Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Sen Kimsin?

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NEZİH KİTAP KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: NEZİH KİTAP KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631058083000015 Vergi Kimlik Numarası: 6310580830
    Bu ürün NEZİH KİTAP KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sen Kimsin? Jane Wolfe / İş Bankası Yayınları Basım Yılı: 2016
  • Sayfa Sayısı: 8
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 15,5 x 18
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786053328162
  • Yazar: Jane Wolfe
  • Çevirmen: Nevin Avan Özdemir
  • Minik Parmaklarla Yönetilebilen Hareketli Sayfalar Bu interaktif kitap 1-3 yaş grubu çocukların çevrelerini tanımalarına yardımcı olmak için hazırlanmıştır. Çocuğunuz parmaklarıyla sayfalardaki hareketli parçaları yönetirken el göz koordinasyonu ve neden sonuç ilişkisi kurma becerileri gelişecektir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Eğitici ve Öğretici Sen Kimsin Çocuk Okuma Kitabı

Kitaplar, yetişkinlerden ebeveynlere kadar geniş bir yaş aralığında herkese hitap eden farklı konu ve özelliklere sahip ürünlerdir. Okurlarının okuma kabiliyetlerinden göz koordinasyonlarına kadar gelişim göstermesine olanak sağlayan kitaplar farklı yaş grupları için farklı özelliklerde üretilmektedir. Çocuk kitapları genel olarak bol görselden oluşan, çocuklara kitap okuma alışkanlığının aşılanmasına yardımcı olan ve aynı zamanda el-göz koordinasyonunun gelişmesine olanak veren ürünler arasında yer almaktadır. İş Bankası Yayınları tarafından çeviri ve basımları yapılan kitaplar pek çok kişi tarafından büyük ilgi görmektedir. Iş Bankası Kültür Yayınları Sen Kimsin kitabı ebeveynler tarafından çocuklara rahatlıkla okunabilecek kitaplar arasında olurken aynı zamanda temasıyla da çocukların gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Eğlenceli olduğu kadar rahat çevrilebilir formu ve görselleri ile çocukların dikkatini çeken kitap 1-3 yaş aralığı için uygun kitaplar arasında yer almaktadır.

  • Çocuklara Uygun
  • Bol Görsel
  • Eğlenceli

Çocuklara Uygun Sen Kimsin Kitabı

Çocuklara Uygun Sen Kimsin Kitabı

İş Bankası Yayınları tarafından basımı yapılan çocuk kitapları pek çok farklı konu ve tema ile okurlara sunulmaktadır. Ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilen kitap üreticileri arasında yer alan İş Bankası Sen Kimsin kitabı çocuklara uygun, bol görselli ve eğlencelidir. Çocuklarının farklı temaları öğrenmelerini isteyen kişiler tarafından tercih edilen kitaplar arasında yer alan Sen Kimsin kitabı 1-3 yaş arasındaki çocuklar için uygundur. Kitap teması ve olayları işlemesiyle dikkat çektiği kadar aynı zamanda seçilen görseller, kapak ve kağıdı ile de dikkat çekmektedir. Çocukların eğlenceli vakit geçirebilmeleri için özel olarak hazırlanan kitap hayal gücünün gelişmesine olanak sağladığı kadar aynı zamanda hayal gücünün de gelişmesine yardımcı olmaktadır. Çocukların minik parmaklarıyla rahatlıkla yönlendirebileceği interaktif bir kitap olan Sen Kimsin kitap ebeveynler tarafından rahatlıkla çocuklara okunabilecek kitaplar arasında yer almaktadır.

İş Bankası Sen Kimsin Kitabı İçeriği ve Özellikleri

İş Bankası Sen Kimsin Kitabı İçeriği ve Özellikleri

İş Bankası Kültür Yayınları, seçtiği kitapların çevirilerini çocuklara uygun olarak yapan üreticiler arasında yer alır. Basım aşamasında da çocukların rahat edebileceği malzemeleri kullanmaktadır. Sen Kimsin içeriği interaktif olması nedeniyle çocukların ilgisini çeker. 1-3 yaş aralığına uygun olması nedeniyle özel parçalardan imal edilen kitabın sayfalarında bulunan hareket edebilir parçalar çocukların kitabı anlamları ve eğlenmeleri amacıyla özel olarak yerleştirilmiştir. Masalsı ögelerden oluşan Sen Kimsin kitabı bir fil ve arkadaşlarının eğlenceli hikayesini anlatmaktadır. Yazar Jean Wolfe tarafından kaleme alınan eser İş Bankası Kültür Yayınları çevirmenlerinden Nevin Avan Özdemir tarafından çevrilerek çocuklar ve ebeveynlerin beğenisine sunulmuştur. 1. baskısı olan kitap 2016 yılında çevirisi yapılarak satışa çıkarılmıştır. 8 sayfadan oluşan Sen Kimsin kitabı, kaliteli kağıttan üretilmiştir ve karton kapaklıdır. Özellikleri arasında interaktif oluşu ve hareket ettirilebilir parçaları çocukların ilgisini çeker.

Sen Kimsin Kitabı Fiyat ve Yorumları

Sen Kimsin Kitabı Fiyat ve Yorumları

Ebeveynler tarafından çocukların belirli temaları ve kültürü öğrenmesi amacıyla tercih edilen kitaplar çocukların kişisel gelişimlerine de katkı sağlamaktadır. Kitaptaki hikayeleri dinleyen çocuk, olayları zihninde canlandırmaya başladığında hayal dünyası da genişler. Yeni kelimeler öğrenerek, kelime hazinesi genişlediği için daha düzgün cümleler kurmaya başlar. Sen kimsin okuyanlar tarafından büyük ilgi gören kitaplar arasında yer almaktadır. Genel olarak çocuklar tarafından eğlenceli oluşu ve hareket ettirilebilen parçaları nedeniyle sevilen Sen Kimsin kitabı ebeveynler tarafından da teması ve anlatım dili nedeniyle tercih edilmektedir. Sen Kimsin yorumları ebeveynler tarafından olumlu şekilde aktarılır. Kitabın içinde yer alan hayvanlara verilen isimlerin eğlenceli oluşu yorumlar arasında sıklıkla yer bulabilirken aynı zamanda hareket ettirilebilir sayfalardan oluşturulması da olumlu yorumlara neden olmaktadır. Sen Kimsin fiyatı da her bütçeye uygun erişilebilirdir. Trendyol üzerinden 361527 kodu ile bu ürünü sipariş edebilirsiniz.