalıtımların üzerinde, · Asfalt ve beton zeminlerde. UYGULAMA ŞEKLİ Yüzey hazırlığı : Zemin sağlam, temiz ve yüklere karşı dayanıklı olmalıdır. Uygulama öncesi tüm yüzeyler yağ, kir ve benzeri her türlü kalıntılardan temizlenmelidir. Yüzeye uygun astar seçimi yan taraftaki tabloya göre yapılır. ISONEM MS Polymer ürününün kendisi astar olarak kullanılacak ise %200 su ile seyreltilir ( 1 kg MS Polymer, 2 kg Su) ve sert bir fırça ile yüzeye yedirilir. Astar uygulaması yapıldıktan sonra en az 1 saat kurumaya bırakılmalıdır. Astar olarak ISONEM Universal Astar ya da ISONEM Anti Rust Astar kullanılacaksa ilgili ürünlerin katalog sayfalarında belirtildiği şekilde astar uygulaması yapılır. Uygulama şekli : ISONEM MS POLYMER kullanıma hazırdır. Astar uygulanmış yüzeye fırça, rulo veya uygun bir püskürtücü ile iki kat halinde uygulama yapılır. Katlar arası bekleme süresi en az 4 saattir. Mevsim koşullarına uygun olarak ‘’yazlık’’ ve ‘’kışlık’’ olmak üzere iki tipte üretilmektedir. 18 - 40 °C Yazlık uygulama, 5 - 17 °C Kışlık uygulama diye geçer . SARFİYAT VE ÖNERİ SARFİYAT : MS Polymer Renkli Uygulama : 1 kg / m² iki kat uygulama 5 kg : Min 5 m² / kova, (iki kat uygulamada) 10 kg : Min 10 m² / kova, (iki kat uygulamada) 18 kg : Min 18 m² / kova, (iki kat uygulamada) MS Polymer Şeffaf Uygulama : 500 g/m² (iki kat uygulamada) 5 kg : Min 10 m² / kova, (iki kat uygulamada) 10 kg : Min 20 m² / kova, (iki kat uygulamada) 18 kg : Min 36 m² / kova, (iki kat uygulamada) AMBALAJ : 5 kg,10 kg ve 18 kg PP kova Ambalajlarda. RENK : İstenilen tüm renklerde üretilebilir. RAF ÖMRÜ : Orijinal, açılmamış ve hasar görmemiş ambalajlarda depolandığı takdirde üretim tarihinden itibaren 24 ay kullanıma uygundur. DEPOLAMA KOŞULLARI : Kuru ve serin ortamda depolayınız.

Ürün Özellikleri

  • Tip Su Yalıtımı
Geri Bildirim Ver