Irmak Batarya Seti Irmak Okyanus 3 Lü Kuğu Lavabo Kuğu Mutfak (Eviye) Ve Banyo Bataryası Tüm Set

1.450 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Irmak Batarya Seti Irmak Okyanus 3 Lü Kuğu Lavabo Kuğu Mutfak (Eviye) Ve Banyo Bataryası Tüm Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKD TİCARET TOPTAN VE PERAKENDE Satıcı Ünvanı: BARIŞ AKDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0220616965
    Bu ürün AKD TİCARET TOPTAN VE PERAKENDE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Batarya Seti Irmak Okyanus 3 Lü Kuğu Lavabo Kuğu Mutfak (Eviye) Ve Banyo Bataryası Tüm Set İçindekiler: Banyo Bataryası Eviye Bataryası(Mutfak Bataryası) Lavabo Bataryası Özellikler: Banyo dekorasyonunuzu tamamlamanın önemli unsurlarından biri banyo bataryası setidir. Banyo lavabosu, küvet veya duş alanı için uygun bir batarya seti seçmek, hem işlevselliği hem de estetiği göz önünde bulundurmayı gerektirir. Paslanmaz çelik veya pirinç gibi yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış bataryalardır. Mutfaklar, evin kalbi olarak kabul edilir ve günlük yaşamın önemli bir parçasıdır. Bu nedenle, mutfak tasarımında dikkatli bir planlama ve seçim yapmak önemlidir. Mutfak bataryaları, işlevsellik, dayanıklılık ve estetik açıdan mutfakların vazgeçilmez unsurlarından biridir. Dayanıklılık ve kalite: Mutfak bataryaları, sık kullanıma dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Paslanmaz çelik veya pirinç gibi yüksek kaliteli malzemelerdendir, uzun ömürlü ve dayanıklı bataryalardır. Ayrıca, suya ve neme karşı dirençlidirler. Kullanıcı dostu tasarım: Mutfak bataryalarının montajı ve kullanımı kolaydır.Kolay temizlenen yüzeyler ve pratik montaj özelliklere sahiptir, mutfak işlerini daha keyifli hale getirir. Su tasarrufu: Günümüzde, su tasarruflu bataryalar giderek daha popüler hale gelmektedir. Entegre edilmiş su tasarrufu teknolojisi, su tüketimini azaltarak hem çevreye duyarlı bir yaklaşım sunar hem de su faturalarını düşürür. Bir banyo veya lavabonun en önemli unsurlarından biri lavabo bataryasıdır. Hem işlevsellik hem de estetik açıdan önemli olan lavabo bataryaları, banyo veya lavabo alanlarının tasarımında belirleyici bir rol oynar.

Ürün Özellikleri

  • Renk gri
  • Materyal Pirinç
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Fonksiyon Mix Aç Kapa
Geri Bildirim Ver